Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebeğini sağ sağlim bi şekilde kucağına alırsınCanım büyük çoğunluğu ilaçla düştü. İlk plesanta gelmiş sanırım. Ondan yarım saat sonra doğımhaneye aldılar o doğum masasına yatırdılar ordayken baya parçalar geldi. Sonra doktor kürtaj yapmıcam ama parça kalmaması için ufak bir spekulumla girip bakıcam dedi. Sonra bayılttılar beni.
Böyle atlattım çok şükür cumartesi tüp doktoru muayeneye çağırdı benide gidebilcemmi bilmiyorum inşallah bir sorun yoktur.
İnşallah betan düşmüştür canım şu sürecten kurtulmuş ol biran evvel
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı rahat bi hamilelik geçirirsiniz be sağlıkla bebekleriniz kucağınıza alırsınızbenımde oyle başlamıştı ,sonra vacum kurtaj oldum oda mecburdu artık cünku kan doluyor karın artık eger hepsını atamayınca mecbur yapmak zorunda kalıyorlar kürtajı..
eskıden kazıma ıslemı varmıs suan artık plastık aletler ıle daha guvenlı yapılıyor.
bısey olmamıştır canım ya sımdı teknolojı cok gelıstı herseyı agrısız ve hasarsız halledıyorlar .
cok gecmıs olsun tekrardan..
amınnnn bu son saglıksız gebelıklerımız olsun
amiiiinnnn canım, cok sagol,Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı rahat bi hamilelik geçirirsiniz be sağlıkla bebekleriniz kucağınıza alırsınız
Geçmiş olsunCanım büyük çoğunluğu ilaçla düştü. İlk plesanta gelmiş sanırım. Ondan yarım saat sonra doğımhaneye aldılar o doğum masasına yatırdılar ordayken baya parçalar geldi. Sonra doktor kürtaj yapmıcam ama parça kalmaması için ufak bir spekulumla girip bakıcam dedi. Sonra bayılttılar beni.
Böyle atlattım çok şükür cumartesi tüp doktoru muayeneye çağırdı benide gidebilcemmi bilmiyorum inşallah bir sorun yoktur.
İnşallah betan düşmüştür canım şu sürecten kurtulmuş ol biran evvel
Aminnn inşallahamiiiinnnn canım, cok sagol,
Allah razı olsun
ınsallah hepımız hayırlı, saglıklı evlatlarımıza kavusuruz
Cinsiyeti ne kuzum
Teşekkür ederim bilgileriniz için bende ikiz başladım ama bi tanesinin kalbi durdu , ve o gün dr gittiğimde hala tahminde dedi , ama bana nipt yani fetal DNA testi yap dedi bende burdan okumuştum ikiz başlayıp tek devam edenlerin fetal DNA da bi sorun çıkarsa aminiyosentez yaptıklarını , o yüzden bu hafta dr söylicem sadece ikili test yapalım , sizin cinsiyeti neydi
Maşallah kuzumKız bekliyoruz, kızlar.
Evet canım öyle ama ben geçen yıl oldum o şekilde sonra yapışıklık olmuş rahimde. Ve rahim inceldi tedavide çok zorlandık. O yüzden vacum istemedik. Sanırım doktor kist alır gibi birşeyler yapmış kalan parçalara. Nasıl olduğunu tam bilmiyroum ama.benımde oyle başlamıştı ,sonra vacum kurtaj oldum oda mecburdu artık cünku kan doluyor karın artık eger hepsını atamayınca mecbur yapmak zorunda kalıyorlar kürtajı..
eskıden kazıma ıslemı varmıs suan artık plastık aletler ıle daha guvenlı yapılıyor.
bısey olmamıştır canım ya sımdı teknolojı cok gelıstı herseyı agrısız ve hasarsız halledıyorlar .
cok gecmıs olsun tekrardan..
amınnnn bu son saglıksız gebelıklerımız olsun
ınsallah bunda cok saglıkla gecmıstır kuzum ya..Evet canım öyle ama ben geçen yıl oldum o şekilde sonra yapışıklık olmuş rahimde. Ve rahim inceldi tedavide çok zorlandık. O yüzden vacum istemedik. Sanırım doktor kist alır gibi birşeyler yapmış kalan parçalara. Nasıl olduğunu tam bilmiyroum ama.
Umarım en az hasarla kurtulmuşuzdur bundan birdaha sorunsuz bebeklerimize kavuşuruz
Çok geçmiş olsun, herşey gönlünüzce ve en sağlıklı şekilde ilerler umarım
Çok geçmiş olsun canım biz hep dua ederken sağlıklı ve hayırlısını diliyoruz sonrası üzüleceğimiz şeyleri allah engelliyor ben hep böyle düşünüyorum aşılamam tutmadığında iki gün bir şey anlamadım sonra bir dank etti ki ağlama krizlerine girmiştim şimdi düşününce gözlerim doldu yine, sonra iyi ki dedim belki hasta olacaktı düşecekti vs vs allah kaldıramam diye nasip etmedi dedim avuttum kendimirabbim tez zamanda gönlündekini sağlıklı hayırlı bir evladı nasip etsin inşallah dualarımdasın
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebeğini sağ sağlim bi şekilde kucağına alırsın
Geçmiş olsunCookiie cim Allahim en kısa sürede sağlıklı hamilelik nasip edip, kucaginizi doldursun inşallah
İnşallah canım benim amin sınavımız bitmiş olsın inşallah artıkınsallah bunda cok saglıkla gecmıstır kuzum ya..
hersey bızler ıcın ıste yaşanması gerekenleri yaşıyoruz..
amiinnnn, en az hasarla atlatmış olalım
bu son olsun ve saglıkla gelsın bundan sonra yavrularımız ınsallahh Allahım
Maşallah sağlıkla gelsin minik prensesKız bekliyoruz, kızlar.
fena değilim bulantılarım azaldı ama hala devam ediyor.Kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyorkontroller nasıl gidiyor yeni cinsiyet öğrenen var mı
Maşallah kuzumfena değilim bulantılarım azaldı ama hala devam ediyor.
dün hamile pilatesine başladım. ikili tarama testim de gecen hafta çıktı, bi sıkıntı görünmüyor şükür. muhtemelen kız demişti cinsiyetine ama 22 Mart'ta net öğrencez cinsiyetiBen de haberler bunlar Sen naptın ?
Haftaya inşallah canım, içim içime sığmıyor göreceğim diyeKızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyorkontroller nasıl gidiyor yeni cinsiyet öğrenen var mı
Aynen kuzum ya bende öyleyim hareketlerini hissetmeye başlayınca doktora gitmeyiz çok diye düşünüyorum bana da doktor 20.haftada gel dedi ama ben 18.haftada bide devlete gitmeyi düşünüyorum hem tahlil için hemde cinsiyet yorumunu bide ona sorayımHaftaya inşallah canım, içim içime sığmıyor göreceğim diyeo gün hep bir güzel geçiyor görünce her şeyi unutuyorum sürekli videoda izleyip izleyip seviyorum the analık
Ben yarın kontrole gidicem ama daha belli olmaz benimkiKızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyorkontroller nasıl gidiyor yeni cinsiyet öğrenen var mı
Ben her defasında Dra sitresle gittim aman bilet oldu mu diye , çok şükür bişey olmadı , ama evet sanki gördükten sonra herşeyi unutuyor gibi oluyorum ve bi rahatlama bi mutluluk oluyor o gün hiç bişey moralimi bozamazHaftaya inşallah canım, içim içime sığmıyor göreceğim diyeo gün hep bir güzel geçiyor görünce her şeyi unutuyorum sürekli videoda izleyip izleyip seviyorum the analık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?