2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebeğini sağ sağlim bi şekilde kucağına alırsın

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı rahat bi hamilelik geçirirsiniz be sağlıkla bebekleriniz kucağınıza alırsınız

Geçmiş olsun Cookiie cim Allahim en kısa sürede sağlıklı hamilelik nasip edip, kucaginizi doldursun inşallah

Cinsiyeti ne kuzum

Kız bekliyoruz, kızlar.

Evet canım öyle ama ben geçen yıl oldum o şekilde sonra yapışıklık olmuş rahimde. Ve rahim inceldi tedavide çok zorlandık. O yüzden vacum istemedik. Sanırım doktor kist alır gibi birşeyler yapmış kalan parçalara. Nasıl olduğunu tam bilmiyroum ama.
Umarım en az hasarla kurtulmuşuzdur bundan birdaha sorunsuz bebeklerimize kavuşuruz

ınsallah bunda cok saglıkla gecmıstır kuzum ya..
hersey bızler ıcın ıste yaşanması gerekenleri yaşıyoruz..
amiinnnn, en az hasarla atlatmış olalım
bu son olsun ve saglıkla gelsın bundan sonra yavrularımız ınsallahh Allahım

Çok geçmiş olsun, herşey gönlünüzce ve en sağlıklı şekilde ilerler umarım

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebeğini sağ sağlim bi şekilde kucağına alırsın

Geçmiş olsun Cookiie cim Allahim en kısa sürede sağlıklı hamilelik nasip edip, kucaginizi doldursun inşallah

Çok sağolun kızlar amin inşallah hepimiz güzel günler görelim

İnşallah canım benim amin sınavımız bitmiş olsın inşallah artık

Kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor kontroller nasıl gidiyor yeni cinsiyet öğrenen var mı
fena değilim bulantılarım azaldı ama hala devam ediyor.
dün hamile pilatesine başladım. ikili tarama testim de gecen hafta çıktı, bi sıkıntı görünmüyor şükür. muhtemelen kız demişti cinsiyetine ama 22 Mart'ta net öğrencez cinsiyeti Ben de haberler bunlar Sen naptın ?

Maşallah kuzum bende iki hafta sonra tekrar kontrole gidecem ödem başladı sanki ya doktora gidince onu da soracam bakalım benim bebiş erkek ama farklı doktora gidecem ona da sorarım kesin mi diye

Haftaya inşallah canım, içim içime sığmıyor göreceğim diye o gün hep bir güzel geçiyor görünce her şeyi unutuyorum sürekli videoda izleyip izleyip seviyorum the analık
Aynen kuzum ya bende öyleyim hareketlerini hissetmeye başlayınca doktora gitmeyiz çok diye düşünüyorum bana da doktor 20.haftada gel dedi ama ben 18.haftada bide devlete gitmeyi düşünüyorum hem tahlil için hemde cinsiyet yorumunu bide ona sorayım

Kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor kontroller nasıl gidiyor yeni cinsiyet öğrenen var mı
Ben yarın kontrole gidicem ama daha belli olmaz benimki burda Dr lar çok geç söylüyor , ama ben 3 gün önce sanki hareketini his ettim sol tarafımda uzanmıştım bişey nabız gibi 3 kez pıt pıt yaptı sanki , annem erken hareket ettiyse erkek diyor , kozlar daha geç hareket ediyormuş

Haftaya inşallah canım, içim içime sığmıyor göreceğim diye o gün hep bir güzel geçiyor görünce her şeyi unutuyorum sürekli videoda izleyip izleyip seviyorum the analık
Ben her defasında Dra sitresle gittim aman bilet oldu mu diye , çok şükür bişey olmadı , ama evet sanki gördükten sonra herşeyi unutuyor gibi oluyorum ve bi rahatlama bi mutluluk oluyor o gün hiç bişey moralimi bozamaz

Acaba hareketleri nasıl hissediyoruz tam olarak, ben hep kıpırtı hissediyorum karnımda ama gazdır diyorum hiç onlara ihtimal vermiyordum 16. Haftada hissedilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…