• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Aynen kuzum ya bende öyleyim hareketlerini hissetmeye başlayınca doktora gitmeyiz çok diye düşünüyorum bana da doktor 20.haftada gel dedi ama ben 18.haftada bide devlete gitmeyi düşünüyorum hem tahlil için hemde cinsiyet yorumunu bide ona sorayım 😇
Ayda bir kere mi muayene ediyorlar , ben Dr söyledim Dr seni 2 haftada bir muayene ederim dedi inşallah unutmaz bu sözünü

Acaba hareketleri nasıl hissediyoruz tam olarak, ben hep kıpırtı hissediyorum karnımda ama gazdır diyorum hiç onlara ihtimal vermiyordum 16. Haftada hissedilir mi acaba
His edilir , ben bir kere his ettim sadece , oda sanki sol tarafımda kelebek kanat çırpıyor gibi yada nabız gibi pıt pıt yaptı 3 kez arka arkaya sonra his etmedim bir daha

Ben yarın kontrole gidicem ama daha belli olmaz benimki 😄 burda Dr lar çok geç söylüyor , ama ben 3 gün önce sanki hareketini his ettim 🥰 sol tarafımda uzanmıştım bişey nabız gibi 3 kez pıt pıt yaptı sanki , annem erken hareket ettiyse erkek diyor , kozlar daha geç hareket ediyormuş
Evet kuzum bende öyle hissettim birkaç kez benim mınnosum erkek 💙

Ayda bir kere mi muayene ediyorlar , ben Dr söyledim Dr seni 2 haftada bir muayene ederim dedi inşallah unutmaz bu sözünü
Ya kuzum ben malesef sürekli şehir değiştirdim o yüzden hep farklı doktora gittim en son gittiğim doktor bundan sonra ki kontrol 20.haftada olacak dedi anormal bir durum olmazsa bende 18.haftada devlet e gideyim diyorum 😇

Acaba hareketleri nasıl hissediyoruz tam olarak, ben hep kıpırtı hissediyorum karnımda ama gazdır diyorum hiç onlara ihtimal vermiyordum 16. Haftada hissedilir mi acaba
Valla benimki ba
Evet kuzum bende öyle hissettim birkaç kez benim mınnosum erkek 💙
🥰🥰 bilmiyorum annemi yorumu öyle oldu , erkekler çabuk hareket edermiş bakalım nasıl oluyor

Ya kuzum ben malesef sürekli şehir değiştirdim o yüzden hep farklı doktora gittim en son gittiğim doktor bundan sonra ki kontrol 20.haftada olacak dedi anormal bir durum olmazsa bende 18.haftada devlet e gideyim diyorum 😇
Anladım zaten benim Dr ta normalde ayda bir kontrol edilir dedi ama benim kanamam vardı ya o yüzden ben 2 haftada bir seni çağrıcam dedi 😀

Kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor 🥰kontroller nasıl gidiyor yeni cinsiyet öğrenen var mı 😇
perşembe günü devlet Hastanesi'ne gittim ilk defa , vajende hafif yanmam vardı idrar tahlili yaptık temiz çıktı fitil kullanıyorım ondan olabilir dedi bebekte iyiydi çok şükür ama totosunu dönmüştü göstermedi cinsiyetini 😁 özeldeki dr um erkek olabilir demişti ama net değil henüz , memleketteyim şu an eve dönünce gidicem inşallah o zaman öğreniriz ☺️🥰

Ben yarın kontrole gidicem ama daha belli olmaz benimki 😄 burda Dr lar çok geç söylüyor , ama ben 3 gün önce sanki hareketini his ettim 🥰 sol tarafımda uzanmıştım bişey nabız gibi 3 kez pıt pıt yaptı sanki , annem erken hareket ettiyse erkek diyor , kozlar daha geç hareket ediyormuş
ben asla hiçbir şey hissetmiyorum ya bazen uzanıyorum ona odaklanıyorum ama yok tık yok ,🥲☺️

Benım de 11. Haftada ıkısının durusu da kız gıbı duruyor dedı ☺️2 hafta sonra tekrar gıdecem 15. Hafta oluyor bellı olur dıue dusunuyorum😍benım vajende kasıntı hafıf de yanma vardı akıntım da var doktor ıcınde ıkı tane olan bı fıtıl yazdı kullandım bıttı bakalım ınsAllah fayda eder.yarın 13 haftalık oluyoruz karnım çıktıkça mutlu oluyorum 😂

Hayat hanim afp mom testi istedi mi doktorunuz? Ben 2li yaptırdım, nipt de yaptirdim, bu hafta da afp testi istedi doktorum. 16-20 haftalar arası yapılıyormuş.

Hayat hanim afp mom testi istedi mi doktorunuz? Ben 2li yaptırdım, nipt de yaptirdim, bu hafta da afp testi istedi doktorum. 16-20 haftalar arası yapılıyormuş.
Kuzum benim gittiğim doktor ikili test in iyi çıkmış üçlüyü önermiyorum gerek yok dedi bende zaten yaptırmak istemiyordum yaptırmadım yani 😇

Kuzum benim gittiğim doktor ikili test in iyi çıkmış üçlüyü önermiyorum gerek yok dedi bende zaten yaptırmak istemiyordum yaptırmadım yani 😇
Yaaa ben bu testi internette araştırdım, 3lü testin icinde yapılıyor ama ayri bir test gibi birsey okudum, yani farkli bir test anladigim kadariyla bir de baktiklari hastaliklar farkli galiba, o yuzden sormak istedim, galiba benim doktorum biraz garantici gitmek istiyor ama ben de oyle oldugum icin iyi geliyor bana.

Eklentiler

• Screenshot_20230312_134412_Chrome.jpg
    Screenshot_20230312_134412_Chrome.jpg
    123,4 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba kızlar.Bende tüp bebek yaptıracam Allahın izniyle..bu topikte bilemedim hamiş olanlarmı yoksa yaptıranlar konuşuyor?
Biz aralık ve ocak aylarında tüp bebek yaptıranlarız genel olarak. Bazılarımızın tuttu bazılarımız malesef ki olumsuz sonuç oldu kimisi erken dönemde kaybetti. İnşallah güzel sonuç alırsın canım

Biz aralık ve ocak aylarında tüp bebek yaptıranlarız genel olarak. Bazılarımızın tuttu bazılarımız malesef ki olumsuz sonuç oldu kimisi erken dönemde kaybetti. İnşallah güzel sonuç alırsın canım
İn şa Allah canım.O zaman ben yalnış topikteyim))genel olarak nasıl besleniyorsunuz neler yapıyorsunuz onu öğrenmek istiyordum

perşembe günü devlet Hastanesi'ne gittim ilk defa , vajende hafif yanmam vardı idrar tahlili yaptık temiz çıktı fitil kullanıyorım ondan olabilir dedi bebekte iyiydi çok şükür ama totosunu dönmüştü göstermedi cinsiyetini 😁 özeldeki dr um erkek olabilir demişti ama net değil henüz , memleketteyim şu an eve dönünce gidicem inşallah o zaman öğreniriz ☺️🥰
İnşallah 🥰 çilota yiyin diyorlar ulturasondan önce hareket ettiriyormuş bebeği , benimde yanmam var temiz çıktı benimde idrar testi daha Dr gitmedim ama bende heralde fitildendir diye düşündüm

ben asla hiçbir şey hissetmiyorum ya bazen uzanıyorum ona odaklanıyorum ama yok tık yok ,🥲☺️
Valla bende hiç hareket edeceğini düşünmüyordum şok tarafıma uzanmıştım birden 3 kere arka arkaya pıt pıt yaptı 🥹 önce bi şok oldum sonra anneme dedim evet ilk hareketler öyle his edilir dedi 🥰

Merhaba kızlar.Bende tüp bebek yaptıracam Allahın izniyle..bu topikte bilemedim hamiş olanlarmı yoksa yaptıranlar konuşuyor?
Biz transfer yaptırdık aralık yada ocakta , ama bazıları yeni transfer yapacak tecrübe edinmek istiyor o yüzden fark etmez 🥰

Back