• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Yaa çok şükür..ben 1 defa kendim hamile kaldım o kanamalardan çok korkarım..kanaman olunca ne yaptılar sana?
Birinci defa çok bişey yapmadılar ama progestron iğnesine başladım ikincide hem proloton depot yaptılar hem progestron iğne yapıyorum hem fitil

Ben her defasında Dra sitresle gittim aman bilet oldu mu diye , çok şükür bişey olmadı , ama evet sanki gördükten sonra herşeyi unutuyor gibi oluyorum ve bi rahatlama bi mutluluk oluyor o gün hiç bişey moralimi bozamaz😄🥰
Ah canım sende çok haklısın kanama olayları senide çok tedirgin etti ama o stres inan beklerken benimde oluyor geriyor kötü bir şey diyecek diye rabbim korusun ve bizlere bağışlasın bebişlerimizii 🙏🏻 Görünce o gün çokkk mutlu oluyorum genelde🥰🥰🥰

Aynen kuzum ya bende öyleyim hareketlerini hissetmeye başlayınca doktora gitmeyiz çok diye düşünüyorum bana da doktor 20.haftada gel dedi ama ben 18.haftada bide devlete gitmeyi düşünüyorum hem tahlil için hemde cinsiyet yorumunu bide ona sorayım 😇
Ya gün yaklaştıkça geçmiyor sankiii🤭 bir an evvel cuma olsada görsem🥰 20de de epey büyümüş olacaklar ayyyy🤭

Ya gün yaklaştıkça geçmiyor sankiii🤭 bir an evvel cuma olsada görsem🥰 20de de epey büyümüş olacaklar ayyyy🤭
Ay evet kuzum ya şimdiden heyecanlandım detaylı ultrason için 🥰 ağzını burnunu görecez Minnoşlarimizin 💙🧿
Kızlar özellikle size sormak istiyorum, sanki göğüslerim eskiye göre daha az acıyor o sertlik hassasiyetim azaldı. Evham yapıyorum arada tabi ama sizde nasıl?

Ben aralık ayı transfer oldum önüm boş önceki ayı adetten sonra kupa yapmıştım rahim bölgeme , ama bilen birinden yardım al yada öğren ki kendini yakma , ben kendim küçük bi pamuğu alkolluyordum sonra onu bi su şişe kapağının üstüne koyup yakıyordum ve hemen bardağı üzerine kapatıyordum böylece bardak emiyordu o bölgeyi , 1 hafta adetten sonra hergün bir defa 10 dk yaptım kan dolaşımını hızlandırır karnımın aşasına koydum 3 tane su bardağı yetiyordu
Anladım canım sanırım ben yapmam çünkü hiç duymadım kimseden ilk defa duyunca korktum😃

Birinci defa çok bişey yapmadılar ama progestron iğnesine başladım ikincide hem proloton depot yaptılar hem progestron iğne yapıyorum hem fitil
Ben o zaman progestan fitili iğnesini etdim ama malesef olmadı.İn şa Allah hamiş olunca olmaz mence içimde korku var hala

Ah canım sende çok haklısın kanama olayları senide çok tedirgin etti ama o stres inan beklerken benimde oluyor geriyor kötü bir şey diyecek diye rabbim korusun ve bizlere bağışlasın bebişlerimizii 🙏🏻 Görünce o gün çokkk mutlu oluyorum genelde🥰🥰🥰
Bende🥰🥰🥰 amin inşallah sağ sağlim kucağımıza alıcaz Allah’ın izniyle 🤲🤲🤲🤲🤲

Kızlar özellikle size sormak istiyorum, sanki göğüslerim eskiye göre daha az acıyor o sertlik hassasiyetim azaldı. Evham yapıyorum arada tabi ama sizde nasıl?
Kuzum benim de azaldı zamanla o hassasiyet sadece arada böyle şiş iğne batırır gibi birşeyler olup geçiyor 😇

Anladım canım sanırım ben yapmam çünkü hiç duymadım kimseden ilk defa duyunca korktum😃
Evet biri öğretmeyene kadar önermiyorum banada annem kendin yapamazsın yakarsın kendini dedi ama ben yaptım 🤣🤣🤣 ben video falan izledim , aslında ben okudum yani sadece rahmine değil sırtına bile kupa yapsan kan dolaşımın hızlanır genel olarakta faydalı , eski bir yöntem aslında , yaşadığın şehirde bilen biri varsa ona yaptıra bilirsin kupa yapanlar var , onlardanada bilgi ala bilirsin ☺️

Ben o zaman progestan fitili iğnesini etdim ama malesef olmadı.İn şa Allah hamiş olunca olmaz mence içimde korku var hala
İnşallah bişey olmicak , her seferinde bişey olucak diye bişey yok , tüp bebekte kanama daha fazla oluyormuş ama Allah’ın izniyle güzel sonuçlar alırsın ama eğer normal hamile kala bildiysen tüp bebeğe acele etme , benim hiç hamile kalma ihtimalim yoktu tüplerim kapalıydı

Evet biri öğretmeyene kadar önermiyorum banada annem kendin yapamazsın yakarsın kendini dedi ama ben yaptım 🤣🤣🤣 ben video falan izledim , aslında ben okudum yani sadece rahmine değil sırtına bile kupa yapsan kan dolaşımın hızlanır genel olarakta faydalı , eski bir yöntem aslında , yaşadığın şehirde bilen biri varsa ona yaptıra bilirsin kupa yapanlar var , onlardanada bilgi ala bilirsin ☺️
Kuzum ben azeriyim Türkiyeye evlilik için geldim zar zor marketlere gidiyorum..kendi memleketimde her şeyi bilerdim burda sanki konuşunca beni anlamıyorlar☺️ondan ben o kupayı yapmasam iyi😃

İnşallah bişey olmicak , her seferinde bişey olucak diye bişey yok , tüp bebekte kanama daha fazla oluyormuş ama Allah’ın izniyle güzel sonuçlar alırsın ama eğer normal hamile kala bildiysen tüp bebeğe acele etme , benim hiç hamile kalma ihtimalim yoktu tüplerim kapalıydı
Amin canım.Kuzum yaş 35 Amh yükseklerde diğil bekle bekle olmuyor aşılama tutmadı yumurta varken şimdi yaptırayım dedim..ben geç hamile kalıyorum onu anladım ben..ondan bu yaşıma kadar fazla bekledim canım

Amin canım.Kuzum yaş 35 Amh yükseklerde diğil bekle bekle olmuyor aşılama tutmadı yumurta varken şimdi yaptırayım dedim..ben geç hamile kalıyorum onu anladım ben..ondan bu yaşıma kadar fazla bekledim canım
Anlıyorum merak etmeyin inşallah tutar tüp bebek 🤲🤲🤲🤲🤲

Back