- 1 Ekim 2022
- 291
- 379
- 33
- 50
Sizin cinsiyetler belli oldumu15.haftadayım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin cinsiyetler belli oldumu15.haftadayım canım
Haftaya inşallah canımSizin cinsiyetler belli oldumu
Aynen vallaEnnnn güzeli canım kimsenin hakkı yok biz hamişleri üzmeye
canım nasılsın,Rabbim bilir tabiki ama araştırıyorum . Genetik tarama olupta embriyo neden kalp atişi olmaz. Bundan sonra kalp atışını duymadan, hamileyim diye sevinmemek lazımmmış bunu anladım.
Hadi hayırlısı.o kadar büyümüşler ki şoka gireceksin gördüğündeHaftaya inşallah canım
Ayy zaten heyecanlanıyorum hep görmek istiyorum rabbim sağlık versin hepsineHadi hayırlısı.o kadar büyümüşler ki şoka gireceksin gördüğünde
Cinsiyeti ne kuzumKızlar imkanınız varsa ikili tarama ve Fetal DNA testlerinin ikisini de yaptırın. Fetal DNA kromozom anomalilerinden kaynaklı hastalıkların tespitinde daha kesine yakın sonuç veriyor.
İkili tarama da bunlara bakıyorlar fakat ihtimal üzerinden sonuç veriyorlar.
Fetal DNA testi ile ise bebeğin Allah korusun vücudunda olabilecek anomalileri fark edemiyorlar. İkili taramadaki ayrıntılı ultrasonda bebeğin her yerini inceliyorlar. Kalp odacıklarını, elleri, ayakları, beyni vs. gibi hayati organlarının yanında amniyo sıvısı, plasenta, kordon yapısı, kordon kan akışı gibi önemli noktaları ancak detaylı ultrason taramasında kontrol edebiliyorlar.
Benim ikiz başlayıp birinin kalbi durduğu ve hala rahimde yapışık olduğu için maalesef Fetal DNA yaptıramıyorum, yoksa onu da yaptırırdım.
Detaylı ultrasonda da genellikle12. haftadan itibaren cinsiyet tahmininde bulunuyorlar, Fetal DNA'daki kadar kesin olmasa da bize doktrorumuz %80 ihitmalle cinsiyet tahmininde bulundu. 2 hafta sonra normal doktorumda diğer doktorun tahminini doğruladı. Zaten ben forumda ve internet sayfalarında Nub teorisi ile ilgili yazılar okuduğum için bebeği detaylı ultrasonda görür görmez cinsiyetini tahmin etmiştim.
Teşekkür ederim bilgileriniz için bende ikiz başladım ama bi tanesinin kalbi durdu , ve o gün dr gittiğimde hala tahminde dedi , ama bana nipt yani fetal DNA testi yap dedi bende burdan okumuştum ikiz başlayıp tek devam edenlerin fetal DNA da bi sorun çıkarsa aminiyosentez yaptıklarını , o yüzden bu hafta dr söylicem sadece ikili test yapalım , sizin cinsiyeti neydiKızlar imkanınız varsa ikili tarama ve Fetal DNA testlerinin ikisini de yaptırın. Fetal DNA kromozom anomalilerinden kaynaklı hastalıkların tespitinde daha kesine yakın sonuç veriyor.
İkili tarama da bunlara bakıyorlar fakat ihtimal üzerinden sonuç veriyorlar.
Fetal DNA testi ile ise bebeğin Allah korusun vücudunda olabilecek anomalileri fark edemiyorlar. İkili taramadaki ayrıntılı ultrasonda bebeğin her yerini inceliyorlar. Kalp odacıklarını, elleri, ayakları, beyni vs. gibi hayati organlarının yanında amniyo sıvısı, plasenta, kordon yapısı, kordon kan akışı gibi önemli noktaları ancak detaylı ultrason taramasında kontrol edebiliyorlar.
Benim ikiz başlayıp birinin kalbi durduğu ve hala rahimde yapışık olduğu için maalesef Fetal DNA yaptıramıyorum, yoksa onu da yaptırırdım.
Detaylı ultrasonda da genellikle12. haftadan itibaren cinsiyet tahmininde bulunuyorlar, Fetal DNA'daki kadar kesin olmasa da bize doktrorumuz %80 ihitmalle cinsiyet tahmininde bulundu. 2 hafta sonra normal doktorumda diğer doktorun tahminini doğruladı. Zaten ben forumda ve internet sayfalarında Nub teorisi ile ilgili yazılar okuduğum için bebeği detaylı ultrasonda görür görmez cinsiyetini tahmin etmiştim.
İyiyim canım çok şükür atlattım dinleniyorumCookiie kuzum nasılsın? ne durumdasın
nasıl ilaçla mı düşürüldü,İyiyim canım çok şükür atlattım dinleniyorum
Sen nasılsınn
Canım büyük çoğunluğu ilaçla düştü. İlk plesanta gelmiş sanırım. Ondan yarım saat sonra doğımhaneye aldılar o doğum masasına yatırdılar ordayken baya parçalar geldi. Sonra doktor kürtaj yapmıcam ama parça kalmaması için ufak bir spekulumla girip bakıcam dedi. Sonra bayılttılar beni.nasıl ilaçla mı düşürüldü,
cok gecmıs olsun canım bu son olsun ..
bende ıyıyım sukur ıste cumartesı gununu beklıyorum beta ıcın
tahmın ettiğim gibi olmuş , cunku benımde ılk ılacla mınık mınık parcalat dustu ki benim gebeliğim de sadece kese vardı..Canım büyük çoğunluğu ilaçla düştü. İlk plesanta gelmiş sanırım. Ondan yarım saat sonra doğımhaneye aldılar o doğum masasına yatırdılar ordayken baya parçalar geldi. Sonra doktor kürtaj yapmıcam ama parça kalmaması için ufak bir spekulumla girip bakıcam dedi. Sonra bayılttılar beni.
Böyle atlattım çok şükür cumartesi tüp doktoru muayeneye çağırdı benide gidebilcemmi bilmiyorum inşallah bir sorun yoktur.
İnşallah betan düşmüştür canım şu sürecten kurtulmuş ol biran evvel
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir şekilde hamile kalırsınCanım büyük çoğunluğu ilaçla düştü. İlk plesanta gelmiş sanırım. Ondan yarım saat sonra doğımhaneye aldılar o doğum masasına yatırdılar ordayken baya parçalar geldi. Sonra doktor kürtaj yapmıcam ama parça kalmaması için ufak bir spekulumla girip bakıcam dedi. Sonra bayılttılar beni.
Böyle atlattım çok şükür cumartesi tüp doktoru muayeneye çağırdı benide gidebilcemmi bilmiyorum inşallah bir sorun yoktur.
İnşallah betan düşmüştür canım şu sürecten kurtulmuş ol biran evvel
Mümkün olduğunca kürtaj istemedik canım. Doktorda yapmıcam duvarlara dokunmucam sadece pRça varsa onu alcam dedi. Umarım bir hasar vermemiştir diyorum. Muayenede belli olcak Dün sırt ağrılarım vardı bugün yok birşey çok şükür canım.tahmın ettiğim gibi olmuş , cunku benımde ılk ılacla mınık mınık parcalat dustu ki benim gebeliğim de sadece kese vardı..
kurtaj olmadan temızlenmesı zor olurdu ..ıyı yapmıslar..
zaten hapı dusugu kolaylastırmak ıcın verıyorlar sonrasında kurtaja alınıyor.
cok gecmıs olsun canım, agrın falan varmı?
amiiinnnnn ya inşallaahhh
Amin canım sağolasın inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir şekilde hamile kalırsın
Çok geçmiş olsun, herşey gönlünüzce ve en sağlıklı şekilde ilerler umarımMümkün olduğunca kürtaj istemedik canım. Doktorda yapmıcam duvarlara dokunmucam sadece pRça varsa onu alcam dedi. Umarım bir hasar vermemiştir diyorum. Muayenede belli olcak Dün sırt ağrılarım vardı bugün yok birşey çok şükür canım.
Bu son olsun canım inşallah yaşadıklarımız
benımde oyle başlamıştı ,sonra vacum kurtaj oldum oda mecburdu artık cünku kan doluyor karın artık eger hepsını atamayınca mecbur yapmak zorunda kalıyorlar kürtajı..Mümkün olduğunca kürtaj istemedik canım. Doktorda yapmıcam duvarlara dokunmucam sadece pRça varsa onu alcam dedi. Umarım bir hasar vermemiştir diyorum. Muayenede belli olcak Dün sırt ağrılarım vardı bugün yok birşey çok şükür canım.
Çok geçmiş olsun canım biz hep dua ederken sağlıklı ve hayırlısını diliyoruz sonrası üzüleceğimiz şeyleri allah engelliyor ben hep böyle düşünüyorum aşılamam tutmadığında iki gün bir şey anlamadım sonra bir dank etti ki ağlama krizlerine girmiştim şimdi düşününce gözlerim doldu yine, sonra iyi ki dedim belki hasta olacaktı düşecekti vs vs allah kaldıramam diye nasip etmedi dedim avuttum kendimi rabbim tez zamanda gönlündekini sağlıklı hayırlı bir evladı nasip etsin inşallah dualarımdasınMümkün olduğunca kürtaj istemedik canım. Doktorda yapmıcam duvarlara dokunmucam sadece pRça varsa onu alcam dedi. Umarım bir hasar vermemiştir diyorum. Muayenede belli olcak Dün sırt ağrılarım vardı bugün yok birşey çok şükür canım.