• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Canım büyük çoğunluğu ilaçla düştü. İlk plesanta gelmiş sanırım. Ondan yarım saat sonra doğımhaneye aldılar o doğum masasına yatırdılar ordayken baya parçalar geldi. Sonra doktor kürtaj yapmıcam ama parça kalmaması için ufak bir spekulumla girip bakıcam dedi. Sonra bayılttılar beni.
Böyle atlattım çok şükür cumartesi tüp doktoru muayeneye çağırdı benide gidebilcemmi bilmiyorum inşallah bir sorun yoktur.
İnşallah betan düşmüştür canım şu sürecten kurtulmuş ol biran evvel🙏🏼
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebeğini sağ sağlim bi şekilde kucağına alırsın 🤲🤲🤲🤲🤲🤲

benımde oyle başlamıştı ,sonra vacum kurtaj oldum oda mecburdu artık cünku kan doluyor karın artık eger hepsını atamayınca mecbur yapmak zorunda kalıyorlar kürtajı..
eskıden kazıma ıslemı varmıs suan artık plastık aletler ıle daha guvenlı yapılıyor.
bısey olmamıştır canım ya sımdı teknolojı cok gelıstı herseyı agrısız ve hasarsız halledıyorlar .
cok gecmıs olsun tekrardan..
amınnnn bu son saglıksız gebelıklerımız olsun :KK43: :KK36:
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı rahat bi hamilelik geçirirsiniz be sağlıkla bebekleriniz kucağınıza alırsınız 🤲🤲🤲🤲

Canım büyük çoğunluğu ilaçla düştü. İlk plesanta gelmiş sanırım. Ondan yarım saat sonra doğımhaneye aldılar o doğum masasına yatırdılar ordayken baya parçalar geldi. Sonra doktor kürtaj yapmıcam ama parça kalmaması için ufak bir spekulumla girip bakıcam dedi. Sonra bayılttılar beni.
Böyle atlattım çok şükür cumartesi tüp doktoru muayeneye çağırdı benide gidebilcemmi bilmiyorum inşallah bir sorun yoktur.
İnşallah betan düşmüştür canım şu sürecten kurtulmuş ol biran evvel🙏🏼
Geçmiş olsun Cookiie Cookiie cim 😔 Allahim en kısa sürede sağlıklı hamilelik nasip edip, kucaginizi doldursun inşallah 🙏

Cinsiyeti ne kuzum 🥰

Teşekkür ederim bilgileriniz için bende ikiz başladım ama bi tanesinin kalbi durdu , ve o gün dr gittiğimde hala tahminde dedi , ama bana nipt yani fetal DNA testi yap dedi bende burdan okumuştum ikiz başlayıp tek devam edenlerin fetal DNA da bi sorun çıkarsa aminiyosentez yaptıklarını , o yüzden bu hafta dr söylicem sadece ikili test yapalım , sizin cinsiyeti neydi 🥰

Kız bekliyoruz, kızlar. :KK36:

benımde oyle başlamıştı ,sonra vacum kurtaj oldum oda mecburdu artık cünku kan doluyor karın artık eger hepsını atamayınca mecbur yapmak zorunda kalıyorlar kürtajı..
eskıden kazıma ıslemı varmıs suan artık plastık aletler ıle daha guvenlı yapılıyor.
bısey olmamıştır canım ya sımdı teknolojı cok gelıstı herseyı agrısız ve hasarsız halledıyorlar .
cok gecmıs olsun tekrardan..
amınnnn bu son saglıksız gebelıklerımız olsun :KK43: :KK36:
Evet canım öyle ama ben geçen yıl oldum o şekilde sonra yapışıklık olmuş rahimde. Ve rahim inceldi tedavide çok zorlandık. O yüzden vacum istemedik. Sanırım doktor kist alır gibi birşeyler yapmış kalan parçalara. Nasıl olduğunu tam bilmiyroum ama.
Umarım en az hasarla kurtulmuşuzdur bundan birdaha sorunsuz bebeklerimize kavuşuruz 🥰🙏🏼

Evet canım öyle ama ben geçen yıl oldum o şekilde sonra yapışıklık olmuş rahimde. Ve rahim inceldi tedavide çok zorlandık. O yüzden vacum istemedik. Sanırım doktor kist alır gibi birşeyler yapmış kalan parçalara. Nasıl olduğunu tam bilmiyroum ama.
Umarım en az hasarla kurtulmuşuzdur bundan birdaha sorunsuz bebeklerimize kavuşuruz 🥰🙏🏼
ınsallah bunda cok saglıkla gecmıstır kuzum ya..
hersey bızler ıcın ıste yaşanması gerekenleri yaşıyoruz..
amiinnnn, en az hasarla atlatmış olalım:KK36:
bu son olsun ve saglıkla gelsın bundan sonra yavrularımız ınsallahh Allahım :KK200: :dua:

Çok geçmiş olsun, herşey gönlünüzce ve en sağlıklı şekilde ilerler umarım 💐 🙏🏼

Çok geçmiş olsun canım biz hep dua ederken sağlıklı ve hayırlısını diliyoruz sonrası üzüleceğimiz şeyleri allah engelliyor ben hep böyle düşünüyorum aşılamam tutmadığında iki gün bir şey anlamadım sonra bir dank etti ki ağlama krizlerine girmiştim şimdi düşününce gözlerim doldu yine, sonra iyi ki dedim belki hasta olacaktı düşecekti vs vs allah kaldıramam diye nasip etmedi dedim avuttum kendimi🙏🏻 rabbim tez zamanda gönlündekini sağlıklı hayırlı bir evladı nasip etsin inşallah dualarımdasın 🙏🏻

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebeğini sağ sağlim bi şekilde kucağına alırsın 🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Geçmiş olsun Cookiie Cookiie cim 😔 Allahim en kısa sürede sağlıklı hamilelik nasip edip, kucaginizi doldursun inşallah 🙏

Çok sağolun kızlar amin inşallah hepimiz güzel günler görelim 🙏🏼

ınsallah bunda cok saglıkla gecmıstır kuzum ya..
hersey bızler ıcın ıste yaşanması gerekenleri yaşıyoruz..
amiinnnn, en az hasarla atlatmış olalım:KK36:
bu son olsun ve saglıkla gelsın bundan sonra yavrularımız ınsallahh Allahım :KK200: :dua:
İnşallah canım benim amin sınavımız bitmiş olsın inşallah artık🤲🏼

Kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor 🥰kontroller nasıl gidiyor yeni cinsiyet öğrenen var mı 😇
fena değilim bulantılarım azaldı ama hala devam ediyor.
dün hamile pilatesine başladım. ikili tarama testim de gecen hafta çıktı, bi sıkıntı görünmüyor şükür. muhtemelen kız demişti cinsiyetine ama 22 Mart'ta net öğrencez cinsiyeti 🌼💜 Ben de haberler bunlar 😝Sen naptın ?

fena değilim bulantılarım azaldı ama hala devam ediyor.
dün hamile pilatesine başladım. ikili tarama testim de gecen hafta çıktı, bi sıkıntı görünmüyor şükür. muhtemelen kız demişti cinsiyetine ama 22 Mart'ta net öğrencez cinsiyeti 🌼💜 Ben de haberler bunlar 😝Sen naptın ?
Maşallah kuzum 💕 bende iki hafta sonra tekrar kontrole gidecem 🥰 ödem başladı sanki ya doktora gidince onu da soracam bakalım 😇 benim bebiş erkek ama farklı doktora gidecem ona da sorarım kesin mi diye 💙

Haftaya inşallah canım, içim içime sığmıyor göreceğim diye🤭🥰 o gün hep bir güzel geçiyor görünce her şeyi unutuyorum sürekli videoda izleyip izleyip seviyorum😄 the analık😁
Aynen kuzum ya bende öyleyim hareketlerini hissetmeye başlayınca doktora gitmeyiz çok diye düşünüyorum bana da doktor 20.haftada gel dedi ama ben 18.haftada bide devlete gitmeyi düşünüyorum hem tahlil için hemde cinsiyet yorumunu bide ona sorayım 😇

Kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor 🥰kontroller nasıl gidiyor yeni cinsiyet öğrenen var mı 😇
Ben yarın kontrole gidicem ama daha belli olmaz benimki 😄 burda Dr lar çok geç söylüyor , ama ben 3 gün önce sanki hareketini his ettim 🥰 sol tarafımda uzanmıştım bişey nabız gibi 3 kez pıt pıt yaptı sanki , annem erken hareket ettiyse erkek diyor , kozlar daha geç hareket ediyormuş

Haftaya inşallah canım, içim içime sığmıyor göreceğim diye🤭🥰 o gün hep bir güzel geçiyor görünce her şeyi unutuyorum sürekli videoda izleyip izleyip seviyorum😄 the analık😁
Ben her defasında Dra sitresle gittim aman bilet oldu mu diye , çok şükür bişey olmadı , ama evet sanki gördükten sonra herşeyi unutuyor gibi oluyorum ve bi rahatlama bi mutluluk oluyor o gün hiç bişey moralimi bozamaz😄🥰

Acaba hareketleri nasıl hissediyoruz tam olarak, ben hep kıpırtı hissediyorum karnımda ama gazdır diyorum hiç onlara ihtimal vermiyordum 16. Haftada hissedilir mi acaba

Back