İnşalllahh tüm anlarını görmeyi nasip etsin allah, ben onlarca kanamaların ardından bugüne gelebilmeme bile şükrediyorum yolun çok başındayız hepimizin Allah yardımcısı olsunMaşallah canımben de kalp atışlarını görmeye gitcez iki güne aşırı heyecanlıyım inşallah bizler de güzel günler görcez
Çok şükür bu günüm iyim kanamada çok azaldı Allah’ıma çok şükürSen baya kötü olmuşsun kanaman ne durumda
Canım çok sevindim senin adınaMrb kızlar benim bugün prolutex iğne ve duphaston ilacım bitti bir yandan sevindim bir yandanda düşünmeden edemiyorum inşallah sağlıkla ilerlergeriye sadece progestan fitil günde 3 tane bide folik asit kaldırıldı onlarda iki hafta ya bitecek aranızda bırakanlar var mı kaçıncı haftalarda siniz benim bugün 10+3
Valla kuzum ben ara ara kanama yaşadım bulantı oldu bende sadeceBen 6+5 ve hala aynı şekilde ilaçlara devam ediyorum. Çarşamba günü de kalp atışlarını dinlemeye gitcez ikizlerimizin ve aşırı heyecanlıym. Kasıklarım batıyor 3 gündür ve hafif mide bulantım oluyor. Sizin nasıl ilerledi süreç
Yaa ne güzel kuzum maşallahBen de bugün kontrole gittim 9+4 olmuşuz ve ikisinin de kollarını bacaklarını hareketlerini gördümhoca normalde prolutexi kesecekti ama elimde 3 kutu var dedim 12. Haftaya kadar kullanalım o zaman zararı olmaz dedi folik asitim bitince de elenatal kullanımına başlayacakmışız yani sanırım 10 haftada kesiliyor ilaçlar
Sağol canım benim darısı burada bütün bekleyenlere inşallahCanım çok sevindim senin adınamerak etme hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle ben daha 7+2 oldum daha bıraktırmadılar
Çok sevindim kanımanın durmasına �nşallah bundan sonrası çok kolay geçer Rabbim sağlıkla kucaklarımızı almayı nasip etsin Benim de ülseratif kolitten dolayı maalesef makattan kanamam çok umarım durdurabilirimÇok şükür bu günüm iyim kanamada çok azaldı Allah’ıma çok şükür
Rabbim evlatlarını sana bağışlasın canımÇok şükür bu günüm iyim kanamada çok azaldı Allah’ıma çok şükür
Çok geçmiş olsun , o zaman yediğin yemeklere dikkat etmen gerekiyor heralde inşallah geçer durur kanama merak etmeÇok sevindim kanımanın durmasına �nşallah bundan sonrası çok kolay geçer Rabbim sağlıkla kucaklarımızı almayı nasip etsin Benim de ülseratif kolitten dolayı maalesef makattan kanamam çok umarım durdurabilirim
Merhaba tebriklerKızlar selam,
Benim transferimin 8.gunu..
6.gun idrarda pozitif gördüm..
Dün akşam pembe leke kanama oldu sonra kahvrengine döndü.
Şuan baya baya azaldı ama yerleşme kanaması sanırım...
Yaşayanlar var mı ? Kaç gun sürdü acaba ?
Hepimizin inşallah çok teşekkür ederimRabbim evlatlarını sana bağışlasın canım
Sağol canım benimMerhaba tebriklerinşallah sağlıkla kucağına alırsın , Bende olmuştu , 2,3 gün sürdü , damla damla ama dr haber ver benim fitili kesip progestan iğnesi verdiler
ne güzel canım gözün aydın darısı başımızaMrb kızlar benim bugün prolutex iğne ve duphaston ilacım bitti bir yandan sevindim bir yandanda düşünmeden edemiyorum inşallah sağlıkla ilerlergeriye sadece progestan fitil günde 3 tane bide folik asit kaldırıldı onlarda iki hafta ya bitecek aranızda bırakanlar var mı kaçıncı haftalarda siniz benim bugün 10+3
Benimde 6. Gün pozitif çıkmıştı sanırım. 8 ya da 9. Gün 1-2 günlük hafif lekelenme oldu. Ben her gün idrar testi ile koyulaşmayı takip ettim. Hatta 7. Günden itibaren sabah ayrı akşam ayrı test yaptım. Test her gün giderek koyulaştı.Kızlar selam,
Benim transferimin 8.gunu..
6.gun idrarda pozitif gördüm..
Dün akşam pembe leke kanama oldu sonra kahvrengine döndü.
Şuan baya baya azaldı ama yerleşme kanaması sanırım...
Yaşayanlar var mı ? Kaç gun sürdü acaba ?
Oy masallaahhhBenimde 6. Gün pozitif çıkmıştı sanırım. 8 ya da 9. Gün 1-2 günlük hafif lekelenme oldu. Ben her gün idrar testi ile koyulaşmayı takip ettim. Hatta 7. Günden itibaren sabah ayrı akşam ayrı test yaptım. Test her gün giderek koyulaştı.
7. Günden itibaren gün aşırı kan vermeye başladım.
Çok şükür ilk kontrolde tek kese ikincide kontrolde küçükte olsa ikinci keseyide kalp atışlarını da gördük.
Yok ben direk progrstan 50 mg her gün 2 tane vermiştiSağol canım benim
Pruluton mu olmustun?
Bende günde üç kere progestan fitil kullanıyorum sadece..
Bakalım devam ederse iğne istiycem bende
anladım canım, ınsallah benımkıde kesılırYok ben direk progrstan 50 mg her gün 2 tane vermişti
Onları ilk kanama da bırakmıştım canımne güzel canım gözün aydın darısı başımızapeki kan sulandırıcılar ne alemde onlar devam mı ?
İnşallah canım merak etme dinlen ama bol bol çok ayakta kalmamaya çakış hatta yapa bildiğin kadar oturma bile uzan geçer yerleşme kanamasıdıranladım canım, ınsallah benımkıde kesılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?