• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Bayuyacığım yatarak geciriyorum artık bugün biraz eczaneye kadar çıktım. Ama ağrılarım var ilk iki gün daha fazlaydı bugün 3. Gün savah vardı gün içinde geçmişti bi 10 15 dkdır yine başladı ya karnım belim kasıklarım bacaklarıma vurran gezen bir ağrı var
İnan ben transferden sonra sadece iğnelerim için çıktım oda kanamam oldu yine evdeyim , ama bu belirtiler bendede vardı inşallah bebeğin tutunuyordur Allah’ın izniyle🤲🤲🤲🤲

Aynen öyle kuzum bir yandan korkuyorum bu hamilelik süreci hep mi sıkıntılı olacak diyorum sonra bebeğimin kalp atışı geliyor gözümün önüne Rabbim sabrını veriyor sağlıkla dogsunlar inşallah 🤲 Biz elimizden geleni yapacağız sırf onlar sağlıkla kucağımıza gelsin diye 🥰
Daha iyimisin bu arada ? Kesildi inşallah kanama

İnan ben transferden sonra sadece iğnelerim için çıktım oda kanamam oldu yine evdeyim , ama bu belirtiler bendede vardı inşallah bebeğin tutunuyordur Allah’ın izniyle🤲🤲🤲🤲
Bende eczaneye gitmek zorunda kaldım vitaminim bitmişti yavaş yaval gittim geldim iyi geldi birazda ama
Ay inşallah canım ya umarım o yapıyordur bunları 🤲🏼

Umarım iyi şeyler oluyordur 5. Gün test yaparım belki ☺️
Biliyorsunuz ben yaptım ama Allah benim yüzüme baktı ve pozitif gördüm, negatif görseydim anında düşecek, demoralize olacak bir yapım var, eğer siz de öyleyseniz, eşinize ya da kendi kendinize "yaaa ufff zaten negatif, bundan sonra ne önemi var, yaaa aman ilacı da yarım saat geç alırım zaten hamile değilim" falan gibi kendinizi düşürecekseniz bence yapmayın ama "hersey Allah'tan belki erken olduğu için çıkmadı" diyebilecekseniz yapın (= ama yemin olsun kendiminki kadar merak ediyorum sizinkini de 🙏🥰

Biliyorsunuz ben yaptım ama Allah benim yüzüme baktı ve pozitif gördüm, negatif görseydim anında düşecek, demoralize olacak bir yapım var, eğer siz de öyleyseniz, eşinize ya da kendi kendinize "yaaa ufff zaten negatif, bundan sonra ne önemi var, yaaa aman ilacı da yarım saat geç alırım zaten hamile değilim" falan gibi kendinizi düşürecekseniz bence yapmayın ama "hersey Allah'tan belki erken olduğu için çıkmadı" diyebilecekseniz yapın (= ama yemin olsun kendiminki kadar merak ediyorum sizinkini de 🙏🥰
Ya yapmam öyle heralde yani inşallah 😬 doktorum zaten 12. Güne kadar ne olursa olsun ilaçlarını bırskmıcaksın dedi.
Ya çok teşekkür ederim ilgin için bende hepinizinkine kendimin olmuş gibi çok sevindim. Bakalım rabbim bana şimdi ne yazdı☺️

Ya yapmam öyle heralde yani inşallah 😬 doktorum zaten 12. Güne kadar ne olursa olsun ilaçlarını bırskmıcaksın dedi.
Ya çok teşekkür ederim ilgin için bende hepinizinkine kendimin olmuş gibi çok sevindim. Bakalım rabbim bana şimdi ne yazdı☺️
Rabbim insallah güzel yazılar yazmış olsun 🙏 12.güne kadar zaten kesinlikle bırakmayın, her zaman bunu söylerim "doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok, bunun okulu okuyan onlar". Bize haber verecek misiniz peki yaparsaniz? 🥰

Rabbim insallah güzel yazılar yazmış olsun 🙏 12.güne kadar zaten kesinlikle bırakmayın, her zaman bunu söylerim "doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok, bunun okulu okuyan onlar". Bize haber verecek misiniz peki yaparsaniz? 🥰
Tabiki vericem🥰 Elimde test yok sipAriş verdim gelsin yaparım ☺️

Hayat Su hanım sizin ilaclariniz kesilmişti degil mi? Dogru mu hatirliyorum? Benim de yarın doktor randevum var, ilaclari duzenleyecek diye tahmin ediyorum da anladigim kadariyla bu ilaclari birakildigi zaman bir kanama yaşanıyor tüp bebekte =( simdi daha iyi misiniz kanamanız ne durumda? Dualarim sizinle 🙏
Aynen kuzum sabah ilaçlar bitti akşama kanama yaşadım geçen estrofem bırakınca da öyle olmuştu 😕 şimdilik iyiyim arada lekelenmeler oluyor inşallah kapanmıştır kanama alanı yarın kontrole gidecem 🤲 teşekkür ederim güzel duaların için 🥰

Benimde bazen aklıma geliyor sonra bunada şükür diyorum ,2 ay gitti 7 ay kaldı , 7 ayımı yatarak geçirmeye razıyım yeterki onlara bişey olmasın sağlıkla kucağıma alayım🥹🥹🥹 Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkese nasip etsin ve kucağını boş bırakmasın 🥰🥰🥰🤲🤲🤲 yolun yarısını geldik sayılır , bunların hepsine değecektir 🥰😍🤲
Amin kuzum İnşallah 🥰🤲🧿💙

Bayuyacığım yatarak geciriyorum artık bugün biraz eczaneye kadar çıktım. Ama ağrılarım var ilk iki gün daha fazlaydı bugün 3. Gün savah vardı gün içinde geçmişti bi 10 15 dkdır yine başladı ya karnım belim kasıklarım bacaklarıma vurran gezen bir ağrı var
bu ağrılar bendede çok olmuştu. bel ağrım bacağıma vuran ağrı.. bence bunlar pozitifin belirtileri olabilir. inşallahda öyledir. hayırlı haberlerni bekliyoruz. ama 5. gün çıkmazsa telaş etme çünkü erken bir zaman

bu ağrılar bendede çok olmuştu. bel ağrım bacağıma vuran ağrı.. bence bunlar pozitifin belirtileri olabilir. inşallahda öyledir. hayırlı haberlerni bekliyoruz. ama 5. gün çıkmazsa telaş etme çünkü erken bir zaman
İnşallah öyledir canımm 🤲🏼🤲🏼 Umarım etmen 😬

İnşallah öyledir canımm 🤲🏼🤲🏼 Umarım etmen 😬
5.gün eşimin zoruyla idrar testi yaptım negatifti 🤫 ama hiç moralimi bozmadım tutunacağını biliyordum daha çok erken çıkmayabilir dedim, 8.günü tekrar yaptım öyle pozitifi gördüm 🥰 inşallah sen yaparsan direk pozitifi görürsün, görmezsen sakın umutsuzluğa kapılma çünkü bak şekil A bende negatif çıktı 3 gün sonra pozitif ☺️

Kızlar ya bişey soracağım bu üç gün de bir vurulan proluton depot varya pzt akşam vuruldum bir sonraki dozu çarşamba günü akşam mı vurmam gerekiyor üç günde bir demek böyle mi hesaplanıyor kafam karıştı da 😇

5.gün eşimin zoruyla idrar testi yaptım negatifti 🤫 ama hiç moralimi bozmadım tutunacağını biliyordum daha çok erken çıkmayabilir dedim, 8.günü tekrar yaptım öyle pozitifi gördüm 🥰 inşallah sen yaparsan direk pozitifi görürsün, görmezsen sakın umutsuzluğa kapılma çünkü bak şekil A bende negatif çıktı 3 gün sonra pozitif ☺️
Ay canım şuan bana umut oldu bakalım bende görebilcekmiyim🥰

Kızlar ya bişey soracağım bu üç gün de bir vurulan proluton depot varya pzt akşam vuruldum bir sonraki dozu çarşamba günü akşam mı vurmam gerekiyor üç günde bir demek böyle mi hesaplanıyor kafam karıştı da 😇
Ben en basta pazartesi- persembe vuruluyordum, sonra kanama zamani falan günü kaydi suan sali-cuma oluyorum, yani ben biraz 3gunde bir degilde haftada 2 kere oluyorum, salidan cumaya 3 gün, cumadan saliya 4 gün gibi oluyor, ama benim doktorum "3gunde bir" degil "haftada 2 gun" demisti.

Back