Bugun baya hafıfledı canım cok sagolİnşallah canım merak etme dinlen ama bol bol çok ayakta kalmamaya çakış hatta yapa bildiğin kadar oturma bile uzan geçer yerleşme kanamasıdır
Rabbım korusun yavrunu canım yaMrb kızlar dün gece yoğun kanama yaşadım yineâdet sancısı gibi sancım da olunca çok korktum ama çok şükür bebek iyi proluton depot vuruldum prolutex ve duphaston a tekrar başladım dün Sabah bitmişti güya iğneler gece yine başladı rahim de büyük bir kanama alanı varmış düşük riskim var dua edin olur mu bugün azaldı baya kanama ama hafif sancım var perşembe günü tekrar kontrole gidecem
Amin kuzum İnşallahRabbım korusun yavrunu canım ya
bende kalp atışını duyunca coraspini bıraktırdı dr Clexane a devam ediyorumOnları ilk kanama da bırakmıştım canım
Allah korusun canım istirahat et iş yapmaMrb kızlar dün gece yoğun kanama yaşadım yineâdet sancısı gibi sancım da olunca çok korktum ama çok şükür bebek iyi proluton depot vuruldum prolutex ve duphaston a tekrar başladım dün Sabah bitmişti güya iğneler gece yine başladı rahim de büyük bir kanama alanı varmış düşük riskim var dua edin olur mu bugün azaldı baya kanama ama hafif sancım var perşembe günü tekrar kontrole gidecem
Canım hiç merak etme bendede aynısı oldu hiç bişey olmaz sadece güzelce dinlen ve sadece tuvalete kalk Allah’ın izniyle bişey olmicak dualarım seninle içini ferah tut , bendede çok büyük kanama alanı vardı , sadece dinlen güzelce ayağa kalkmaMrb kızlar dün gece yoğun kanama yaşadım yineâdet sancısı gibi sancım da olunca çok korktum ama çok şükür bebek iyi proluton depot vuruldum prolutex ve duphaston a tekrar başladım dün Sabah bitmişti güya iğneler gece yine başladı rahim de büyük bir kanama alanı varmış düşük riskim var dua edin olur mu bugün azaldı baya kanama ama hafif sancım var perşembe günü tekrar kontrole gidecem
çook çok geçmiş olsun bir anda oluyor kabus gibi çok iyi anlıyorum seni, allah yardımcın olsun canım benimMrb kızlar dün gece yoğun kanama yaşadım yineâdet sancısı gibi sancım da olunca çok korktum ama çok şükür bebek iyi proluton depot vuruldum prolutex ve duphaston a tekrar başladım dün Sabah bitmişti güya iğneler gece yine başladı rahim de büyük bir kanama alanı varmış düşük riskim var dua edin olur mu bugün azaldı baya kanama ama hafif sancım var perşembe günü tekrar kontrole gidecem
Sağol canım zaten yatıyorum genelde çok şükür bugün daha iyiyim düne göreAllah korusun canım istirahat et iş yapma
Aynen kuzum ya tam kabus gibi insanın aklına herşey geliyorçook çok geçmiş olsun bir anda oluyor kabus gibi çok iyi anlıyorum seni, allah yardımcın olsun canım benim
Çok şükür canımSağol canım zaten yatıyorum genelde çok şükür bugün daha iyiyim düne göre
Sağol canım zaten sen de geldin aklıma doktora giderken içim rahatti ama bu sefer ki kanama en kötüsüydu o yüzden korktum biraz zaten kaynanamgil deyim transferden beri iş felan yapmıyorum genelde yatıyorum ben elimden geldiğince dikkat ediyorum doktor da dedi zaten ilaçlarını ihmal etme kabız olma ve bolca dua et elimizden gelen başka bir şey yokCanım hiç merak etme bendede aynısı oldu hiç bişey olmaz sadece güzelce dinlen ve sadece tuvalete kalk Allah’ın izniyle bişey olmicak dualarım seninle içini ferah tut , bendede çok büyük kanama alanı vardı , sadece dinlen güzelce ayağa kalkma
Aynen öyle valla , benimde kanamam çok kötüydü , her kanamada tabi insanın ödü kopuyor o ayrı , ama galiba biz tüp bebek yapanlar 9 ay yatmamız gerekiyor hele ikiz olanlar , hep risk taşıyor ikinci 3 ayda bile dikkatli olmamız gerekiyorSağol canım zaten sen de geldin aklıma doktora giderken içim rahatti ama bu sefer ki kanama en kötüsüydu o yüzden korktum biraz zaten kaynanamgil deyim transferden beri iş felan yapmıyorum genelde yatıyorum ben elimden geldiğince dikkat ediyorum doktor da dedi zaten ilaçlarını ihmal etme kabız olma ve bolca dua et elimizden gelen başka bir şey yok
Aynen öyle kuzum bir yandan korkuyorum bu hamilelik süreci hep mi sıkıntılı olacak diyorum sonra bebeğimin kalp atışı geliyor gözümün önüne Rabbim sabrını veriyor sağlıkla dogsunlar inşallahAynen öyle valla , benimde kanamam çok kötüydü , her kanamada tabi insanın ödü kopuyor o ayrı , ama galiba biz tüp bebek yapanlar 9 ay yatmamız gerekiyor hele ikiz olanlar , hep risk taşıyor ikinci 3 ayda bile dikkatli olmamız gerekiyorama bunada şükür inşallah allah evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder
Hayat Su hanım sizin ilaclariniz kesilmişti degil mi? Dogru mu hatirliyorum? Benim de yarın doktor randevum var, ilaclari duzenleyecek diye tahmin ediyorum da anladigim kadariyla bu ilaclari birakildigi zaman bir kanama yaşanıyor tüp bebekte =( simdi daha iyi misiniz kanamanız ne durumda? Dualarim sizinleMrb kızlar dün gece yoğun kanama yaşadım yineâdet sancısı gibi sancım da olunca çok korktum ama çok şükür bebek iyi proluton depot vuruldum prolutex ve duphaston a tekrar başladım dün Sabah bitmişti güya iğneler gece yine başladı rahim de büyük bir kanama alanı varmış düşük riskim var dua edin olur mu bugün azaldı baya kanama ama hafif sancım var perşembe günü tekrar kontrole gidecem
Bayuyacığım yatarak geciriyorum artık bugün biraz eczaneye kadar çıktım. Ama ağrılarım var ilk iki gün daha fazlaydı bugün 3. Gün savah vardı gün içinde geçmişti bi 10 15 dkdır yine başladı ya karnım belim kasıklarım bacaklarıma vurran gezen bir ağrı varCookiie hanım nasılsınız? Nasil gidiyor?
Iyiye delalet olsun ağrılar inşallahBayuyacığım yatarak geciriyorum artık bugün biraz eczaneye kadar çıktım. Ama ağrılarım var ilk iki gün daha fazlaydı bugün 3. Gün savah vardı gün içinde geçmişti bi 10 15 dkdır yine başladı ya karnım belim kasıklarım bacaklarıma vurran gezen bir ağrı var
Umarım iyi şeyler oluyordur 5. Gün test yaparım belkiIyiye delalet olsun ağrılar inşallahyürüyüş yaptığınız iyi olmuş, yatmaktan falan da olabilir ağrılarınız, açılmıştır bacaklarınız biraz. Tutunuyordur, rahminiz kalınlaşıyordur, bunlar da ağrı yapıyor, sakın kötü düşünmeyin olur mu?
Benimde bazen aklıma geliyor sonra bunada şükür diyorum ,2 ay gitti 7 ay kaldı , 7 ayımı yatarak geçirmeye razıyım yeterki onlara bişey olmasın sağlıkla kucağıma alayımAynen öyle kuzum bir yandan korkuyorum bu hamilelik süreci hep mi sıkıntılı olacak diyorum sonra bebeğimin kalp atışı geliyor gözümün önüne Rabbim sabrını veriyor sağlıkla dogsunlar inşallahBiz elimizden geleni yapacağız sırf onlar sağlıkla kucağımıza gelsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?