• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Burun tıkanıklığı için evde kendin tuzlu ılk su yap burnundan çek ağzından dök , baya rahatlatacak o seni , öksürük içinde çorba sıcak süt sıcak su çok iç inşallah geçer
Gerçekten zor bir süreç deniyorum sıcak şeyler içmeyi üstüne bulantılarım başladı hepsi üst üste geldi 😔

Yok kuzum Allah'ın izniyle bişey olmaz 🤲 Meryem suresi Yusuf suresi dinle her gün bide inşirah suresi rukye suresi canım 🥰
Yolda giderken meryem ve fetih dinledim.
Çıktıktan sonra esmalar çektim
Birazdan dediklerinide dinlerim canım🥰

Yolda giderken meryem ve fetih dinledim.
Çıktıktan sonra esmalar çektim
Birazdan dediklerinide dinlerim canım🥰
O’dur yaratmayı ilk başlatan ve sonra onu yeniden tekrarlayacak olan. Bu O’na çok kolaydır. Zira göklerde ve yerde en yüce sıfatlar O’nundur. O, mutlak üstün ve yüce olan ve her hükmü doğru olandır. (Rum 30/27)
Göklerin ve yerin hükümranlığı Allah’a aittir. O, dilediğini yaratır. Dilediğine kız çocuklar bağışlar, dilediğine erkek çocuklar bağışlar. (42/49)
Rabbim bana katından ehil bir evlat bağışla ( 19/5)
Rabbim onu hoşnut olacağın bir kimse eyle ( 19/6)
Rabbim şüphesiz bu senin için çok kolaydır
O, bir şeyin olmasına hükmettiği zaman Ol der ve o şey hemen oluş sürecine girer. (19/35)

sürekli oku her an her dk , Allah kabul etsin dualarını🙏♥️🎈

Amin canım inşallahh 🥰🥰

😘🥰🥰

Kızlar araba sarstı biraz gelirken ama umarım bişey olmaz 😬
Olmaz olmaz merak etme, ben 2 gun sonra 10 saatlik yola gittim bisey olmadi Allaha şükür, sana da bisey olmaz, hemen kötü düşünmüyoruz, hatta hep iyi düşünüyoruz 🥰

Çalışmıyorum canım yok çıkmam önümüzdeki haftasonuna kadar çıkmayı düşünmüyorum🥲
Sürekli de yatma bence, vücudun kan akışı da onemli sonuçta, yavaş yavaş yürü evde, hizli oturup kalkma, yukarı uzanma, ağır kaldırma, kabız olma, her gün ama her gün çorban olsun evinde (=

transfer sonrası en az 2 saat uzandın di mi ama
1 saat uzandım canım 1 saat sonra kaldırdılar. Aslında buna bile gerek yok bilimsel birşey değil bu ama sizin psikolojiniz için yine de yatırıyoruz dedi hemşire😅

O’dur yaratmayı ilk başlatan ve sonra onu yeniden tekrarlayacak olan. Bu O’na çok kolaydır. Zira göklerde ve yerde en yüce sıfatlar O’nundur. O, mutlak üstün ve yüce olan ve her hükmü doğru olandır. (Rum 30/27)
Göklerin ve yerin hükümranlığı Allah’a aittir. O, dilediğini yaratır. Dilediğine kız çocuklar bağışlar, dilediğine erkek çocuklar bağışlar. (42/49)
Rabbim bana katından ehil bir evlat bağışla ( 19/5)
Rabbim onu hoşnut olacağın bir kimse eyle ( 19/6)
Rabbim şüphesiz bu senin için çok kolaydır
O, bir şeyin olmasına hükmettiği zaman Ol der ve o şey hemen oluş sürecine girer. (19/35)

sürekli oku her an her dk , Allah kabul etsin dualarını🙏♥️🎈
Ay çok güzelmiş canım hemen kaydettim okumaya başlıcam 🥰🌹

Olmaz olmaz merak etme, ben 2 gun sonra 10 saatlik yola gittim bisey olmadi Allaha şükür, sana da bisey olmaz, hemen kötü düşünmüyoruz, hatta hep iyi düşünüyoruz 🥰
Evet canım zihnimden kötü şeyleri siliyorum 🤣

Sürekli de yatma bence, vücudun kan akışı da onemli sonuçta, yavaş yavaş yürü evde, hizli oturup kalkma, yukarı uzanma, ağır kaldırma, kabız olma, her gün ama her gün çorban olsun evinde (=
Yok canım. Doktor odaya geldiğinde normal yaşantına dön çok kendini yormadan tabi dedi. Yinede 3 gün falan istirahatlı olmayı düşünüyorum ama. Karnım acıkmıştı eşim hemen eve gelip yatırmayı düşünüyordy doktor güzel bir yemek ısmarla dedi🤣 Hastaneden çıkınca yemek yedik sonra geldik eve. Şuan yatıyorum ama evde ilikli çorbam vardı kalkıp ısıtıp bir kase içtim şimdi. Ufak tefek işler yaparım böyle 😬

1 saat uzandım canım 1 saat sonra kaldırdılar. Aslında buna bile gerek yok bilimsel birşey değil bu ama sizin psikolojiniz için yine de yatırıyoruz dedi hemşire😅
haklı 😁 ama olsun en azından psikolojik olarak iyi hissediyoruz elimizden geleni yaptık diyoruz 🙌

Amin canım inşallahh 🥰🥰

😘🥰🥰

Canım hadi gözün aydın sıkı sıkı tutunsun sana🥰 hiçbir şey olmaz merak etme ilk üç gün uzan dinlen saat başı kalk 10 dk yürü hem kan akışı olsun hem bağırsakların çalışsın kayısı ve kefir tüketmeyi ihmal etme güzelce dinlen🥰🙏🏻

Amin canım inşallahh 🥰🥰

😘🥰🥰

Hic birsey olmaz merak etme bn transferin 2. Gunu koltuk kaldirip hali sildim.tabi sen oyle yapma ama Allahin izniyle birsey olmaz.birde ben her 2 saate bir felan kalkip evin icinde yurudum rahmin kan akisi icin cok onemliymis.hic korkma Rabbime emanet

haklı 😁 ama olsun en azından psikolojik olarak iyi hissediyoruz elimizden geleni yaptık diyoruz 🙌
Aynen öyle canım işte evdede yatıyorum. Biraz yemek ısıtma ve makineye bulaşık koyma dışında birşey yapmadım şuan 😬

Canım hadi gözün aydın sıkı sıkı tutunsun sana🥰 hiçbir şey olmaz merak etme ilk üç gün uzan dinlen saat başı kalk 10 dk yürü hem kan akışı olsun hem bağırsakların çalışsın kayısı ve kefir tüketmeyi ihmal etme güzelce dinlen🥰🙏🏻
Çok teşekkür ederim canım🥰 öyle yapıuorum canım az mnce yedim kayısı falan yarında kefir içerim bugün çok süt ürünü tükettim canım istemedi😅 ilk günü atlattık şükür bakalım önümüzdeki günlerde hızlıca geçer inşallah🙏🏼

Back