2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

İnşallah canım bwnim Allaha emanet artık. 2 aaate varmıyo su çok içince çok fazla lavaboya kalkıyorum. Kalktıkcada ufak ufak yürüyorum

Gerçekten zor bir süreç deniyorum sıcak şeyler içmeyi üstüne bulantılarım başladı hepsi üst üste geldi
Bende hasta oldum , heryerin dünden beri sızlıyor patoloji içtim hiç etki etmedi , karım kaburgalarım bil hassa çok ağrıyor , üstüne midem bulanıyor , açım ama yemek kokusu gelice kötü oluyorum , ne oldu birden anlamadım ya gece uyumadım hep sızladım sabaha kadar

Sen nasıl oldun kuzum kanama kesildi mi
Çok şükür kanama durdu sanki en azından artık aktıf kan değil kirli kahve rengi geliyor ama hasta oldum her yetim sızlıyor midem bulanıyor ilaç parol içiyorum ama 1 saat etki ediyor , yani tam ağrım gitmiyor oda

Kızlar havalar çök kötü dikkat edin hasta olmayın , ben hasta oldum çok şükür ateşim yok ama mahv oldum her yerim sızlıyor , yemek yiyemiyorum ve açım üstelik , yemek kokusu gelince midem bulanıyor , çok dikkat edin kendinize

Kızlarr çok sağolun Allah hepinizden eazı olsun aldım bebişimi dinleniyorum
Hayırlı olsun canım inşallah tamamını görürsün seninle kalıp hayırlı doğumların olur sen çalışıyormusun canım rapor flan aldın mı doktor dinlen yat yada yürü flan gibi önerilerde bulundu mu

Sağolasın canım inşallah hepimize nasip olsun bundan sonrası güzelliklerle gelsin
Yok calışmıyorum canım doktorda yat demedi kendini yormadan günlük hayatına dön dedi ama ben şu ilk 3 gün yatp dinlenmeyi düşünüyorum en azından

Çok geçmiş olsun canım inşallah o da geçer bir an önce

Geçmiş olsun canım, bol su iç yatıp dinleneceksin başkada bir şey gelmiyor elimizden şu dönemde Kıyamam her şey üst üste geldi birde yoruldu vücut artık bağışıklığımızda düştü kesinlikle, çorba iç canım hiçbir şey yiyemezsen de tavuk suyuna bir tabak çorba bile şifa olur. Birde yoğurt ye az biraz tuz dök üstüne canım

Aynı benimde öyleydi çok şükür paroldu antibiyotikti geçti ufak grip gibi var ona şükür diyorum parol iç vücudun kırgınlığını alıyor

Hiç sorma ama bence ben çok üzüldüm diye vücut reaksiyon gösterdi böyle çünkü kanamayı falan görünce resmen yıkıldım gittik kalp atışları duyduktan sonra bile kendime gelemedim ben , sonrada hasta oldum böyle , sadece kuru ekmek yiye biliyorum annem bu gün çeşitli yemekler yaptı ama yok kokusu gelince kötü oluyorum su bile içemedim , inşallah Buda geçecek teşekkür ederim tavsiyelerin için canım

Mrb kızlar benim bugün prolutex iğne ve duphaston ilacım bitti bir yandan sevindim bir yandanda düşünmeden edemiyorum inşallah sağlıkla ilerler geriye sadece progestan fitil günde 3 tane bide folik asit kaldırıldı onlarda iki hafta ya bitecek aranızda bırakanlar var mı kaçıncı haftalarda siniz benim bugün 10+3

Ben 6+5 ve hala aynı şekilde ilaçlara devam ediyorum. Çarşamba günü de kalp atışlarını dinlemeye gitcez ikizlerimizin ve aşırı heyecanlıym. Kasıklarım batıyor 3 gündür ve hafif mide bulantım oluyor. Sizin nasıl ilerledi süreç

Ben de bugün kontrole gittim 9+4 olmuşuz ve ikisinin de kollarını bacaklarını hareketlerini gördüm hoca normalde prolutexi kesecekti ama elimde 3 kutu var dedim 12. Haftaya kadar kullanalım o zaman zararı olmaz dedi folik asitim bitince de elenatal kullanımına başlayacakmışız yani sanırım 10 haftada kesiliyor ilaçlar

Maşallah canım ben de kalp atışlarını görmeye gitcez iki güne aşırı heyecanlıyım inşallah bizler de güzel günler görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…