• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Maşallah canım🧿 ben de kalp atışlarını görmeye gitcez iki güne aşırı heyecanlıyım inşallah bizler de güzel günler görcez🌸🙏🏻
İnşalllahh tüm anlarını görmeyi nasip etsin allah, ben onlarca kanamaların ardından bugüne gelebilmeme bile şükrediyorum yolun çok başındayız hepimizin Allah yardımcısı olsun 😊😊

Mrb kızlar benim bugün prolutex iğne ve duphaston ilacım bitti bir yandan sevindim bir yandanda düşünmeden edemiyorum inşallah sağlıkla ilerler 🤲😇 geriye sadece progestan fitil günde 3 tane bide folik asit kaldırıldı onlarda iki hafta ya bitecek 😇 aranızda bırakanlar var mı kaçıncı haftalarda siniz benim bugün 10+3 💙
Canım çok sevindim senin adına 🥰🥰🥰 merak etme hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle😍 ben daha 7+2 oldum daha bıraktırmadılar

Ben 6+5 ve hala aynı şekilde ilaçlara devam ediyorum. Çarşamba günü de kalp atışlarını dinlemeye gitcez ikizlerimizin ve aşırı heyecanlıym. Kasıklarım batıyor 3 gündür ve hafif mide bulantım oluyor. Sizin nasıl ilerledi süreç🙏🏻🌸
Valla kuzum ben ara ara kanama yaşadım bulantı oldu bende sadece 😇

Ben de bugün kontrole gittim 9+4 olmuşuz ve ikisinin de kollarını bacaklarını hareketlerini gördüm🥰 hoca normalde prolutexi kesecekti ama elimde 3 kutu var dedim 12. Haftaya kadar kullanalım o zaman zararı olmaz dedi folik asitim bitince de elenatal kullanımına başlayacakmışız yani sanırım 10 haftada kesiliyor ilaçlar
Yaa ne güzel kuzum maşallah ❤️ bende en son gittiğim de tam net göremedim göbeğim olduğu için ama kesenin içinde hareket eden bir şeyler vardi 😂12.haftada gidecem tekrar inşallah güzel fotolar alırım o zaman

Çok şükür bu günüm iyim kanamada çok azaldı Allah’ıma çok şükür
Çok sevindim kanımanın durmasına �nşallah bundan sonrası çok kolay geçer Rabbim sağlıkla kucaklarımızı almayı nasip etsin Benim de ülseratif kolitten dolayı maalesef makattan kanamam çok umarım durdurabilirim

Kızlar selam,
Benim transferimin 8.gunu..
6.gun idrarda pozitif gördüm..
Dün akşam pembe leke kanama oldu sonra kahvrengine döndü.
Şuan baya baya azaldı ama yerleşme kanaması sanırım...
Yaşayanlar var mı ? Kaç gun sürdü acaba ?

Çok sevindim kanımanın durmasına �nşallah bundan sonrası çok kolay geçer Rabbim sağlıkla kucaklarımızı almayı nasip etsin Benim de ülseratif kolitten dolayı maalesef makattan kanamam çok umarım durdurabilirim
Çok geçmiş olsun , o zaman yediğin yemeklere dikkat etmen gerekiyor heralde inşallah geçer durur kanama merak etme 🤲🤲🤲🤲 inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🤲🤲🤲

Kızlar selam,
Merhaba tebrikler ☺️☺️🥰🥰 inşallah sağlıkla kucağına alırsın , Bende olmuştu , 2,3 gün sürdü , damla damla ama dr haber ver benim fitili kesip progestan iğnesi verdiler

Merhaba tebrikler ☺️☺️🥰🥰 inşallah sağlıkla kucağına alırsın , Bende olmuştu , 2,3 gün sürdü , damla damla ama dr haber ver benim fitili kesip progestan iğnesi verdiler
Sağol canım benim ❤️
Pruluton mu olmustun?
Bende günde üç kere progestan fitil kullanıyorum sadece..
Bakalım devam ederse iğne istiycem bende

Mrb kızlar benim bugün prolutex iğne ve duphaston ilacım bitti bir yandan sevindim bir yandanda düşünmeden edemiyorum inşallah sağlıkla ilerler 🤲😇 geriye sadece progestan fitil günde 3 tane bide folik asit kaldırıldı onlarda iki hafta ya bitecek 😇 aranızda bırakanlar var mı kaçıncı haftalarda siniz benim bugün 10+3 💙
ne güzel canım gözün aydın darısı başımıza 🙃 peki kan sulandırıcılar ne alemde onlar devam mı ?

Kızlar selam,
Benimde 6. Gün pozitif çıkmıştı sanırım. 8 ya da 9. Gün 1-2 günlük hafif lekelenme oldu. Ben her gün idrar testi ile koyulaşmayı takip ettim. Hatta 7. Günden itibaren sabah ayrı akşam ayrı test yaptım. Test her gün giderek koyulaştı.
7. Günden itibaren gün aşırı kan vermeye başladım.
Çok şükür ilk kontrolde tek kese ikincide kontrolde küçükte olsa ikinci keseyide kalp atışlarını da gördük.

Benimde 6. Gün pozitif çıkmıştı sanırım. 8 ya da 9. Gün 1-2 günlük hafif lekelenme oldu. Ben her gün idrar testi ile koyulaşmayı takip ettim. Hatta 7. Günden itibaren sabah ayrı akşam ayrı test yaptım. Test her gün giderek koyulaştı.
7. Günden itibaren gün aşırı kan vermeye başladım.
Çok şükür ilk kontrolde tek kese ikincide kontrolde küçükte olsa ikinci keseyide kalp atışlarını da gördük.
Oy masallaahhh ❤️ Rabb'im saglijla kucaginiza almayı nasip etsin 😍❤️
Bende öyle hergun test yapıyorum, bugünde koyulasmis akşam kan vericem 9.gunum..
İnşallah bende sizin gibi kese ve kalp atışını duyup kucağıma alırım

Back