- 10 Ekim 2021
- 1.678
- 3.155
- 83
Haydi bakalim, ettim duamı bekliyorumGünaydın canım 11:30da nasipse. Ay uyuyamadım bu gece heyecandan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydi bakalim, ettim duamı bekliyorumGünaydın canım 11:30da nasipse. Ay uyuyamadım bu gece heyecandan
Dularimiz senle.artik bebegin senle keyifle dinlen stres yapma hicGünaydın canım 11:30da nasipse. Ay uyuyamadım bu gece heyecandan
Haydi bakalim, ettim duamı bekliyorum
Dularimiz senle.artik bebegin senle keyifle dinlen stres yapma hic
yaa hayırlı olsun sağlıkla tutunsun annesine inşallahKızlarr çok sağolun Allah hepinizden eazı olsun aldım bebişimi dinleniyorum
Bende bıraktım daha dogrusu mide bulantısı dan zaten içemiyordum bende bunu merak ediyorum insallah kanama olmaz. Dün kanama alanı gorulmus ama kanamam yok insallah da olmaz. Olursa hemen gel dedi doktorGünaydın kızlar. Transferi olanlar inşallahh pozitifi görür. Tüm gebelerde sağlıkla kucagına alır bebişlerini. Takipteyim sizi arada bir yazıyorum rahatsızlık vermemek için. 8. Haftadayım günde 4 estrofem içiyordum doktor bırak dedi. 2 ye düşürdüm 1 hafta içinde bırakıcam. Estrofem bırakan oldu mu? Acaba kanama vs olur mu diye korkmuyor değilim
Oyyyyy yirim bebişiniKızlarr çok sağolun Allah hepinizden eazı olsun aldım bebişimi dinleniyorum
Burun tıkanıklığı için evde kendin tuzlu ılk su yap burnundan çek ağzından dök , baya rahatlatacak o seni , öksürük içinde çorba sıcak süt sıcak su çok iç inşallah geçerTeşekkür ederim sağolun en son ateşim 40 dereceye kadar çıktı acile gittim parol ve largopen diye bir antibiyotik yazdılar doktorumda onayladı onu içiyorum ağrılarım azaldı ama öksürük devam ediyor şimdi de burun tıkanıklığı başladı
Benim kanama hala durmadı , ama çok şükür sanki dün geceden biraz hafifledi yani dün çok kötüydü bu gün sanki bi tık daha azaldı , inşallah geri başlamazPsikolojik olarak sağlıklı kalmak çok zor kanamam tam azaldı dedim bugün kıpkırmızı kocaman pıhtılı aktı gitti, daha büyük kanamalar yaşadığım için hastaneye bile koşmadım. İlaçları alıp uzandım öyle donup kalıyor insan şaşıyorum kendime. Sakin kalın her şey olacağına varıyor en nihayetinde, bir süre sonra sanki insan kanama görünce üzülemiyor bile
Sanki azaldı ama devam ediyor maalesef inşallah tekrar yoğunlaşmazBen mesajları biraz geç gördüm hastalıktan giremedim geçmiş olsun kanama ne durumda
Dr la çok aceleyle konuştum sormayı unuttum , yani eşim konuşacaktı sonra birden telefonu bana uzatınca bende hazırlıksız yakalandım , dr sadece aceleyle kanaman varsa gel yat hastanede dedi , yok uzak dedim , sanki sesi bi an kesildi tekrar gel yat dedi duymadı sanki beni sonrada telefonu hemşireye verdi lafım ağzımda kaldı yaniYok yok hayır benim alerjim olan ilac bambaşka, bir antibiyotik grubuna alerjim var benim, yoksa ben de haftada iki gün proluton kullanıyorum ona karşı bir alerjim yok çok şükür, şimdi size hemşire vurulmayın dedi sonra siz doktorla konuşabildiniz ama değil mi? Doktor da mı vurulmayın dedi?
İnşallah Allah’ın izniyle yavruna kavuşucaksınGünaydın canım 11:30da nasipse. Ay uyuyamadım bu gece heyecandan
Valla hiç evden çıkmayın derim eğer çalışmıyorsanız tabiAyy bizimki 70 bine dayandı o zaman ben 15 gün yatak hapsindeyim
Valla sanki dün geceden biraz azaldı , buğday nişastası kanamayı keser diye duymuştum , onu annem aldı verdi heralde o etki etti , bilmiyorum ama bir azcık fark etmiş azalmışkibrisss nasıl oldunuz şuan ne durumdasınız
İnşallah tamamen kesilir kalbinizi ferah tutunValla sanki dün geceden biraz azaldı , buğday nişastası kanamayı keser diye duymuştum , onu annem aldı verdi heralde o etki etti , bilmiyorum ama bir azcık fark etmiş azalmış
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah tamamen kesilir kalbinizi ferah tutun
Siz nasıl oldunuz ?İnşallah tamamen kesilir kalbinizi ferah tutun
Benim bugün çok azaldı çok şükür akıntıyla beraber 1 kere hafif kahverengi oldu ama onu görmek bile moral bozuyor Allah yardımcımız olsun kalbimize ferahlık versin çok zor süreçlerSiz nasıl oldunuz ?