- 28 Eylül 2021
- 354
- 252
- 33
- 27
Gerçekten zor bir süreç deniyorum sıcak şeyler içmeyi üstüne bulantılarım başladı hepsi üst üste geldiBurun tıkanıklığı için evde kendin tuzlu ılk su yap burnundan çek ağzından dök , baya rahatlatacak o seni , öksürük içinde çorba sıcak süt sıcak su çok iç inşallah geçer
Kendini dinleme aklın orda olmasın güzel düşün inşallah birşey olmazSanki azaldı ama devam ediyor maalesef inşallah tekrar yoğunlaşmaz
Amin canım inşallahhyaahayırlı olsun sağlıkla tutunsun annesine inşallah
Oyyyyy yirim bebişini
Çalışmıyorum canım yok çıkmam önümüzdeki haftasonuna kadar çıkmayı düşünmüyorumValla hiç evden çıkmayın derim eğer çalışmıyorsanız tabi
Yok kuzum Allah'ın izniyle bişey olmazAmin canım inşallahh
Kızlar araba sarstı biraz gelirken ama umarım bişey olmaz
Yolda giderken meryem ve fetih dinledim.Yok kuzum Allah'ın izniyle bişey olmazMeryem suresi Yusuf suresi dinle her gün bide inşirah suresi rukye suresi canım
Allah kabul etsin inşallah kuzumYolda giderken meryem ve fetih dinledim.
Çıktıktan sonra esmalar çektim
Birazdan dediklerinide dinlerim canım
transfer sonrası en az 2 saat uzandın di mi amaAmin canım inşallahh
O’dur yaratmayı ilk başlatan ve sonra onu yeniden tekrarlayacak olan. Bu O’na çok kolaydır. Zira göklerde ve yerde en yüce sıfatlar O’nundur. O, mutlak üstün ve yüce olan ve her hükmü doğru olandır. (Rum 30/27)Yolda giderken meryem ve fetih dinledim.
Çıktıktan sonra esmalar çektim
Birazdan dediklerinide dinlerim canım
Olmaz olmaz merak etme, ben 2 gun sonra 10 saatlik yola gittim bisey olmadi Allaha şükür, sana da bisey olmaz, hemen kötü düşünmüyoruz, hatta hep iyi düşünüyoruzAmin canım inşallahh
Sürekli de yatma bence, vücudun kan akışı da onemli sonuçta, yavaş yavaş yürü evde, hizli oturup kalkma, yukarı uzanma, ağır kaldırma, kabız olma, her gün ama her gün çorban olsun evinde (=Çalışmıyorum canım yok çıkmam önümüzdeki haftasonuna kadar çıkmayı düşünmüyorum
1 saat uzandım canım 1 saat sonra kaldırdılar. Aslında buna bile gerek yok bilimsel birşey değil bu ama sizin psikolojiniz için yine de yatırıyoruz dedi hemşiretransfer sonrası en az 2 saat uzandın di mi ama
Ay çok güzelmiş canım hemen kaydettim okumaya başlıcamO’dur yaratmayı ilk başlatan ve sonra onu yeniden tekrarlayacak olan. Bu O’na çok kolaydır. Zira göklerde ve yerde en yüce sıfatlar O’nundur. O, mutlak üstün ve yüce olan ve her hükmü doğru olandır. (Rum 30/27)
Göklerin ve yerin hükümranlığı Allah’a aittir. O, dilediğini yaratır. Dilediğine kız çocuklar bağışlar, dilediğine erkek çocuklar bağışlar. (42/49)
Rabbim bana katından ehil bir evlat bağışla ( 19/5)
Rabbim onu hoşnut olacağın bir kimse eyle ( 19/6)
Rabbim şüphesiz bu senin için çok kolaydır
O, bir şeyin olmasına hükmettiği zaman Ol der ve o şey hemen oluş sürecine girer. (19/35)
sürekli oku her an her dk , Allah kabul etsin dualarını
Evet canım zihnimden kötü şeyleri siliyorumOlmaz olmaz merak etme, ben 2 gun sonra 10 saatlik yola gittim bisey olmadi Allaha şükür, sana da bisey olmaz, hemen kötü düşünmüyoruz, hatta hep iyi düşünüyoruz
Yok canım. Doktor odaya geldiğinde normal yaşantına dön çok kendini yormadan tabi dedi. Yinede 3 gün falan istirahatlı olmayı düşünüyorum ama. Karnım acıkmıştı eşim hemen eve gelip yatırmayı düşünüyordy doktor güzel bir yemek ısmarla dediSürekli de yatma bence, vücudun kan akışı da onemli sonuçta, yavaş yavaş yürü evde, hizli oturup kalkma, yukarı uzanma, ağır kaldırma, kabız olma, her gün ama her gün çorban olsun evinde (=
haklı1 saat uzandım canım 1 saat sonra kaldırdılar. Aslında buna bile gerek yok bilimsel birşey değil bu ama sizin psikolojiniz için yine de yatırıyoruz dedi hemşire
Canım hadi gözün aydın sıkı sıkı tutunsun sanaAmin canım inşallahh
Hic birsey olmaz merak etme bn transferin 2. Gunu koltuk kaldirip hali sildim.tabi sen oyle yapma ama Allahin izniyle birsey olmaz.birde ben her 2 saate bir felan kalkip evin icinde yurudum rahmin kan akisi icin cok onemliymis.hic korkma Rabbime emanetAmin canım inşallahh
Aynen öyle canım işte evdede yatıyorum. Biraz yemek ısıtma ve makineye bulaşık koyma dışında birşey yapmadım şuanhaklıama olsun en azından psikolojik olarak iyi hissediyoruz elimizden geleni yaptık diyoruz
Çok teşekkür ederim canımCanım hadi gözün aydın sıkı sıkı tutunsun sanahiçbir şey olmaz merak etme ilk üç gün uzan dinlen saat başı kalk 10 dk yürü hem kan akışı olsun hem bağırsakların çalışsın kayısı ve kefir tüketmeyi ihmal etme güzelce dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?