2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Günaydın kızlar. Transferi olanlar inşallahh pozitifi görür. Tüm gebelerde sağlıkla kucagına alır bebişlerini. Takipteyim sizi arada bir yazıyorum rahatsızlık vermemek için. 8. Haftadayım günde 4 estrofem içiyordum doktor bırak dedi. 2 ye düşürdüm 1 hafta içinde bırakıcam. Estrofem bırakan oldu mu? Acaba kanama vs olur mu diye korkmuyor değilim

Merhaba kızlar bu kanama sorunu bütün tüp bebekte mi oluyor gercekten anlam veremiyorum benim de dün kontrolm vardı ultrasona girdim ama bişey soylemedi doktor estrofemi kesebilirsin bebek iyi falan dedi hareketlerini gösterdi ama öğleden sonra tahlili sonucu için gittiğimde kanama alanı gorulmus dedi kanaman var mı dedi yok dedim bir damla bile olursa gel dedi kanamam yok ama bu kanama alanı da nerden çıktı damla bile kanama gelmedi saskınımmsuan

Bende bıraktım daha dogrusu mide bulantısı dan zaten içemiyordum bende bunu merak ediyorum insallah kanama olmaz. Dün kanama alanı gorulmus ama kanamam yok insallah da olmaz. Olursa hemen gel dedi doktor

Burun tıkanıklığı için evde kendin tuzlu ılk su yap burnundan çek ağzından dök , baya rahatlatacak o seni , öksürük içinde çorba sıcak süt sıcak su çok iç inşallah geçer

Benim kanama hala durmadı , ama çok şükür sanki dün geceden biraz hafifledi yani dün çok kötüydü bu gün sanki bi tık daha azaldı , inşallah geri başlamaz

Dr la çok aceleyle konuştum sormayı unuttum , yani eşim konuşacaktı sonra birden telefonu bana uzatınca bende hazırlıksız yakalandım , dr sadece aceleyle kanaman varsa gel yat hastanede dedi , yok uzak dedim , sanki sesi bi an kesildi tekrar gel yat dedi duymadı sanki beni sonrada telefonu hemşireye verdi lafım ağzımda kaldı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…