• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ben gebeliği öğrenene kadar tüp bebek hemşiresiyle muhattap oldum, gebeliği öğrendim hemsire direkt "bizde devam edecek misiniz" dedi, baska sehirdeydim zaten ve esimle karar almıştık kendi doktorumuzla devam ederiz diye, ben burada doktora gidecegim dedim o zaman ilaclariniza bu saatten sonra doktorunuz karar verecek dedi ben de tamam dedim, suan telefonumu bile silmiş olabilirler (= benim buradaki hastanem ve doktorum da iyi, iki defa kanamam oldu, birisinde acil doktoru aradi hemen geldi doktorum, ikincisinde ben aradim doktorumu direkt "azıcık oyalan hastanede birazdan geliyorum" dedi 20 dakika sonra geldi ve kanamam olan gecelerde ben hep 1 gece hastanede yattim, tüp bebek diyince acil doktorlari zaten hic karismiyorlar hemen icapçı kadın dogumcuyu ariyorlar, doktorlar hemen geliyorlar sagolsunlar.
Burda ben kaç dr söyledim dr kimse o takip etsin 12 haftadan sonra gel diyor ben şimdi karar veremem diyorlar

Maalesef dr ulaşmak aşırı zor yani hastaneyi arıyorum daha onlar eğer dr bağlarsa konuşa bilirim şimdiye kadar 1 kez konuşa bildim , biliyorum herşeyi dr sormuyorlar eminim yani , direk cevap yazıyor kendi dr Muş gibi
öyle maalesef küçümsemiyorum asla ama ikisininde bana dedikleri şeyler farklı çıkıyor hep

Valla ne yapsam hiç bilmiyorum kanama kesilmedi hala geliyor
dinlenmeye devam et hemen kesilecek gibi değil o kanama, miktarı artarsa ve sancın fazla olursa tekrar acile git , bazen rahim kendi kendine absorbe ediyormuş kanamayı inşallah öyle olur 🙏

Valla ne yapsam hiç bilmiyorum kanama kesilmedi hala geliyor
Canım biliyorum şu an ne desek boş, ama kuzenimin İlk ayda senin gibi kanaması olmuştu ama baya yoğundu onun pedlik falan değildi yani. Şimdi kızı 6 yaşında. O kanları görünce ihtimal bile verilmemişti o bebeğin doğacağına. Nasibi varsa gelecek dünyaya. Sen elinden geleni yap. Yattığın yerden dua et. Meryem suresinin Türkçe mealini dinle rahatlarsın🤲🏻🤲🏻

dinlenmeye devam et hemen kesilecek gibi değil o kanama, miktarı artarsa ve sancın fazla olursa tekrar acile git , bazen rahim kendi kendine absorbe ediyormuş kanamayı inşallah öyle olur 🙏
İnşallah ama hala geliyor yani sabahtan ikinci pedi kullandım

Canım biliyorum şu an ne desek boş, ama kuzenimin İlk ayda senin gibi kanaması olmuştu ama baya yoğundu onun pedlik falan değildi yani. Şimdi kızı 6 yaşında. O kanları görünce ihtimal bile verilmemişti o bebeğin doğacağına. Nasibi varsa gelecek dünyaya. Sen elinden geleni yap. Yattığın yerden dua et. Meryem suresinin Türkçe mealini dinle rahatlarsın🤲🏻🤲🏻
Teşekkür ederim inşallah 🤲🤲🙏🏻🙏🏻😔😔

Merhaba hanımlar sizi uzun zamandır sessiz takip ediyorum bende 27 aralıkta 3 adet pgtli embriyo transferi oldum. Pozitifi gördük ama sorunlar bitmiyor. Geçen hafta cuma günü 1 adet kese gördük düne kadar herşey normaldi dün hafif pembe kahverengi arası lekelenmem oldu hemen doktoruma gittik baktı bebek iyi kalp atışını da dinledik 3 gün geriden geliyor lekelenme için dinlenmen lazım 10 gün istirahat dedi. Az önce lavaboya gittiğimde çok afedersiniz şeffaf akıntıyla karışık hafif kan ve ip gibi küçük bir pıhtı gördüm çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye. Bu 6. Denemem ve 5. Pozitifim hepsi düşükle sonuçlandı sizlerden bir umut almak için yazmak istedim
Benimde 6. Haftamda aynı şey oldu dinlenmenin faydası cok ilaclarinizi kullanin düzelir inşallah hareket etmemeye özen gösterin

Çok zor bir durum ama bebeklerini düşünerek stres yapmamaya çalış elini karnına koy fatiha oku bol bol ve Zekeriya peygamberin duasını oku düzelecek insallah
Öyle yapıyorum ama aklımdan da çıkmıyor bi türlü 😔😔 teşekkür ederim inşallah geçecek🤲🤲🤲🤲

Benimde 6. Haftamda aynı şey oldu dinlenmenin faydası cok ilaclarinizi kullanin düzelir inşallah hareket etmemeye özen gösterin
İnşallah çok teşekkür ederim mümkün olduğunca kalmamaya çalışıyorum umarım benimde herşey yoluna girer

Şu an bütün internet sitelerinde okudum prolaton seç 500mg haftada 1 çoğu kişi yapıyor ve düşüğü engelliyor , bende yapmak istiyorum , çünkü ben dr la direk konuşamıyorum ve benim dr um sürekli hastanede olan dr değil yani hemşireler bence eski tecrübelerinden bana öneriler veriyorlar , bu iğnenin de hiç bir zararı yokmuş , ne dersiniz ?😔😔 eşine söyledim dün gittiğim kadın Doğumla gitsin konuşsun
Canım 2 kere yogun kanama yaşadım biri 5 bucuk haftada diğeri 6 bucuk,ilk kanamam pıhtılı kırmzı kandı hemem gittim doktoruma iğneler ve serumlarla atlattım , ikinci kanamada uzandgm yerde aniden geldi bu sefer bitti artık dedim herşey ümidim kalmamıştı hastaneye gittigmde ,baktıkki bebek yaşıyo kanama alanım cok büyüktü ,fitil kullamıyodm onu bıraktırdı progestanı hap olark aldım ,diger kontrol de kanama küçülmüştü yinede riskliydim ,tekrar kontrole gttik bu kez baya küçülmüştü şimdi 12.haftaya girdim Allah yaşıyack olanı asla öldürmüyor buna inan inşallah herşey yoluna girer

Merhaba hanımlar. Kanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce geçer. Ben de 8.haftamdayım. Kanamam yok ama bulantılar çok zorluyor. Hiçbişeyin tadını da alamıyorum. Bulantı ilacı vermişti doktor prilam dr diye arada onu kullanıyorum ama çok sık içmek de istemiyorum. Zaten birsürü ilaç içiyoruz. Haftaya kontrol var umarım herşey yolundadır ve ilaçlar biraz azaltılır 🙏

Ben şunu anladim ki burada okuduklarimdan tüp bebek doktoruyla ilerlenmez hamile kaldiktan sonra. Tüp bebek merkezleri cok kalabalik ve sizi hasta olarak degil müşteri olarak goruyorlar, ben de transferden sonra 1 kere bile doktorla konusamadim, hep hemsireyle muhattap oluyorsunuz, onlar da maşallah doktorlardan daha doktor gibi konusuyorlar. Hemşireler kötü demiyorum ama her vaka birbirinden farklidir ve siz soru sordugunuzda doktora sorup yanit vermiyorlar hemen yanıt veriyorlar, ilaclara da onlar karar veriyor yani. Bir de proluton vurulmak istiyorsunuz ama bence burada okuduklarinizla hareket etmeyin, doktorunuz vurulma demiş, yani tabii karar sizin ama ben korkardım açıkcası. Hastane 1 saat mesafede diyorsunuz ya yollar cok mi bozuk? Arka koltuğa geçip uzanip gitseniz, esiniz de yavaş kullansa? Tabii durumunuzu bilemiyorum, en iyi karari siz verirsiniz, Allah yavrularinizi size bağışlasın 🙏
Burda okuduklarınız derken bende yazdım vurul bence diye ama kafama göre demedim arkadaşımız doktoruyla değil hemşireyle muhattap oluyormuş başka muayene olduğu bir profesör doktor vurul demiş bu durumda bana bir doktor bile bu iğneyi vurul derse vurulurdum günde 1 fitil bile kullanmıyor sadece 50 mg progestan iğne vuruluyor ben günde 3 fitil 3 estofem ve 1 prolutex vuruluyordum ona rağmen doktorum lekelenmen olursa haftada iki kere maksimum doz pruluton vururuz dedi benim kanaman olmadı alabileceği maksimum dozu alıp ayaklarını yükseğe uzatıp yatmalı bir süre

Burda okuduklarınız derken bende yazdım vurul bence diye ama kafama göre demedim arkadaşımız doktoruyla değil hemşireyle muhattap oluyormuş başka muayene olduğu bir profesör doktor vurul demiş bu durumda bana bir doktor bile bu iğneyi vurul derse vurulurdum günde 1 fitil bile kullanmıyor sadece 50 mg progestan iğne vuruluyor ben günde 3 fitil 3 estofem ve 1 prolutex vuruluyordum ona rağmen doktorum lekelenmen olursa haftada iki kere maksimum doz pruluton vururuz dedi benim kanaman olmadı alabileceği maksimum dozu alıp ayaklarını yükseğe uzatıp yatmalı bir süre
Yooo ben kimsenin şahsına demedim Sabahat Hanım, bence de hemsire ile muhattap olmak saçma ama burada ilaç tavsiye etmek korkutuyor beni =( şahsen ben tıp okumadım, "ben bunları bunları kullanıyorum ama siz bence doktorunuza sorun" derim o kadar, herkesin bünyesi farklı, yaşadığı transfer süreci farklı, birine derim proluton vurul diye, bebeğine yada kendisine birşey olur, proluton yüzünden olmamış olsa bile benim yüzümden mi oldu acaba diye kahrolurum ben. Ayrıca ilaç alerjisi diye birşey var, benim var mesela, 5 saniye içinde nefes yolum kapanıyor, olur da olur belki kişinin o ilaca alerjisi vardır, kisacasi bunlar beni korkutur.

Yooo ben kimsenin şahsına demedim Sabahat Hanım, bence de hemsire ile muhattap olmak saçma ama burada ilaç tavsiye etmek korkutuyor beni =( şahsen ben tıp okumadım, "ben bunları bunları kullanıyorum ama siz bence doktorunuza sorun" derim o kadar, herkesin bünyesi farklı, yaşadığı transfer süreci farklı, birine derim proluton vurul diye, bebeğine yada kendisine birşey olur, proluton yüzünden olmamış olsa bile benim yüzümden mi oldu acaba diye kahrolurum ben. Ayrıca ilaç alerjisi diye birşey var, benim var mesela, 5 saniye içinde nefes yolum kapanıyor, olur da olur belki kişinin o ilaca alerjisi vardır, kisacasi bunlar beni korkutur.
Zaten başka muayene olduğu profesör vurul demiş pruluton da yüksek doz progestan hormonu hastanede vuruluyor inşallah şifa olur ben kendi kliniğime ve muayene olduğum doktora sordum yetmedi eczaneye sordum hepsi farklı şeyler söyledi hepsinin dediğini yapmaya hazırdım malesef kalbi durdu keşke keşke bir yolu olsaydı bir doktor bile şu iğneyi vurul deseydi ben vurulurdum

Canım 2 kere yogun kanama yaşadım biri 5 bucuk haftada diğeri 6 bucuk,ilk kanamam pıhtılı kırmzı kandı hemem gittim doktoruma iğneler ve serumlarla atlattım , ikinci kanamada uzandgm yerde aniden geldi bu sefer bitti artık dedim herşey ümidim kalmamıştı hastaneye gittigmde ,baktıkki bebek yaşıyo kanama alanım cok büyüktü ,fitil kullamıyodm onu bıraktırdı progestanı hap olark aldım ,diger kontrol de kanama küçülmüştü yinede riskliydim ,tekrar kontrole gttik bu kez baya küçülmüştü şimdi 12.haftaya girdim Allah yaşıyack olanı asla öldürmüyor buna inan inşallah herşey yoluna girer
Çok teşekkür ederim biraz umut oldu bana ama benim kanama hiç durmuyor o yüzden korkuyorum sanki adetim öyle akıp geliyor , adetin 4 günü gibi , artık Allah’a emanet ettim inşallah Allah onları bana bağışlar , Allah evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı ve sağ sağlim büyütmeyi nasip etsin inşallah🤲🤲🤲🤲

Merhaba hanımlar. Kanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce geçer. Ben de 8.haftamdayım. Kanamam yok ama bulantılar çok zorluyor. Hiçbişeyin tadını da alamıyorum. Bulantı ilacı vermişti doktor prilam dr diye arada onu kullanıyorum ama çok sık içmek de istemiyorum. Zaten birsürü ilaç içiyoruz. Haftaya kontrol var umarım herşey yolundadır ve ilaçlar biraz azaltılır 🙏
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için , Sizinde inşallah bulantılarınız biraz azalmış olur ne canın istiyorsa onu yemeye çalış hiç bir şeye kendini zorlama

Back