2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Proloton depot mu nefes daraltıyor ? Benim bu gün yan etkileri okudum o yan etkilerden korkup yapmadım dedim şimdi nefes darlığı falan olur gelde işin içinden çık , dr der ben sana dedim mi vurul ki kendi başına vurulmuşsun

Yok üstünüze alınmayın lütfen teşekkür ederim sizdende , gerçekten çok haklısınız , bu durumlarda insan o kadar çaresiz ki , ne yapıcamı bilmiyorum bende iğneyi aldım ama yan etkisinden korkup yapmadım

canım zencefil bal ılık su ve limon karıştır iç, hem bağışıklığına iyi gelir hemde öksürüğe, hamileler zencefil çayı içebiliyor yinede dr una danış bunları dene
En son ateşim 40 derecelere kadar çıkınca acile gittim orda da parol ve bir antibiyotik yazmışlar kullanabilirsin dediler doktorumada sordum oda onaylayinca onu içiyorum o olmasa bile galiba zencefil icmezdim hiç sevmem

Teşekkür ederim sağolun en son ateşim 40 dereceye kadar çıktı acile gittim parol ve largopen diye bir antibiyotik yazdılar doktorumda onayladı onu içiyorum ağrılarım azaldı ama öksürük devam ediyor şimdi de burun tıkanıklığı başladı
Merhaba merak ettim nasıl oldunuz ? Daha iyimisin

Psikolojik olarak sağlıklı kalmak çok zor kanamam tam azaldı dedim bugün kıpkırmızı kocaman pıhtılı aktı gitti, daha büyük kanamalar yaşadığım için hastaneye bile koşmadım. İlaçları alıp uzandım öyle donup kalıyor insan şaşıyorum kendime. Sakin kalın her şey olacağına varıyor en nihayetinde, bir süre sonra sanki insan kanama görünce üzülemiyor bile

Ben mesajları biraz geç gördüm hastalıktan giremedim geçmiş olsun kanama ne durumda

Kesinlikle haklısınız, hepimiz herseyi yapmaya hazırız, Allah en kisa surede kucaginizi dolduracak saglikli ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Yok yok hayır benim alerjim olan ilac bambaşka, bir antibiyotik grubuna alerjim var benim, yoksa ben de haftada iki gün proluton kullanıyorum ona karşı bir alerjim yok çok şükür, şimdi size hemşire vurulmayın dedi sonra siz doktorla konuşabildiniz ama değil mi? Doktor da mı vurulmayın dedi?

En son ateşim 40 derecelere kadar çıkınca acile gittim orda da parol ve bir antibiyotik yazmışlar kullanabilirsin dediler doktorumada sordum oda onaylayinca onu içiyorum o olmasa bile galiba zencefil icmezdim hiç sevmem
haklısın pek sevilecek bir tadı yok

naptınız yakın zamanda ultrason çekildiniz mi bebişler nasıl

Canım ben 10.haftaya giriyorum sanki ilaçların etkisi midir nedir azalıyor gibi inşallah azalır da yani 5.haftada bir başladı ne yesem çıkardım çok kötü oluyordum. Prilam bana fayda etmedi Zofer verdi yarım içiyorum bir kezde serum taktırdım dr reçete düzenlemişti içeriğinde olması gerekenleri biraz enerji gelmişti doğrusu. İlaçları kullanırken kesme devamlı bir süre iç yoksa faydasını göremiyorsun. Kustukca dinlendir mideni biraz meyve atıştır hemen yemek yeme. Zaten acıkacaksın yemeğini yersin sık sık az az ye hep. Yedikten sonrada hemen uzanma yarım saat dik otur iyice sindir sonra uzan miden sakinleşir kusarsan bile sonrası atıştır hep canın elma armut ne çekiyorsa. Bu bir hastalık değil geçecek elbet diyorum ben, inşallah bir nebze faydam olur sanada canım tez vakitte bitsin

Cookiie hanım yarın transferiniz kaçta bilmiyorum, belki erken saattedir diye simdiden yazmak istedim, dualarım sizinle, hadi alın gelin bebişi yada bebişleri
Günaydın canım 11:30da nasipse. Ay uyuyamadım bu gece heyecandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…