2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Burda ben kaç dr söyledim dr kimse o takip etsin 12 haftadan sonra gel diyor ben şimdi karar veremem diyorlar

öyle maalesef küçümsemiyorum asla ama ikisininde bana dedikleri şeyler farklı çıkıyor hep

Valla ne yapsam hiç bilmiyorum kanama kesilmedi hala geliyor
dinlenmeye devam et hemen kesilecek gibi değil o kanama, miktarı artarsa ve sancın fazla olursa tekrar acile git , bazen rahim kendi kendine absorbe ediyormuş kanamayı inşallah öyle olur

Valla ne yapsam hiç bilmiyorum kanama kesilmedi hala geliyor
Canım biliyorum şu an ne desek boş, ama kuzenimin İlk ayda senin gibi kanaması olmuştu ama baya yoğundu onun pedlik falan değildi yani. Şimdi kızı 6 yaşında. O kanları görünce ihtimal bile verilmemişti o bebeğin doğacağına. Nasibi varsa gelecek dünyaya. Sen elinden geleni yap. Yattığın yerden dua et. Meryem suresinin Türkçe mealini dinle rahatlarsın

dinlenmeye devam et hemen kesilecek gibi değil o kanama, miktarı artarsa ve sancın fazla olursa tekrar acile git , bazen rahim kendi kendine absorbe ediyormuş kanamayı inşallah öyle olur
İnşallah ama hala geliyor yani sabahtan ikinci pedi kullandım

Teşekkür ederim inşallah

Benimde 6. Haftamda aynı şey oldu dinlenmenin faydası cok ilaclarinizi kullanin düzelir inşallah hareket etmemeye özen gösterin

Çok zor bir durum ama bebeklerini düşünerek stres yapmamaya çalış elini karnına koy fatiha oku bol bol ve Zekeriya peygamberin duasını oku düzelecek insallah
Öyle yapıyorum ama aklımdan da çıkmıyor bi türlü teşekkür ederim inşallah geçecek

Benimde 6. Haftamda aynı şey oldu dinlenmenin faydası cok ilaclarinizi kullanin düzelir inşallah hareket etmemeye özen gösterin
İnşallah çok teşekkür ederim mümkün olduğunca kalmamaya çalışıyorum umarım benimde herşey yoluna girer

Canım 2 kere yogun kanama yaşadım biri 5 bucuk haftada diğeri 6 bucuk,ilk kanamam pıhtılı kırmzı kandı hemem gittim doktoruma iğneler ve serumlarla atlattım , ikinci kanamada uzandgm yerde aniden geldi bu sefer bitti artık dedim herşey ümidim kalmamıştı hastaneye gittigmde ,baktıkki bebek yaşıyo kanama alanım cok büyüktü ,fitil kullamıyodm onu bıraktırdı progestanı hap olark aldım ,diger kontrol de kanama küçülmüştü yinede riskliydim ,tekrar kontrole gttik bu kez baya küçülmüştü şimdi 12.haftaya girdim Allah yaşıyack olanı asla öldürmüyor buna inan inşallah herşey yoluna girer

Merhaba hanımlar. Kanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce geçer. Ben de 8.haftamdayım. Kanamam yok ama bulantılar çok zorluyor. Hiçbişeyin tadını da alamıyorum. Bulantı ilacı vermişti doktor prilam dr diye arada onu kullanıyorum ama çok sık içmek de istemiyorum. Zaten birsürü ilaç içiyoruz. Haftaya kontrol var umarım herşey yolundadır ve ilaçlar biraz azaltılır

Burda okuduklarınız derken bende yazdım vurul bence diye ama kafama göre demedim arkadaşımız doktoruyla değil hemşireyle muhattap oluyormuş başka muayene olduğu bir profesör doktor vurul demiş bu durumda bana bir doktor bile bu iğneyi vurul derse vurulurdum günde 1 fitil bile kullanmıyor sadece 50 mg progestan iğne vuruluyor ben günde 3 fitil 3 estofem ve 1 prolutex vuruluyordum ona rağmen doktorum lekelenmen olursa haftada iki kere maksimum doz pruluton vururuz dedi benim kanaman olmadı alabileceği maksimum dozu alıp ayaklarını yükseğe uzatıp yatmalı bir süre

Yooo ben kimsenin şahsına demedim Sabahat Hanım, bence de hemsire ile muhattap olmak saçma ama burada ilaç tavsiye etmek korkutuyor beni =( şahsen ben tıp okumadım, "ben bunları bunları kullanıyorum ama siz bence doktorunuza sorun" derim o kadar, herkesin bünyesi farklı, yaşadığı transfer süreci farklı, birine derim proluton vurul diye, bebeğine yada kendisine birşey olur, proluton yüzünden olmamış olsa bile benim yüzümden mi oldu acaba diye kahrolurum ben. Ayrıca ilaç alerjisi diye birşey var, benim var mesela, 5 saniye içinde nefes yolum kapanıyor, olur da olur belki kişinin o ilaca alerjisi vardır, kisacasi bunlar beni korkutur.

Zaten başka muayene olduğu profesör vurul demiş pruluton da yüksek doz progestan hormonu hastanede vuruluyor inşallah şifa olur ben kendi kliniğime ve muayene olduğum doktora sordum yetmedi eczaneye sordum hepsi farklı şeyler söyledi hepsinin dediğini yapmaya hazırdım malesef kalbi durdu keşke keşke bir yolu olsaydı bir doktor bile şu iğneyi vurul deseydi ben vurulurdum

Çok teşekkür ederim biraz umut oldu bana ama benim kanama hiç durmuyor o yüzden korkuyorum sanki adetim öyle akıp geliyor , adetin 4 günü gibi , artık Allah’a emanet ettim inşallah Allah onları bana bağışlar , Allah evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı ve sağ sağlim büyütmeyi nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için , Sizinde inşallah bulantılarınız biraz azalmış olur ne canın istiyorsa onu yemeye çalış hiç bir şeye kendini zorlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…