2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kaç haftalık acaba ? Başka dr göründünüz mü ? Daha küçük o yüzden ola bilir belki

Bende geöen aydan sonra maskesiz çıkmıyorum valla haber vericem inşallah siz nasılsınız bebişin keyfi yerindemi
Vallahi yerindedir umarim kontroller artik haftada bir olmayinca, eee daha bebişi de hissetmeyince yat yuvarlan geçiyor günler

Kızlar ben şimdi bişey oldu çok fena bağırdım sonra ağladım , en ufak şeye sinirim bozulup bağlıyorum , gece tuvalete gitmekten uyuyamadım o yüzden aşırı sinirliyim , şimdi karnımın aşası ağrıyor , bişey olur mu sizce kendime hakim olamadım

Ayyy 5 gün kalmış hadi bakalim vallahi ben bile heyecanlandim, çok güzel geçsin transfer ve insallah pozitifi görelim haydi
İnşallah hayırlısıyla yine pcr vercez inşLlsh bir süpriz olmaz yine

Ay git git gör tabi kıpırdanmaya başlamıştır evet sanırım estrofem falan 10. Haftaya kadar kullanılıyor

Ben iki gündür ağlıyorum, o kadarlık sinir bozulmasiyla hicbirsey olmaz Allah korusun, hamileyken daha kötü seyler yasayan insanlar var, Allah korur merak etmeyin

Ay git git gör tabi kıpırdanmaya başlamıştır evet sanırım estrofem falan 10. Haftaya kadar kullanılıyor
O kıpırdanıyorsa da ben hissetmiyorum iyi olsun da hic önemli değil evet estrofemi bıraktıracak inşallah, hatta hepsi bırakırsa çok mutlu olurum, biraz yoruldum ilaç kullanmaktan =(

Ben iki gündür ağlıyorum, o kadarlık sinir bozulmasiyla hicbirsey olmaz Allah korusun, hamileyken daha kötü seyler yasayan insanlar var, Allah korur merak etmeyin
İnşallah , karnımın aşasına kramp girdi sanki halen ağrıyor o yüzden çok korktum bişey olucak diye

İnşallah hayırlısıyla yine pcr vercez inşLlsh bir süpriz olmaz yine
inşallaah hayırlısıyla bebişin senle olur. transferde çok rahat ol. sadece o anı hisset. bol dua et Rabbine güven gerisi inşallah çok güzel olur. dualarımız senle olcak

O kıpırdanıyorsa da ben hissetmiyorum iyi olsun da hic önemli değil evet estrofemi bıraktıracak inşallah, hatta hepsi bırakırsa çok mutlu olurum, biraz yoruldum ilaç kullanmaktan =(
Hissedeceğin günlerde gelcek canım hayırlısıyla inşallah bıraktırır çok sıkıcı ilaç kullanmak gercekten

karın içi basıncı artmıştır korkma bişey olmaz inşallah, bende prednolu bırakınca başladı hapşırıklar istemsiz bir geldi benimde sağ kasığım patlayacak gibi oldu sonra geçti şükür, seninde geçer merak etme, çok zor dönemler ya ne değişik bişey şu hamilelik hormonlar tavan durduk yerde çoook eski tatsız olaylar bile geliyor aklıma hey Allah'ım yarabbim Allah yardımcımız olsun

bir de uyumadan en az 1 saat önce sıvı alımı kes, daha az gidersin wc ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…