Kaç haftalık acaba ? Başka dr göründünüz mü ? Daha küçük o yüzden ola bilir belkiMerhaba hanımlar az önce doktor kontrolünden geliyorum bebeğin kalp atışını duymak için gittik malesef kalp atışıni duyamadik doktor sağlıksız gebelik dedi başına böyle bişey gelen oldu mu sonradan duyulma ihtimali olabilir mi acaba
İnşallah cNım yine pcr vericez. Son dakika bir süpriz olmazsa yineMaşallah , çok sevindim , inşallah çok güzel ilerlicek
Vallahi yerindedir umarimBende geöen aydan sonra maskesiz çıkmıyorum vallahaber vericem inşallah siz nasılsınız bebişin keyfi yerindemi
Ayyy 5 gün kalmış hadi bakalim vallahi ben bile heyecanlandim, çok güzel geçsin transfer ve insallah pozitifi görelim haydi
Kaç haftalık oldunuzVallahi yerindedir umarimkontroller artik haftada bir olmayinca, eee daha bebişi de hissetmeyince yat yuvarlan geçiyor günler
İnşallah hayırlısıyla yine pcr vercez inşLlsh bir süpriz olmaz yineAyyy 5 gün kalmış hadi bakalim vallahi ben bile heyecanlandim, çok güzel geçsin transfer ve insallah pozitifi görelim haydi
Evet bence de bir doktora daha gorunmekte fayda var belki o doktorun cihazı kötüdür, belki tam kalbin uzerine denk gelmemiştir21 Aralık'ta transfer oldum kese ve bebek var kalp atışı yok vajinal baktı
9 haftalikKaç haftalık oldunuz
Ay git git gör tabi kıpırdanmaya başlamıştır9 haftaliknormalde 12.haftada çağırdı ikili test için ama ben gelecek haftaya yani 10.haftaya da randevu aldik ilaçları konuşmak için çünkü 10.haftaya kadar kullanacagiz tarzi birsey söylemişti, hem bir evladimi görmüş olurum
Ben iki gündür ağlıyorum, o kadarlık sinir bozulmasiyla hicbirsey olmaz Allah korusun, hamileyken daha kötü seyler yasayan insanlar var, Allah korur merak etmeyinKızlar ben şimdi bişey oldu çok fena bağırdım sonra ağladım , en ufak şeye sinirim bozulup bağlıyorum , gece tuvalete gitmekten uyuyamadım o yüzden aşırı sinirliyim , şimdi karnımın aşası ağrıyor , bişey olur mu sizcekendime hakim olamadım
O kıpırdanıyorsa da ben hissetmiyorum iyi olsun da hic önemli değilAy git git gör tabi kıpırdanmaya başlamıştırevet sanırım estrofem falan 10. Haftaya kadar kullanılıyor
Ağzımızı hayra açıyoruz bu seferİnşallah hayırlısıyla yine pcr vercez inşLlsh bir süpriz olmaz yine
İnşallah , karnımın aşasına kramp girdi sanki halen ağrıyor o yüzden çok korktum bişey olucak diyeBen iki gündür ağlıyorum, o kadarlık sinir bozulmasiyla hicbirsey olmaz Allah korusun, hamileyken daha kötü seyler yasayan insanlar var, Allah korur merak etmeyin
inşallaah hayırlısıyla bebişin senle olur. transferde çok rahat ol. sadece o anı hisset. bol dua et Rabbine güven gerisi inşallah çok güzel olur. dualarımız senle olcakİnşallah hayırlısıyla yine pcr vercez inşLlsh bir süpriz olmaz yine
Hissedeceğin günlerde gelcek canım hayırlısıylaO kıpırdanıyorsa da ben hissetmiyorum iyi olsun da hic önemli değilevet estrofemi bıraktıracak inşallah, hatta hepsi bırakırsa çok mutlu olurum, biraz yoruldum ilaç kullanmaktan =(
Amiiinnn inşallahAğzımızı hayra açıyoruz bu sefergecen sefer yanlislikla söyledim, Allahim COVID NEGATIF, BEBİŞ POZİTİF AMİN
İnşallah Allah’ın izniyle pozitif haberlerinizi bekliyoruzAy git git gör tabi kıpırdanmaya başlamıştırevet sanırım estrofem falan 10. Haftaya kadar kullanılıyor
karın içi basıncı artmıştır korkma bişey olmaz inşallah, bende prednolu bırakınca başladı hapşırıklarKızlar ben şimdi bişey oldu çok fena bağırdım sonra ağladım , en ufak şeye sinirim bozulup bağlıyorum , gece tuvalete gitmekten uyuyamadım o yüzden aşırı sinirliyim , şimdi karnımın aşası ağrıyor , bişey olur mu sizcekendime hakim olamadım
bir de uyumadan en az 1 saat önce sıvı alımı kes, daha az gidersin wc yeKızlar ben şimdi bişey oldu çok fena bağırdım sonra ağladım , en ufak şeye sinirim bozulup bağlıyorum , gece tuvalete gitmekten uyuyamadım o yüzden aşırı sinirliyim , şimdi karnımın aşası ağrıyor , bişey olur mu sizcekendime hakim olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?