• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

hadı hayırlısı olsun kuzum,
evett yakın olacak ..
ınsallah sorun yok ise ocak ortası trasnfer olurum sanırım :KK36: :KK37:
Bende öyle düşünüyorum canım bi sıkıntı çıkmakmazsa ocak ortalarına doğru bakalım
Hakkımızda hayırlısı olsun, pozitifleri görürüz sağlıklı bir şeklilde inşallah..
haberdar olalım canım :KK200:

İnşallah🙏🏻 çok teşekkür ederim evet aiz demiştimiz olacak diye. daha yolun çok başındayım keyfini çıkartmak için en az 12 haftayı bir bitirelim o zaman daha rahatlayacağım.
12 hafta öyle çabuk gecio ki sasiricaksiniz.4 haftası gitti bile😍😍😍

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza 12 aralıkta 3. Gün transferi oldum tek embriyo 8. Gün akşam test yaptım negatifti. Hiç umut var mı sizce çok üzgünüm :(

kızlar lütfen cevap verin natural transfer hazırlıgındayım. adetin 8 günü rahim kalınlığı 7.7 yumurta büyüklüğü 11ml di sizce nasıl. ve natural transfer olanlar varsa adetin kaçıncı günü transfer oldunuz, çatlatma iğnesi oldunuzmu?çatlatma iğnesi olanlar iğneden kaç gün sonra transfer oldu

Bende öyle düşünüyorum canım bi sıkıntı çıkmakmazsa ocak ortalarına doğru bakalım
Hakkımızda hayırlısı olsun, pozitifleri görürüz sağlıklı bir şeklilde inşallah..
haberdar olalım canım :KK200:
amınnnn canım ınsallaahh,
Rabbım ılk seferde pozıtıf görüp saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin :KK200:

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza 12 aralıkta 3. Gün transferi oldum tek embriyo 8. Gün akşam test yaptım negatifti. Hiç umut var mı sizce çok üzgünüm :KK43:
akşam idrarıyla çıkması çok zor sabah ilk idrarla yapılmalı. birde transfer haric 7. gün erken gibi.inşallah güzel haberlerin olur

Merhaba 🥰
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah 🥰🙏🏼

listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺

ANNE ADAYI
TRANSFER TARİHİ
SONUÇ
@cnsub265. Gün21 KASIM:anneadayı: :nazar:
@mdnafsnkny422 adet 5. gün30 KASIM
:anneadayı: :nazar:
@Katibe Hanim315. Gün a kalite1 ARALIK:anneadayı: :nazar:
@Buray1522334. Gün cift3 ARALIK:anneadayı::nazar:
@esraesraesraesraesraesra305. Gün 2 adet5 ARALIK17 ARALIK
:dua:
@cagkus41tek6 ARALIK20 ARALIK :dua:
Hayat su Hayat su 262 adet 5. gün7 ARALIK
:anneadayı::nazar:
@nonut335.gün tek7 ARALIK
Bayuya Bayuya 35Çift embriyo9 ARALIK
@Sonyag08285.gün9 ARALIK

19 ARALIK :dua:
@zeyneps344.Gün9 ARALIK:dua:
@muczeanne255. Gün9 ARALIK:dua:
KleineKatzee KleineKatzee 292. Gün emb.9 ARALIK23 ARALIK :dua:
@Eminekrkmz305. Gün 5ab 5bc10 ARALIK20 aralık
berrybloom berrybloom Dondurulmuş 5. gün10 ARALIK
A ays7 275.gün11 ARALIK
@Laye99265. gün11 ARALIK
21 ARALIK :dua:
@melek0503305. Gün 4ab11 ARALIK:dua:
E Emuay061 293. Gün embriyosu12 ARALIK:dua:
@Kardelen06049230Pgt 2 adet 5ab-3bb16 ARALIK
@Aysenurmus265. gün19 ARALIK
@Bebelerce325. Gün 5Ab19 ARALIK:dua:
@ecedaily292 tane 5. Gün22 ARALIK:dua:
@dikloron315. Gün çift25 ARALIK:dua:
breezerose breezerose 302 adet 5. Gün 4aa25-26 ARALIK:dua:
@kaynanadelisi26 ARALIK:dua:
@leSourire235. Gün embriyosu25-26 ARALIK:dua:
Cookiie Cookiie 27Pgtli 5. Gün
@pembeumut111325aa 2 Adet
Merhaba ben de bu ay transfer olacağım kısmetse. 23 aralıkta transferim var. 5aa 3 adet. Tek embriyo transferi yapılacak, 32 yaşındayım.

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza 12 aralıkta 3. Gün transferi oldum tek embriyo 8. Gün akşam test yaptım negatifti. Hiç umut var mı sizce çok üzgünüm :KK43:
Bende aynı gün 3.gün tek oldum 7. Gün yaptım bnde negatifti cuma akşam kan vericem 😔

kızlar lütfen cevap verin natural transfer hazırlıgındayım. adetin 8 günü rahim kalınlığı 7.7 yumurta büyüklüğü 11ml di sizce nasıl. ve natural transfer olanlar varsa adetin kaçıncı günü transfer oldunuz, çatlatma iğnesi oldunuzmu?çatlatma iğnesi olanlar iğneden kaç gün sonra transfer oldu
Bende merak edıyorum catlatma ıgnesınden kac gun sonra transfer oluyo bende natural transfer olacam da yumurtam ıgneyle büyütülüyor çok gec büyüdü adetın 22. Günü ama hala buyumedı tedavım devam edıyor eger büyürse catltma ıgnesı olacam sonra transfer

Bende merak edıyorum catlatma ıgnesınden kac gun sonra transfer oluyo bende natural transfer olacam da yumurtam ıgneyle büyütülüyor çok gec büyüdü adetın 22. Günü ama hala buyumedı tedavım devam edıyor eger büyürse catltma ıgnesı olacam sonra transfer
ben hiçbir ilaç kullanmıyorum umarım büyür bakalım görcez.ama bilgisi olan yazsa negüzel olur

Kuzum benimde 5.gun çift embriyo transferi oldu ben kanları hep gece verdiğim için emin değilim yani 7 Aralık ta öğleden sonra 5 te transfer oldum ama ben 17 Aralık a girer girmez 00:10 da başladım testlere hep aynı saatte üç kez kan verdim 147-283-542 çıktı yani iki katı gibi genelde benim içime sanki tek embriyo tutmuş gibi geliyor ama çevrem de böyle olup ta kese de çift görünen de var hatta bir tanıdığım da hcg100 kusurden direk 700 lere çıkmıştı ikiz olacak sandık ama tekti yani bu olay kesinlikle kişiden kişiye farklılık gösteriyor cuma günü son kez verecem inşallah sağlıkla ilerler 🤲😇 senin değerler nasıl en son ne zaman verdi doktorum da çift ya da tek tutmuş gibi bişey demedi sadece artış güzel dedi 🥰
14aralık-30, 15aralik-52, 16aralik-75, 18aralik-170, 20aralik-407 benim değerler, artis guzel gorunuyor, aslinda doktorum artik vermene gerek yok 10 gun sonra keseyi gormeye git dedi ama ben dayanamam 2 gunde bir veririm yine (=

Bugün 9. Günüm hiç birsey hissetmiyorum içimden sürekli tutmadığı geçiyor 😔 cuma günü kan vereceğim
Hiiççç öyle düşünmeyin. Biz eşimle 8.-9. Günlerde 3. Transferi konuşuyorduk. Biraz dinlenirsin baharda mı başlarız falan diye muhabbetler dönüyordu. O kadar bir şey hissetmedim. Nasipte varsa olur Allahın izniyle. İlk transferimde yaptım bunu olmadı olmadı diye gezdim 13 gün. Hakkaten olmadı. İnşallah olmuştur seninde🤲🏻

Back