Bende önceki transferlerinde 100 mg günde 2 kere fitil alıyodum bugün doktoruma progestan sizde varda verirmisiniz dedim 200mg lik verdide kafam karıstıCanım ben progestan 200 mg vajinal fitil sabah akşam alıyorum ayrıca proluton iğne 5 günde 1 kalçadan oluyorum o kadar herkesin değişiyor tabi
Doktorum normalde 100 mg veriyoduMerhaba, ben progestan 200 mg fitil günde 3, progestan dex 25 mg iğne göbekten günde 1
Ben laparoskopi oldum çok memnunum ama çok şükür sorunsuz geçti süreçTesekkur ederim sizede gecmis olsun laraposkopi ile mi.kapattiniz illa ameliyat mi.olmak.lazim.alttan kapatamiyolar mi
Doktorun bildiği vardır canım şuanki vücut hazırlığın hangi ilacın ne kadar doza ihtiyacı olduğunu bilirler sen doktorun dediğinden şaşmaBende önceki transferlerinde 100 mg günde 2 kere fitil alıyodum bugün doktoruma progestan sizde varda verirmisiniz dedim 200mg lik verdide kafam karıstı
Benimde öyle acayip şiştim bide çamaşırimi çıkarmadan uyuyamıyorum normalde hiç çıkarmam son 3 gündür bu şekildeGögüs uclarımda biraz hassasiyet oldu bugun ama cok az belirti mi bilmiyorum daha 5 günündeym sizde olmusmuydu
Güzel sonuçlar alırsınız inşallahHmm anladım canim benide doktorum cuma günü cagirdi sabırsızlıkla bekliyorum hiçbir şey hissetmiyorum sanki tutmayacak gibi az önce çok hafif adet olacakmışım gibi ağrım oldu ilaçtan diye düşünüyorum vakalim hayırlısı
Canım benim o zamanlar koltuk altımdan başlayan ağrılarım hafif hissediyordum yanlarımda daha çok ağrı başlamıştıGögüs uclarımda biraz hassasiyet oldu bugun ama cok az belirti mi bilmiyorum daha 5 günündeym sizde olmusmuydu
Kuzum çok teşekkür ederim içimi rahatlattın biraz. Bugün idrar testi yaptım negatifti inşallah kanda çıkarCanım lekelenme herkes de olacak diye bir şey yok olmaması daha iyi stresin yok en azından benim de tüp bebek denemem pozitif gördüm hiç lekelenme kanamam olmadığı Allah’a şükür ama tutundubundan önce gebelik kaybımda 5. Haftadan 13. Haftama kadar her gün ped dolduracak kadar kanamam vardı geceleri acildeydim hep korku dolu anlardan geçtim o yüzden olmaması da iyiye işaret leke ya da kan yok diye merak etme tutunmadı gibi bir durum yok bende tüp bebek denemem de stre oldum okuduğum herkes de lekelenme olmuş sorun bende mi diye ama alakası yokmuş kişiden kişiye değişiyor kullandığımız ilaçlara dozlara göre farklılık gösteriyor rahim kalınlıklarımız hepimizin farklı beneğin yerleştiği konumlandığı bölgeler farklı o yüzden içini ferah tut
Bende aynı durumdayım normalde öyle yemeğe çok düşkün biri değilim birden günde 2 öğün yerdim şimdi 3 bazen 4 e çıktı öğünlerim. Bu arada aynı gün transferimizKızlar ben 12 aralıkta transfer oldum 5. Günümde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ancak transferin 3. Gününden beri canım sürekli yemek çekiyor. Ama tatlı ve ya abur cubur değil baya yemek istiyor canım sürekli. Böyle şeyler yaşayan var mı ?
Canım dex le normal progestN arasında bir fark varmı acaba doktorum banada dex vericek kesin aama epey maliyetli acaba normalinimi istesemMerhaba, ben progestan 200 mg fitil günde 3, progestan dex 25 mg iğne göbekten günde 1
Oy maşallah ne güzel değer sağlıkla artsın hamile emojini koyayımKızlar bugün transfer hariç 9.günüm biraz lekelenmem oldu açık kırmızı sonra çok açık pembe ve şimdi kahverengiye döndü azaldı ama. Kan sulandırıcıyı bıraktırdılar iğneye devam ve kan verebilirsin dediler çıktı sonucum 368,52inşallah sağlıkla ilerler cuma tekrar istediler test, rabbim içimizdeki mucizeleri bize bağışlasın
Sanırım o ilaçlardan canım bende o durumdayımKızlar ben 12 aralıkta transfer oldum 5. Günümde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ancak transferin 3. Gününden beri canım sürekli yemek çekiyor. Ama tatlı ve ya abur cubur değil baya yemek istiyor canım sürekli. Böyle şeyler yaşayan var mı ?
Teşekkür ederim canım çok sağol rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin ve test gününü bekleyen herkese güzel haberler almayı da nasip etsin tek kendime değil herkese duamı ediyorumOy maşallah ne güzel değer sağlıkla artsın hamile emojini koyayım
Herkeste farklı etki veriyordur belki bantta kullanıyormusun
Rahim kalınlaştırmak için oda canımBant kullanmıyorum hatta ne olduğunu ne işe yaradığını bile bilmiyorumestrofem corasprin birde folik asit kullanıyorum
Bu konuda bir fikrim yok ne yazık ki ama yaratsa doktor söylerdi bence özellikle duşa girerken çıkar gibi birşey benim özellikle yapmamam gereken birşey de hemen söylüyolarRahim kalınlaştırmak için oda canımBende kullanıyorumda takılıyken duşa girmek sıkıntı yaratırmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?