2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Canım ben progestan 200 mg vajinal fitil sabah akşam alıyorum ayrıca proluton iğne 5 günde 1 kalçadan oluyorum o kadar herkesin değişiyor tabi
Bende önceki transferlerinde 100 mg günde 2 kere fitil alıyodum bugün doktoruma progestan sizde varda verirmisiniz dedim 200mg lik verdide kafam karıstı

Bende önceki transferlerinde 100 mg günde 2 kere fitil alıyodum bugün doktoruma progestan sizde varda verirmisiniz dedim 200mg lik verdide kafam karıstı
Doktorun bildiği vardır canım şuanki vücut hazırlığın hangi ilacın ne kadar doza ihtiyacı olduğunu bilirler sen doktorun dediğinden şaşma

Güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Gögüs uclarımda biraz hassasiyet oldu bugun ama cok az belirti mi bilmiyorum daha 5 günündeym sizde olmusmuydu
Canım benim o zamanlar koltuk altımdan başlayan ağrılarım hafif hissediyordum yanlarımda daha çok ağrı başlamıştı

Kızlar ben 12 aralıkta transfer oldum 5. Günümde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ancak transferin 3. Gününden beri canım sürekli yemek çekiyor. Ama tatlı ve ya abur cubur değil baya yemek istiyor canım sürekli. Böyle şeyler yaşayan var mı ?

Kızlar bugün transfer hariç 9.günüm biraz lekelenmem oldu açık kırmızı sonra çok açık pembe ve şimdi kahverengiye döndü azaldı ama. Kan sulandırıcıyı bıraktırdılar iğneye devam ve kan verebilirsin dediler çıktı sonucum 368,52 inşallah sağlıkla ilerler cuma tekrar istediler test, rabbim içimizdeki mucizeleri bize bağışlasın

Kuzum çok teşekkür ederim içimi rahatlattın biraz. Bugün idrar testi yaptım negatifti inşallah kanda çıkar

Bende aynı durumdayım normalde öyle yemeğe çok düşkün biri değilim birden günde 2 öğün yerdim şimdi 3 bazen 4 e çıktı öğünlerim. Bu arada aynı gün transferimiz

Kizlar merhaba 23 kasimda transfer oldum sıkıntılı bi beta artisindan sonra bugun keseyi ve bebegi gorduk kalp atisi icin haftaya cagrildim. Persembeden beri kahverengi olan akintim bugün kırmızıya döndü ve biraz cogaldi doktora soyledim progestan fitile devam dedi ve proluton depot iğne yapti yine de icim icim yiyor endiselenmeli miyim sizce baska herhangi bir agrim sizim yok

Merhaba, ben progestan 200 mg fitil günde 3, progestan dex 25 mg iğne göbekten günde 1
Canım dex le normal progestN arasında bir fark varmı acaba doktorum banada dex vericek kesin aama epey maliyetli acaba normalinimi istesem

Oy maşallah ne güzel değer sağlıkla artsın hamile emojini koyayım

cinnabon canım sen bant kullanıyordun duş alırken çıkma gibi bir durum oluyormu

Sanırım o ilaçlardan canım bende o durumdayım

Bant kullanmıyorum hatta ne olduğunu ne işe yaradığını bile bilmiyorum estrofem corasprin birde folik asit kullanıyorum
Rahim kalınlaştırmak için oda canım Bende kullanıyorumda takılıyken duşa girmek sıkıntı yaratırmı acaba

Rahim kalınlaştırmak için oda canım Bende kullanıyorumda takılıyken duşa girmek sıkıntı yaratırmı acaba
Bu konuda bir fikrim yok ne yazık ki ama yaratsa doktor söylerdi bence özellikle duşa girerken çıkar gibi birşey benim özellikle yapmamam gereken birşey de hemen söylüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…