Haber verin bize lütfenBirazdan gidiyorum Doktora hanimlar lütfen dua edin olurmu 5. denemem bu cok yoruldum artik..
Umudunu kaybetme inşallah 12. Gün güzel bir sonuç alırsın canımDün yaptim. 9.gün kan testi 1.54 negatif ama doktorum 12.gün tekrar ver ilaçları kesme dedi ama benim umudum yok
Tesekkur ederim sizede gecmis olsun laraposkopi ile mi.kapattiniz illa ameliyat mi.olmak.lazim.alttan kapatamiyolar miBende de hidrosalpenks vardı canım geçmiş olsun ben ikisini de kapattirdim şimdi transfer hazırlık sürecindeyim.
Serum takildi suandaCanım nasılsın ne dedi doktor. Hadi bize güzel haberler ver
Benim kese çok aşagıda ve düzensiz dedi . Düşük olabilir dedi beklicezBenim 7. Günüm dün ve bu sabah bende de vardı bugün kesildi doktorum olabileceğini ancak aktif kırmızı adet kanamasına dönerse tehlikeli olduğunu söyledi.
Canım sen bence rapor alıp evde dinlen mutlaka şu an kaç haftalık kaç tane kese göründüSerum takildi suanda
Keseyi gördü fakat daha kücük 10 gün sonra kalp atisi icin gel dedi
Insallah yawrum yawrularim benimledir kalpleride duyarim
Gögüs uclarımda biraz hassasiyet oldu bugun ama cok az belirti mi bilmiyorum daha 5 günündeym sizde olmusmuyduİdrar testi yaptım pozitif çıkınca silikten köyü çıktı ama sonra kan verdim hemen
Bakın gördünüz mü, öyle hemen umutsuzluğa kapılmak oldu mu? Ohhh çok şükür, inşallah bundan sonra saglikla ilerleyip sagsalim kucaginiza alırsınızSerum takildi suanda
Serum takildi suanda
Ayrıca Hayat Hanım haklı en azindan bir süre dinlenmeniz mümkün mü?Canım sen bence rapor alıp evde dinlen mutlaka şu an kaç haftalık kaç tane kese göründü
Canım sen bence rapor alıp evde dinlen mutlaka şu an kaç haftalık kaç tane kese göründü
Bakın gördünüz mü, öyle hemen umutsuzluğa kapılmak oldu mu? Ohhh çok şükür, inşallah bundan sonra saglikla ilerleyip sagsalim kucaginiza alırsınız
3 hafta izin almistim zaten yurt disinda yasiyorum ve memurum maalesef şuan çok yoğun nasıl yapıcam bilmiyorumAyrıca Hayat Hanım haklı en azindan bir süre dinlenmeniz mümkün mü?
Yurtdisi prosedurlerini bilemem ama rapor falan mumkun mu?3 hafta izin almistim zaten yurt disinda yasiyorum ve memurum maalesef şuan çok yoğun nasıl yapıcam bilmiyorum
Denicem inşallah olurYurtdisi prosedurlerini bilemem ama rapor falan mumkun mu?
Teşekkürler! Pek belirtiye bakmıyo anladığım. Benim de daha önceki hamileliklerimde hep göğüslerim şişti ve uçları acıdı bu sefer olmayınca bi moralim bozuldu ama kısmet. Siz de canınızı sıkmayın diyeceğim ama çok zor. İnşallah en kısa sürede kucaklarımız dolarBelim çok ağrıyordu ve gaz sıkışması oldu
InaHayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah sende
Insallah canım cümlemizeHayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah sende
Canım lekelenme herkes de olacak diye bir şey yok olmaması daha iyi stresin yok en azından benim de tüp bebek denemem pozitif gördüm hiç lekelenme kanamam olmadığı Allah’a şükür ama tutunduBenim 7. Günüm hiç olmadı lekenlenme. Acaba tutmadımı benim
Umudunu kaybetme inşallah 12. Gün güzel bir sonuç alırsın canım
İnşallah canımUmudunu kaybetme inşallah 12. Gün güzel bir sonuç alırsın canım
Canım ben progestan 200 mg vajinal fitil sabah akşam alıyorum ayrıca proluton iğne 5 günde 1 kalçadan oluyorum o kadar herkesin değişiyor tabiKızlar doktordan geldim 26sında transferim var inşallah
Progestanı kaç ml ve günde kaç kere kullanıyosunuz
Merhaba, ben progestan 200 mg fitil günde 3, progestan dex 25 mg iğne göbekten günde 1Kızlar doktordan geldim 26sında transferim var inşallah
Progestanı kaç ml ve günde kaç kere kullanıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?