• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

İnan al bende de o kadar bende çok korkuyorum sonucumdan hiç olumlu düşünemiyorum ya tutmadı kesin diyorm
Yani anlamadım hiç bu işi🤷🏻‍♀️ hani özellikle ngs yaptranları takip ettım herkes negatif diyo. Niye dıyosun oyle embrıyo kalitende guzel olmıcak hiç bişey yok rahmınde guzelse olur inşallah🙏 şimdi sen olumlu düşün💕 kaçıncı gunun?

Merhaba, ben progestan 200 mg fitil günde 3, progestan dex 25 mg iğne göbekten günde

normali kalcadan ve baya acili diye duymustum. Kalcasinin uzerine oturamayanlqr varmis ama kiside n kisiye degisir belki
Kalcadan vurunuyorum ben progestanı gercekten oturamıyorum gece bile dönemiyorum cok agrılı

Yani anlamadım hiç bu işi🤷🏻‍♀️ hani özellikle ngs yaptranları takip ettım herkes negatif diyo. Niye dıyosun oyle embrıyo kalitende guzel olmıcak hiç bişey yok rahmınde guzelse olur inşallah🙏 şimdi sen olumlu düşün💕 kaçıncı gunun?
Ngs olup kalitesi de iyiydi. Hani sağlıklı olursa şans artıyordu ben anlamadım.

Transfer günü hariç 4. Günüm canım valla bilmiyorm ya burda okuduğum kadaryla pgt ngs tutmayanda çok diyorum ama benim şansm yüksek 2 ngsli embriyo transfer edildi sonra bi bakıyorum 2 transfer edileninkide tutmamış. Napcaz artk biz hiç bilmiyorm

Ngs olup kalitesi de iyiydi. Hani sağlıklı olursa şans artıyordu ben anlamadım.
Her embrıyo farklı canım tutunmaları farklı, rahımın kabul etme süreci farklı, hatta bi arkadasımın ilk hamıleliği ile 2. Arasında daglar kadar fark vardı yani bu sefer belki 8. 9. Gunde idrara gecıcek💕 banada doktorum ngs olunca düşüğüde aza indirmiş oluyoruz, olursada embrıyodan degıl onu anlıyoruz dedi ama bende pek anlayamadım bu işi😳

Transfer günü hariç 4. Günüm canım valla bilmiyorm ya burda okuduğum kadaryla pgt ngs tutmayanda çok diyorum ama benim şansm yüksek 2 ngsli embriyo transfer edildi sonra bi bakıyorum 2 transfer edileninkide tutmamış. Napcaz artk biz hiç bilmiyorm
Bende o yuzden 2 adet ngs li transfer ettırcem biri tutmazsa diğeri tutar dıye ihtimal daha fazla artıyo. Tutucak gibi hissedıyorum inşallah canım hiç korkma gununü bekle zaten ilk 2 gun en gec 3. Gunde tutunuyomuş senın daha cok erken

Bende o yuzden 2 adet ngs li transfer ettırcem biri tutmazsa diğeri tutar dıye ihtimal daha fazla artıyo. Tutucak gibi hissedıyorum inşallah canım hiç korkma gununü bekle zaten ilk 2 gun en gec 3. Gunde tutunuyomuş senın daha cok erken
Mart ayında ngs siz 5. Gün çift embryomdan 1 gebelik elde ettik. Ama 8.haftada kalbi durdu genetiği 47xyy çıktı. Bunda bakalım nolcak kuzum inş olumlu haberler yazarız

Merhaba, ben progestan 200 mg fitil günde 3, progestan dex 25 mg iğne göbekten günde

normali kalcadan ve baya acili diye duymustum. Kalcasinin uzerine oturamayanlqr varmis ama kiside n kisiye degisir belki
Hesap ediyorum lutinus ile birlikte aylık 4000e yakın yapıyor Ama dex 😒

Yani %5’lik bi ihtimal ama daha once hamileliklerimle suanki hissim hic ayni degil olmadigi belli. Ve son embriyoydu ngsliydi. Icim bombos yarim saat sonra toplantim var ama aglamami durduramiyorum
Lütfen ağlama üzülme çünkü çok erken 8 9.gün ancak geçiyor benim lekelenmem oldu dün idrar testi silikti kan verdim çıktı ve 5.gün emb çiftti canım sakın yok diye düşünme bende bomboş hissediyordum inan olmadı dedim ama olmuş moral bozmak yok asla inşallah bebişin seninledir🙏🏻🌸

Hesap ediyorum lutinus ile birlikte aylık 4000e yakın yapıyor Ama dex 😒
lıtunus da cok pahalı , onun yerıne progestan fıtıl veremezlermı kı aynı sanırım ..
arkadasım dex kullanıyordu hamıle suan daha uzun sure kullanacagı ıcın progestan 50mg ıgne ıle degıstırdı suan onu kullanıyor ..

Mart ayında ngs siz 5. Gün çift embryomdan 1 gebelik elde ettik. Ama 8.haftada kalbi durdu genetiği 47xyy çıktı. Bunda bakalım nolcak kuzum inş olumlu haberler yazarız
Bende daha once transferımden hamıle kaldım doktorum bu pozitif bişey rahımın turuculuğu var demişti inşallah iyi haberler alalım canım💕

Back