• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Merhaba Hanimlar ben bebegimi kaybettim sanirim
Transfer sonrasi 16. günüm aktif kanamam basladi az önce ciger gibi kücük parca geldi aksam Doktora gidecegim suan isteyim ve morelim cok bozuldu
Canım bence hemen git doktora geçen bir yerde okudum kadının hem kırmızı kanaması olmuş hem böyle dediğin gibi parça gelmiş hastaneye yatış yapıp sürekli ilac serum vermişler ve bebeğin kalbi de hep atıyormuş kadın da kesin düşecek gözüyle bakmış ama şu an sağlıklı bir şekilde ilerliyor gebeliği Rabbim büyüktür 🤲 sende ihmal etme bak umudunu da hemen kaybetme en son HCG kaçtı senin

Bende olmadı herhalde ya falan diye düşünüyordum aynı çünkü önceki transferlerle sadece kasık ağrısı farklı oldu normalde testi alır almaz yapardım bunda aman hayırlısı deyip kaç saat sonra yaptım pat diye çıkınca çizgi şok oldum gerçekten hemşire kızar gibi yaptı ama bilmiyorum
Hmm anladım canim benide doktorum cuma günü cagirdi sabırsızlıkla bekliyorum hiçbir şey hissetmiyorum sanki tutmayacak gibi az önce çok hafif adet olacakmışım gibi ağrım oldu ilaçtan diye düşünüyorum vakalim hayırlısı

Canım bence hemen git doktora geçen bir yerde okudum kadının hem kırmızı kanaması olmuş hem böyle dediğin gibi parça gelmiş hastaneye yatış yapıp sürekli ilac serum vermişler ve bebeğin kalbi de hep atıyormuş kadın da kesin düşecek gözüyle bakmış ama şu an sağlıklı bir şekilde ilerliyor gebeliği Rabbim büyüktür 🤲 sende ihmal etme bak umudunu da hemen kaybetme en son HCG kaçtı senin
14.12 aldirmistim en son 11. Gün 2223 degerim
Isten cikamiyorum suan malesef yogun..

Transfer sonrasi 16. günüm aktif kanamam basladi az önce ciger gibi kücük parca geldi aksam Doktora gidecegim suan isteyim ve morelim cok bozuldu
Canim bekleme hemen git igne falan yaparlar belki engellerler

Kanama çok yaşayan kişiyi okudum burada muayeneye gidince bebeğini gördüler. Hemen moralini bozma lütfen

Hmm anladım canim benide doktorum cuma günü cagirdi sabırsızlıkla bekliyorum hiçbir şey hissetmiyorum sanki tutmayacak gibi az önce çok hafif adet olacakmışım gibi ağrım oldu ilaçtan diye düşünüyorum vakalim hayırlısı
Hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah sende❤️

Durun durun öyle demeyin, hele bir hastaneye gidin, Allah büyüktür bisey olmamıştır =( müdürünüze, patronunuza söyleseniz olmaz mi? Anlayış göstermezler mi =(

Back