• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Bu konuda bir fikrim yok ne yazık ki ama yaratsa doktor söylerdi bence özellikle duşa girerken çıkar gibi birşey benim özellikle yapmamam gereken birşey de hemen söylüyolar
Banada hemşire telefonda Anlattı bende müsait ortMda değildim çok detaylı soramadım da o yüzden sizr sorayım dedim neyse dediğin gbii öyle nirşey olsaydı uyarırlardı ☺️

Kizlar merhaba 23 kasimda transfer oldum sıkıntılı bi beta artisindan sonra bugun keseyi ve bebegi gorduk kalp atisi icin haftaya cagrildim. Persembeden beri kahverengi olan akintim bugün kırmızıya döndü ve biraz cogaldi doktora soyledim progestan fitile devam dedi ve proluton depot iğne yapti yine de icim icim yiyor endiselenmeli miyim sizce baska herhangi bir agrim sizim yok
Canım bi arkadaşım da şu an benzer durumu yaşıyor. O 13. Haftada ve bebeği öğrendiklerinden beri ara ara kanamaları oluyor böyle , sürekli Protestan ve pruloton iğneyi kullanıyor.doktor çok hareket etme mümkün olduğunca yat dedi ve rapor verdi ona. Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar.

Bende aynı durumdayım normalde öyle yemeğe çok düşkün biri değilim birden günde 2 öğün yerdim şimdi 3 bazen 4 e çıktı öğünlerim. Bu arada aynı gün transferimiz
Ay bende aynı şekilde normalde bu kadar yemek yemem ama sürekli yiyesim geliyor 😂 umarım ilaçlardan değil de bebiştendir bu.

Arkadaşlar yardımcı olurmusunz acil coook silik çizgi mi var kafayı mı yedim nedir bu sizce bugun 6. Günündeym dayanamadım test yaptım 3. Gun embriyosu

Eklentiler

• IMG_20221220_071917.jpg
    IMG_20221220_071917.jpg
    159 KB · Görüntüleme: 113
Arkadaşlar yardımcı olurmusunz acil coook silik çizgi mi var kafayı mı yedim nedir bu sizce bugun 6. Günündeym dayanamadım test yaptım 3. Gun embriyosu
Ay ben de kafayı yemediysem hayalet gibi bir çizgi gördüm . Hem 3. Gün emb hem 6. Gün için iyi sanki😊

İlk baktığımda görememiştim ama resmî koyulaştırıyor bakınca görebildim. 6. Günde normal testte çıkması iyi bir şey. Ben 5. Gün erken gebelik yaptım bir şey göremedim. İnşallah pozitiftir canım sonucun. Hadi hayırlı olsun

Eklentiler

• 91F2137D-2D20-47DB-BFFD-734C21D1ECC0.jpeg
    91F2137D-2D20-47DB-BFFD-734C21D1ECC0.jpeg
    78,6 KB · Görüntüleme: 100
İlk baktığımda görememiştim ama resmî koyulaştırıyor bakınca görebildim. 6. Günde normal testte çıkması iyi bir şey. Ben 5. Gün erken gebelik yaptım bir şey göremedim. İnşallah pozitiftir canım sonucun. Hadi hayırlı olsun
İnsallah gercek cizgidir insan ne dusunecegini sasırıyor yine acaba var mı yok mu arasındayım Allah hiç birimizin kucagını Bos bırakmasın insallah bebeklerim tutunmustur 🥲🥲

Kızlar bugün transfer hariç 9.günüm biraz lekelenmem oldu açık kırmızı sonra çok açık pembe ve şimdi kahverengiye döndü azaldı ama. Kan sulandırıcıyı bıraktırdılar iğneye devam ve kan verebilirsin dediler çıktı sonucum 368,52 🥹 inşallah sağlıkla ilerler cuma tekrar istediler test, rabbim içimizdeki mucizeleri bize bağışlasın🤲🏻
Yaa kuzum benim çok sevindim 🥰hadi bakalım inşallah sağlıkla ilerler 🤲😇

Kızlar doktordan geldim 26sında transferim var inşallah
Progestanı kaç ml ve günde kaç kere kullanıyosunuz
Merhaba, ben progestan 200 mg fitil günde 3, progestan dex 25 mg iğne göbekten günde
Canım dex le normal progestN arasında bir fark varmı acaba doktorum banada dex vericek kesin aama epey maliyetli acaba normalinimi istesem
normali kalcadan ve baya acili diye duymustum. Kalcasinin uzerine oturamayanlqr varmis ama kiside n kisiye degisir belki

Yani %5’lik bi ihtimal ama daha once hamileliklerimle suanki hissim hic ayni degil olmadigi belli. Ve son embriyoydu ngsliydi. Icim bombos yarim saat sonra toplantim var ama aglamami durduramiyorum
6. Gun cok erken degıl mi kuzum? Kana gecmesi bile uzun sürüyo senın idrar. Valla senınde tutmazsa ben ngs yı nıye yaptrdım dicem artık ngsli kimsenın tutmadı😳

Back