Banada hemşire telefonda Anlattı bende müsait ortMda değildim çok detaylı soramadım da o yüzden sizr sorayım dedim neyse dediğin gbii öyle nirşey olsaydı uyarırlardıBu konuda bir fikrim yok ne yazık ki ama yaratsa doktor söylerdi bence özellikle duşa girerken çıkar gibi birşey benim özellikle yapmamam gereken birşey de hemen söylüyolar
Teşekkür ederim canım hepimiz inşallahGüzel sonuçlar alırsınız inşallah
Yok canım hiç bi sıkıntı yaşamıyorum duş alırken. Hava almayacak şekilde çok hareket etmeyen bir yerine tak bandıcinnabon canım sen bant kullanıyordun duş alırken çıkma gibi bir durum oluyormu
Ay olabilir. Baya iştahım açıldı. Ama ben normalde tatlıya çok düşkünümde çikolata yemeden günüm geçmez şimdi canım hiç tatlı bir şey istemiyor yediğimde de tadı kötü geliyor.Sanırım o ilaçlardan canım bende o durumdayım
Canım bi arkadaşım da şu an benzer durumu yaşıyor. O 13. Haftada ve bebeği öğrendiklerinden beri ara ara kanamaları oluyor böyle , sürekli Protestan ve pruloton iğneyi kullanıyor.doktor çok hareket etme mümkün olduğunca yat dedi ve rapor verdi ona. Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar.Kizlar merhaba 23 kasimda transfer oldum sıkıntılı bi beta artisindan sonra bugun keseyi ve bebegi gorduk kalp atisi icin haftaya cagrildim. Persembeden beri kahverengi olan akintim bugün kırmızıya döndü ve biraz cogaldi doktora soyledim progestan fitile devam dedi ve proluton depot iğne yapti yine de icim icim yiyor endiselenmeli miyim sizce baska herhangi bir agrim sizim yok
Ay bende aynı şekilde normalde bu kadar yemek yemem ama sürekli yiyesim geliyorBende aynı durumdayım normalde öyle yemeğe çok düşkün biri değilim birden günde 2 öğün yerdim şimdi 3 bazen 4 e çıktı öğünlerim. Bu arada aynı gün transferimiz
Ay ben de kafayı yemediysem hayalet gibi bir çizgi gördüm . Hem 3. Gün emb hem 6. Gün için iyi sankiArkadaşlar yardımcı olurmusunz acil coook silik çizgi mi var kafayı mı yedim nedir bu sizce bugun 6. Günündeym dayanamadım test yaptım 3. Gun embriyosu
Ben bes yıldır bu coook silik cizgiyi bile hiç görmedim insallah testte bi sorun yoktur yarın sabah tekrarlıycam lurfen dua edinAy ben de kafayı yemediysem hayalet gibi bir çizgi gördüm . Hem 3. Gün emb hem 6. Gün için iyi sanki
İlk baktığımda görememiştim ama resmî koyulaştırıyor bakınca görebildim. 6. Günde normal testte çıkması iyi bir şey. Ben 5. Gün erken gebelik yaptım bir şey göremedim. İnşallah pozitiftir canım sonucun. Hadi hayırlı olsunArkadaşlar yardımcı olurmusunz acil coook silik çizgi mi var kafayı mı yedim nedir bu sizce bugun 6. Günündeym dayanamadım test yaptım 3. Gun embriyosu
Bende 2,5 yıldırBen bes yıldır bu coook silik cizgiyi bile hiç görmedim insallah testte bi sorun yoktur yarın sabah tekrarlıycam lurfen dua edin
İnsallah gercek cizgidir insan ne dusunecegini sasırıyor yine acaba var mı yok mu arasındayım Allah hiç birimizin kucagını Bos bırakmasın insallah bebeklerim tutunmusturİlk baktığımda görememiştim ama resmî koyulaştırıyor bakınca görebildim. 6. Günde normal testte çıkması iyi bir şey. Ben 5. Gün erken gebelik yaptım bir şey göremedim. İnşallah pozitiftir canım sonucun. Hadi hayırlı olsun
Yaa kuzum benim çok sevindimKızlar bugün transfer hariç 9.günüm biraz lekelenmem oldu açık kırmızı sonra çok açık pembe ve şimdi kahverengiye döndü azaldı ama. Kan sulandırıcıyı bıraktırdılar iğneye devam ve kan verebilirsin dediler çıktı sonucum 368,52inşallah sağlıkla ilerler cuma tekrar istediler test, rabbim içimizdeki mucizeleri bize bağışlasın
Merhaba, ben progestan 200 mg fitil günde 3, progestan dex 25 mg iğne göbekten gündeKızlar doktordan geldim 26sında transferim var inşallah
Progestanı kaç ml ve günde kaç kere kullanıyosunuz
normali kalcadan ve baya acili diye duymustum. Kalcasinin uzerine oturamayanlqr varmis ama kiside n kisiye degisir belkiCanım dex le normal progestN arasında bir fark varmı acaba doktorum banada dex vericek kesin aama epey maliyetli acaba normalinimi istesem
Canım ben günde 3 kere lutinus fitil kullanıyorum 100 mg ve günde 2 kere Protestan dex 25 mg iğne vuruluyorum.Kızlar doktordan geldim 26sında transferim var inşallah
Progestanı kaç ml ve günde kaç kere kullanıyosunuz
Dur bakalım hemen sıkma canını daha erken olabilir.Benim bugun transferden sonra 6. gun, 5. gun embriyosuydu idrar testim negatif. Moralim cok bozuk
Yani %5’lik bi ihtimal ama daha once hamileliklerimle suanki hissim hic ayni degil olmadigi belli. Ve son embriyoydu ngsliydi. Icim bombos yarim saat sonra toplantim var ama aglamami durduramiyorumDur bakalım hemen sıkma canını daha erken olabilir.
6. Gun cok erken degıl mi kuzum? Kana gecmesi bile uzun sürüyo senın idrar. Valla senınde tutmazsa ben ngs yı nıye yaptrdım dicem artık ngsli kimsenın tutmadıYani %5’lik bi ihtimal ama daha once hamileliklerimle suanki hissim hic ayni degil olmadigi belli. Ve son embriyoydu ngsliydi. Icim bombos yarim saat sonra toplantim var ama aglamami durduramiyorum
İnan al bende de o kadar bende çok korkuyorum sonucumdan hiç olumlu düşünemiyorum ya tutmadı kesin diyorm6. Gun cok erken degıl mi kuzum? Kana gecmesi bile uzun sürüyo senın idrar. Valla senınde tutmazsa ben ngs yı nıye yaptrdım dicem artık ngsli kimsenın tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?