- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
İnşallh oldu olumsuz düşünmeyelimBen henüz yapmadım perşembe yapmayı düşünüyorum da içimden bi ses olmadı diyor hayırlısı. Bi göğüs dolgunlugu vardı o da geçti sıfır belirti şuan Cuma kan testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallh oldu olumsuz düşünmeyelimBen henüz yapmadım perşembe yapmayı düşünüyorum da içimden bi ses olmadı diyor hayırlısı. Bi göğüs dolgunlugu vardı o da geçti sıfır belirti şuan Cuma kan testi
Bekleyebiliyorsan beklemen daha iyi tabi inşallah pozitif olucakBenim test günüm Çarşamba. Bugün transferle birlikte 10. günüm aslında yapsam çıkabilir ama korkuyorum
Ah canım ne güzel demiş anneciğin. Herkesin bir nasibi herşeyin bir zamanı var. Bazen yüreğe söz geçmesede elden birşey gelmiyor. Dondurulmuş varmı12. gündü canım, maalesef napalım. annem her çiçeğin açacak bir zamanı vardır der, daha açacağı zaman gelmemiş, Rabbim hayırlısını versin. ağlamaktan helak oldum; ama, iman etmekten başka yapacak bir şey yok. biraz maddi manevi toparladıktan sonra kaldığımız yerden devam
Hayırlısı inşallah hepimiz içinİnşallh oldu olumsuz düşünmeyelim
yoktu canım, kısmet.Ah canım ne güzel demiş anneciğin. Herkesin bir nasibi herşeyin bir zamanı var. Bazen yüreğe söz geçmesede elden birşey gelmiyor. Dondurulmuş varmı
Malesef yok en zoruda bu geliyo şuanÜzülmede desem anlamsız malesef ama birdaha ki sefere rabbim nasip etsin Dondurulmuş varmı
Herşeyde vardır bir hayır bakarsın bir mucize olur kendiliğünden gelirMalesef yok en zoruda bu geliyo şuan
Canım bagısıklık için doktorun ilaç vermiş miydi sana? Doktorla bi konuş gerekırse değiştir ekstra başka tedavı uygulaması gerekiyoe aynı tedavıyı yapıyosa degıstır bence, inşallah bebegıne kavuscaksınMalesef yok en zoruda bu geliyo şuan
Baağışıklık için hangi ilacı kullanıyosun sen canım? Prednol ve prograf kullanıyorum ben bu ilaçların bağışıklıkla alakası var mı?Canım bagısıklık için doktorun ilaç vermiş miydi sana? Doktorla bi konuş gerekırse değiştir ekstra başka tedavı uygulaması gerekiyoe aynı tedavıyı yapıyosa degıstır bence, inşallah bebegıne kavuscaksın
Rahim içi herşey çok güzel diyorlardı en başından beri ama iki transferde de gebelik olusmayinca doktor önerdiRahım kalınlaşma sorunu mu vardı prp neden yapıldı canım?
Bende olmadı herhalde ya falan diye düşünüyordum aynı çünkü önceki transferlerle sadece kasık ağrısı farklı oldu normalde testi alır almaz yapardım bunda aman hayırlısı deyip kaç saat sonra yaptım pat diye çıkınca çizgi şok oldum gerçekten hemşire kızar gibi yaptı ama bilmiyorumAynı gün transfer olmuşuz ben hiçbir şey hissetmiyorum sendr belirti varmi canim
Merhaba 7. Gün negatif imi gordunuz kan testinde mi cıktı pozitif olduğuBende olmadı herhalde ya falan diye düşünüyordum aynı çünkü önceki transferlerle sadece kasık ağrısı farklı oldu normalde testi alır almaz yapardım bunda aman hayırlısı deyip kaç saat sonra yaptım pat diye çıkınca çizgi şok oldum gerçekten hemşire kızar gibi yaptı ama bilmiyorum
Canım bence şimdi işten çık hastaneye git. Belki iğne falan yaparlar düşmemiştir belki.Merhaba Hanimlar ben bebegimi kaybettim sanirim
Transfer sonrasi 16. günüm aktif kanamam basladi az önce ciger gibi kücük parca geldi aksam Doktora gidecegim suan isteyim ve morelim cok bozuldu
Şu an daha başlamadım canım adet olmayı beklıyorum onceki transferımde proraf sabah akşam almıştım bi de serum. Prografı kaç adet alıyosun?Baağışıklık için hangi ilacı kullanıyosun sen canım? Prednol ve prograf kullanıyorum ben bu ilaçların bağışıklıkla alakası var mı?
Günde 1 alıyorum canım. Transfer günüde intralipid serum takıldıŞu an daha başlamadım canım adet olmayı beklıyorum onceki transferımde proraf sabah akşam almıştım bi de serum. Prografı kaç adet alıyosun?
Benımde 7. Haftada ilk once parca geldi sonra kesem düştü elime canım doktorum saglıksız gebelik dedi cok acı bılıyorum amaMerhaba Hanimlar ben bebegimi kaybettim sanirim
Transfer sonrasi 16. günüm aktif kanamam basladi az önce ciger gibi kücük parca geldi aksam Doktora gidecegim suan isteyim ve morelim cok bozuldu
Sende ekstra 1 ilaç daha var zaten. Bana bagısıklık tedavisi bu dedi doktorum bi de ana testı gbi testler vardı haşimato vardı onları yaptrdım bagısıklık ile ilgili bişey cıkmadı onlardaGünde 1 alıyorum canım. Transfer günüde intralipid serum takıldı
Akşama bırakma bence hemen git doktoraMerhaba Hanimlar ben bebegimi kaybettim sanirim