Canım bence hemen git doktora geçen bir yerde okudum kadının hem kırmızı kanaması olmuş hem böyle dediğin gibi parça gelmiş hastaneye yatış yapıp sürekli ilac serum vermişler ve bebeğin kalbi de hep atıyormuş kadın da kesin düşecek gözüyle bakmış ama şu an sağlıklı bir şekilde ilerliyor gebeliği Rabbim büyüktürMerhaba Hanimlar ben bebegimi kaybettim sanirim
Transfer sonrasi 16. günüm aktif kanamam basladi az önce ciger gibi kücük parca geldi aksam Doktora gidecegim suan isteyim ve morelim cok bozuldu
İdrar testi yaptım pozitif çıkınca silikten köyü çıktı ama sonra kan verdim hemenMerhaba 7. Gün negatif imi gordunuz kan testinde mi cıktı pozitif olduğu
Hmm anladım canim benide doktorum cuma günü cagirdi sabırsızlıkla bekliyorum hiçbir şey hissetmiyorum sanki tutmayacak gibi az önce çok hafif adet olacakmışım gibi ağrım oldu ilaçtan diye düşünüyorum vakalim hayırlısıBende olmadı herhalde ya falan diye düşünüyordum aynı çünkü önceki transferlerle sadece kasık ağrısı farklı oldu normalde testi alır almaz yapardım bunda aman hayırlısı deyip kaç saat sonra yaptım pat diye çıkınca çizgi şok oldum gerçekten hemşire kızar gibi yaptı ama bilmiyorum
14.12 aldirmistim en son 11. Gün 2223 degerimCanım bence hemen git doktora geçen bir yerde okudum kadının hem kırmızı kanaması olmuş hem böyle dediğin gibi parça gelmiş hastaneye yatış yapıp sürekli ilac serum vermişler ve bebeğin kalbi de hep atıyormuş kadın da kesin düşecek gözüyle bakmış ama şu an sağlıklı bir şekilde ilerliyor gebeliği Rabbim büyüktürsende ihmal etme bak umudunu da hemen kaybetme en son HCG kaçtı senin
Yaa tüh kuzum keşke gidebilseydin ilk fırsatta git o zaman14.12 aldirmistim en son 11. Gün 2223 degerim
Isten cikamiyorum suan malesef yogun..
Canim bekleme hemen git igne falan yaparlar belki engellerlerMerhaba Hanimlar ben bebegimi kaybettim sanirim
Transfer sonrasi 16. günüm aktif kanamam basladi az önce ciger gibi kücük parca geldi aksam Doktora gidecegim suan isteyim ve morelim cok bozuldu
Tedavinin etkisiyle kendiliğinden klanlarda çok var canım. Umudunu kaybetme inşalalh güzel haberlerini alıcazyoktu canım, kısmet.
Kanama çok yaşayan kişiyi okudum burada muayeneye gidince bebeğini gördüler. Hemen moralini bozma lütfenMerhaba Hanimlar ben bebegimi kaybettim sanirim
İdrar testim negatifBenim test günüm Çarşamba. Bugün transferle birlikte 10. günüm aslında yapsam çıkabilir ama korkuyorum
Evet kuzum benim de öyle oluyorProgestan fitil sonrası su gibi akıntı oluyor mu kızlar. Gece yatarken koyuyorum sabah ilacın fazlası akıyor biliyorum ama ayrıca şeffaf su gibi ıslanmışta oluyor
Hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah sendeHmm anladım canim benide doktorum cuma günü cagirdi sabırsızlıkla bekliyorum hiçbir şey hissetmiyorum sanki tutmayacak gibi az önce çok hafif adet olacakmışım gibi ağrım oldu ilaçtan diye düşünüyorum vakalim hayırlısı
Durun durun öyle demeyin, hele bir hastaneye gidin, Allah büyüktür bisey olmamıştır =( müdürünüze, patronunuza söyleseniz olmaz mi? Anlayış göstermezler mi =(Merhaba Hanimlar ben bebegimi kaybettim sanirim
Allah onu size bağışlasın, hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim, sakin sakin nefes alin verin, iyice germeyin kendinizi, herşey Allah'tanBirazdan gidiyorum Doktora hanimlar lütfen dua edin olurmu 5. denemem bu cok yoruldum artik..
Bende de hidrosalpenks vardı canım geçmiş olsun ben ikisini de kapattirdim şimdi transfer hazırlık sürecindeyim.Evet cnm soldsda vardi alindi o sagda minimum vardi oda alinavak
Canım nasılsın ne dedi doktor. Hadi bize güzel haberler verBirazdan gidiyorum Doktora hanimlar lütfen dua edin olurmu 5. denemem bu cok yoruldum artik..
Dün yaptim. 9.gün kan testi 1.54 negatif ama doktorum 12.gün tekrar ver ilaçları kesme dedi ama benim umudum yok@esraesraesraesraesraesra @cagkus @nonut @Sonyag08 Z zeyneps34 M muczeanne @KleineKatzee
Kızlar yaptınızmı test hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?