Canım bende kasik ağrısı yapmadı hiç transfer öncesi estrofem kullanmaya başladığımda ama herkes te farklı etki ediyor olabilirKızlar estrofeme başladığınızda kasık ağrılarınız oldumu. Ben bAntta kullanıyorum kasıklarımda ağrılar oluyor ama
Tamam cnmKuzum doktorun dediği kan gününe kadar ilaçları bırakma ne olur olmaz Allah büyüktür
Bende yapti canim kasiklarim patlayacak gibiydi ilactan demisti doktordaKızlar estrofeme başladığınızda kasık ağrılarınız oldumu. Ben bAntta kullanıyorum kasıklarımda ağrılar oluyor ama
Evet canım oluyor Bende şişkinlik akıntıda yapıyorKızlar estrofeme başladığınızda kasık ağrılarınız oldumu. Ben bAntta kullanıyorum kasıklarımda ağrılar oluyor ama
Olsun canım her şeyin hayırlısı inşallahKızlar maalesef benim transferim bir sonraki aya ertelendi çok üzüldümrahim kalınlığı uygundu ama rahmin içinde 2 tane nokta gibi kistik yapı oluşmuş estrofem sebebiyle. Bugün zoladex yapacağım adet olunca estrofeme düşük doz tekrar başlayacağım bugün tamam olsaydı 5 gün sonra transferim vardı
Canım benim yarın transfer dahil 9.günüm oluyor ama kan testi yaptırmayacağım 22nde yaptıracağım tam gününde sonra stres olacağız arttı mı artmadı mı diye erken ya birde inşallah vardır tabikiValla kızlar ben dayanamıyorum artık yarın sabah gidip kan vericem 7.gunum yarın incelediği yerden kopsun durumundayım artık 5.gun embriyosuydu zaten betada farklılık gösterir
Canım benim yoğun akıntılarım oldu bulantı hissi yapmıştı birdeKızlar estrofeme başladığınızda kasık ağrılarınız oldumu. Ben bAntta kullanıyorum kasıklarımda ağrılar oluyor ama
Benim çok oldu cnm bazen adet sancısı gibi oldu bazen batma gibi estrofem yapıyor sanrmKızlar estrofeme başladığınızda kasık ağrılarınız oldumu. Ben bAntta kullanıyorum kasıklarımda ağrılar oluyor ama
Canım ilk defa duydum 3 kere transfer oldm bana hiç yapmadı doktorum ama acaba kabız olma diye mi koyduMerhaba kızlar bende 14 Aralık'ta embriyo transferi oldum. Transfer işlemi bittikten sonra doktor en son makattan fitil koydu. O anki heyecandan olsa gerek nedir nedendir sormak gelmedi aklıma. Bilgisi olan ya da yaşayan birileri var mı burada acaba
Sağol canım düşüncen için beklemeye çalışacağımCanım benim yarın transfer dahil 9.günüm oluyor ama kan testi yaptırmayacağım 22nde yaptıracağım tam gününde sonra stres olacağız arttı mı artmadı mı diye erken ya birde inşallah vardır tabikiama düşük çıkar yeni kana karışmış olur belki yine de sen daha iyi bilirsin canım
Merhaba sonucunuz ne olduKizlar bugun transferimin 4.gunu ve belirtiye dair pek bisey hissetmiyorum progestan fitilim onceki gunlerde tam emilip azcik dışarı cikarken simdi yarisindan fazlasi topak halinde çıkıyor daha once boyle olmamisti iyice kapandı içerisi ondan mi acaba
Merhaba transfer oldunuz muBenımde tup bebekle ıkı kımyasalım var su an bende transfer hazırlığındayım ıkı embrıyo transfer edılecek umarım bu sefer yüzümüz Güler hakkımızda hayırlısı olsun
Canım hayırlı olsun , senin transferin tutmuş benim geliyor inşallahKızlar bugün transfer hariç 6. Günüm
Sabah erken gebelik testi yaptım az önce de meraktan normal test yaptım. İkisi birbirinden çok farklı yani normal test yapıp üzülen arkadaşlar için paylaşmak istedim sonucun ne olacağı sanırım 10 gün dolmadan belli olmuyor.
Yerleşme kanamasıdır merak etme6. Günümdeyim adet öncesinde gelen kahvemsi akıntı gibi
Evet ben de hem bant hem de günde 3 defa estrofem kullanıyorum baya kasık ağrısı yapıyor maalesef. Bu ağrıların sonu güzel olur inşallahKızlar estrofeme başladığınızda kasık ağrılarınız oldumu. Ben bAntta kullanıyorum kasıklarımda ağrılar oluyor ama
PozitifMerhaba sonucunuz ne oldu
Yok canım olmadım daha yarın kontrolüm var tarıhı netlesır yarın muhtemelen 25-26 Aralık.Merhaba transfer oldunuz mu
Canım senin hcg değerlerin nasıldı kacken kese göründü hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahPozitifkesemizide gorduk 4+6yiz bugün
Transferin 7.gunu 144 9.gunu 372ydi keseyi 15.gun yani 4+3te alttan muayene ile gördük.Canım senin hcg değerlerin nasıldı kacken kese göründü hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah
Vajinadan fitil yerleştirildi dimiMerhaba kızlar bende 14 Aralık'ta embriyo transferi oldum. Transfer işlemi bittikten sonra doktor en son makattan fitil koydu. O anki heyecandan olsa gerek nedir nedendir sormak gelmedi aklıma. Bilgisi olan ya da yaşayan birileri var mı burada acaba
Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol iyi dileklerin için. Doktorum test yapmama epey kızdı asla kabul etmiyor 12 gün önceki testleri onlar tamamen yanıltıcı diyor o yüzden lütfen umutsuz olma inşallaaah çok güzel sonuçlar alırız allah emeklerimizi boşa çıkarmasın umudumuzu yok etmesin inşallahCanım hayırlı olsun , senin transferin tutmuş benim geliyor inşallahbugün benim de 6. Günüm , erken gebelik testi yaptım ancak negatif bakalım erken olabilir benim için çünkü beta değerinin idrara karışma süresi herkeste farklı. Hayırlı olsun sana tekrardan , inşallah bu şekilde devam eder dağlıkla kucağına da alırsın bebişini.
Yerleşme kanamasıdır merak etme
Evet ben de hem bant hem de günde 3 defa estrofem kullanıyorum baya kasık ağrısı yapıyor maalesef. Bu ağrıların sonu güzel olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?