2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Merhaba canım bim 6. Günüm bugun bende aynı durumdayım fitil fazlasıyla dışarı atıyor kalanı son durumun nedir

Bugün transfer hariç 4.günüm. Transferden beri bel ağrım var. Bugünde sanki adet ağrıları gibi gelip gidiyor. Belirtileriniz nelerdi sizin arkadaşlar.

Bugün transfer hariç 4.günüm. Transferden beri bel ağrım var. Bugünde sanki adet ağrıları gibi gelip gidiyor. Belirtileriniz nelerdi sizin arkadaşlar.
Bugün benim de transfer sonrası 4. Günüm. Çokaz bel ağrım, ara ara kasık ağrım var ama ilaçlardandır diyerek çok ümit bağlayanıyorum

Canım bende kasik ağrısı yapmadı hiç transfer öncesi estrofem kullanmaya başladığımda ama herkes te farklı etki ediyor olabilir
Geçen ay oldumu hatırlamıyorm hiç sanki olmadı gibi ama bu ay bantta kullanıyorum sanki karnım şişti iyice karnımda kasıklarımda ağrı var

Ay inşallah canım. Bandı nereye yapıştırıyorsun. Benim 2 gün üst yan bacakta durdu dün akşam değiştirdim göbeğe tam rahim üstüne yapıştırdım

Benimde transfer hariç 8.günüm bel kuyruk sokumu ağrısı kasık batmalarım var ilk günler seyrekti bir kaç kez saplanır gibi oldu şimdi daha çok sıklaştı ağrılarım ve tansiyonum yükseliyor düşüyor adet sancısı gibide perşembe test günüm hayırlısı

Ay inşallah canım. Bandı nereye yapıştırıyorsun. Benim 2 gün üst yan bacakta durdu dün akşam değiştirdim göbeğe tam rahim üstüne yapıştırdım
Ben kasığıma yapıştırıyorum. Haftada 1 değişiyor. Bir sağ tarafa bir sol tarafa yapıştırıyorum. Climara benimkinin adı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…