Merhaba canım bim 6. Günüm bugun bende aynı durumdayım fitil fazlasıyla dışarı atıyor kalanı son durumun nedirKizlar bugun transferimin 4.gunu ve belirtiye dair pek bisey hissetmiyorum progestan fitilim onceki gunlerde tam emilip azcik dışarı cikarken simdi yarisindan fazlasi topak halinde çıkıyor daha once boyle olmamisti iyice kapandı içerisi ondan mi acaba
Şişkinlikten dolayiydi sanırım o zamanlar şuan oyle olmuyor şişkinligide o kadar kalmadıMerhaba canım bim 6. Günüm bugun bende aynı durumdayım fitil fazlasıyla dışarı atıyor kalanı son durumun nedir
Anladım canimŞişkinlikten dolayiydi sanırım o zamanlar şuan oyle olmuyor şişkinligide o kadar kalmadı
Bugün benim de transfer sonrası 4. Günüm. Çokaz bel ağrım, ara ara kasık ağrım var ama ilaçlardandır diyerek çok ümit bağlayanıyorumBugün transfer hariç 4.günüm. Transferden beri bel ağrım var. Bugünde sanki adet ağrıları gibi gelip gidiyor. Belirtileriniz nelerdi sizin arkadaşlar.
Geçen ay oldumu hatırlamıyorm hiç sanki olmadı gibi ama bu ay bantta kullanıyorum sanki karnım şişti iyice karnımda kasıklarımda ağrı varCanım bende kasik ağrısı yapmadı hiç transfer öncesi estrofem kullanmaya başladığımda ama herkes te farklı etki ediyor olabilir
Benimde öyle canım biryandan da acaba yumurtamı gelişiyor diye korkuyorum birde regl ağrısı gibi ağrı oluyor sankiBende yapti canim kasiklarim patlayacak gibiydi ilactan demisti doktorda
Ay benimde aynı sorun yok o zaman korkmıyımEvet canım oluyor Bende şişkinlik akıntıda yapıyor
Bulantı geçen ay oldu benimde baş dönmesiyle beraber bu ay daha yok ama karın ağrısı kasık ağrıdı yaptı canımCanım benim yoğun akıntılarım oldu bulantı hissi yapmıştı birde
Ay adet sancısı gibi oldumu. Benimde öyle bu saabh kalktım resmen öyle ağrım var korktum. İyi bari ilaçtan dolayıysa canımBenim çok oldu cnm bazen adet sancısı gibi oldu bazen batma gibi estrofem yapıyor sanrm
Ay inşallah canım. Bandı nereye yapıştırıyorsun. Benim 2 gün üst yan bacakta durdu dün akşam değiştirdim göbeğe tam rahim üstüne yapıştırdımCanım hayırlı olsun , senin transferin tutmuş benim geliyor inşallahbugün benim de 6. Günüm , erken gebelik testi yaptım ancak negatif bakalım erken olabilir benim için çünkü beta değerinin idrara karışma süresi herkeste farklı. Hayırlı olsun sana tekrardan , inşallah bu şekilde devam eder dağlıkla kucağına da alırsın bebişini.
Yerleşme kanamasıdır merak etme
Evet ben de hem bant hem de günde 3 defa estrofem kullanıyorum baya kasık ağrısı yapıyor maalesef. Bu ağrıların sonu güzel olur inşallah
Benimde valla 3.4.gunden itibaren bel ağrılarım başladı bugün 7.gunum daha test vermedimBugün transfer hariç 4.günüm. Transferden beri bel ağrım var. Bugünde sanki adet ağrıları gibi gelip gidiyor. Belirtileriniz nelerdi sizin arkadaşlar.
Benimde transfer hariç 8.günüm bel kuyruk sokumu ağrısı kasık batmalarım var ilk günler seyrekti bir kaç kez saplanır gibi oldu şimdi daha çok sıklaştı ağrılarım ve tansiyonum yükseliyor düşüyor adet sancısı gibide perşembe test günüm hayırlısıBugün transfer hariç 4.günüm. Transferden beri bel ağrım var. Bugünde sanki adet ağrıları gibi gelip gidiyor. Belirtileriniz nelerdi sizin arkadaşlar.
Canım bi müddet sonra daha fazla fitil dısarı cıkıyo ve hatta bazen daralma oluyo tam içeri gitmiyo ilaç gibi oluyoMerhaba canım bim 6. Günüm bugun bende aynı durumdayım fitil fazlasıyla dışarı atıyor kalanı son durumun nedir
İlaçlardan kuzum doktorum olur dediiii hiç korkma bende transfer öncesi adet olcm diye çok korkmştmAy adet sancısı gibi oldumu. Benimde öyle bu saabh kalktım resmen öyle ağrım var korktum. İyi bari ilaçtan dolayıysa canım
Ben kasığıma yapıştırıyorum. Haftada 1 değişiyor. Bir sağ tarafa bir sol tarafa yapıştırıyorum. Climara benimkinin adı.Ay inşallah canım. Bandı nereye yapıştırıyorsun. Benim 2 gün üst yan bacakta durdu dün akşam değiştirdim göbeğe tam rahim üstüne yapıştırdım
Güzel haberler alırsın inş7.gunum bugün ve kan verdim şimdi sonuç bekliyorum
İnşallah canım hepimizinGüzel haberler alırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?