Sanırım sizinle aynı gün transfer olmusuz 14 nde mi transfer oldunuzBugün transfer hariç 4.günüm. Transferden beri bel ağrım var. Bugünde sanki adet ağrıları gibi gelip gidiyor. Belirtileriniz nelerdi sizin arkadaşlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım sizinle aynı gün transfer olmusuz 14 nde mi transfer oldunuzBugün transfer hariç 4.günüm. Transferden beri bel ağrım var. Bugünde sanki adet ağrıları gibi gelip gidiyor. Belirtileriniz nelerdi sizin arkadaşlar.
Sanırım sizinle aynı gün transfer olmusuz 14 nde mi transfer oldunuz
Benimde valla 3.4.gunden itibaren bel ağrılarım başladı bugün 7.gunum daha test vermedim
Benimde transfer hariç 8.günüm bel kuyruk sokumu ağrısı kasık batmalarım var ilk günler seyrekti bir kaç kez saplanır gibi oldu şimdi daha çok sıklaştı ağrılarım ve tansiyonum yükseliyor düşüyor adet sancısı gibide perşembe test günüm hayırlısı
Amin canım inşallah verdim kanı yarım saat olduAyy hadi bu ağrılar bebişlerden dolayı olsun inşallah
İlaçlarında etkisi var canım benimde öyle oldu inşallah güzel sonuçlar alırızHadi hayırlısı olsun inşallah çok güzel haberler alırız benimde.bel ağrılarım var ara ara artıyor başım falanda dönüyor o ilaçlardan sanırım
Canım senindemi 12 aralıktı transferCanım hayırlı olsun , senin transferin tutmuş benim geliyor inşallah bugün benim de 6. Günüm , erken gebelik testi yaptım ancak negatif bakalım erken olabilir benim için çünkü beta değerinin idrara karışma süresi herkeste farklı. Hayırlı olsun sana tekrardan , inşallah bu şekilde devam eder dağlıkla kucağına da alırsın bebişini.
Yerleşme kanamasıdır merak etme
Evet ben de hem bant hem de günde 3 defa estrofem kullanıyorum baya kasık ağrısı yapıyor maalesef. Bu ağrıların sonu güzel olur inşallah
evet oluyor canım, hatta adet olacakmışım sancılar da oluyorKızlar estrofeme başladığınızda kasık ağrılarınız oldumu. Ben bAntta kullanıyorum kasıklarımda ağrılar oluyor ama
Sonucun çıktımı canımAmin canım inşallah verdim kanı yarım saat oldu
Herşey güzel olacak içimizi rahat tutuyoruzzMrb kızlar bende bu gece tekrar test yaptıracam inşallah sağlıkla ilerliyordur belirti olarak çok bişey kalmadı gibi korkuyorum yaa
Yok canım daha bekliyorumSonucun çıktımı canım
1 gün var aramızda bende 12.sinde oldum inşallah güzel haberler alırızYok canım daha bekliyorum
İnşallah canım hepimiz1 gün var aramızda bende 12.sinde oldum inşallah güzel haberler alırız
Kaçıncı gündü bugün ?Kizlar kan verdim ve maalesef negatif
Evet bende 12 sinde oldum. çift embriyo transfer edildi. Sizin de 12 si galiba değil mi ?Canım senindemi 12 aralıktı transfer
Biz aynı gün transfer olduk diye hatırlıyorum, henüz 7. Gün doktorum bana ısrarla 10-12 gün önce çıkan sonucun dikkate alınamayacağını söylüyor canım ilaçlarını bırakma benceBenimde negatif
Ay iyi bari canım heçen ay kalınlaşma sorunu yaşamıştım bu ay inşallah bunlar kalınlaşma belirtisidirİlaçlardan kuzum doktorum olur dediiii hiç korkma bende transfer öncesi adet olcm diye çok korkmştm