• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Hadi hayırlısı olsun inşallah çok güzel haberler alırız 🙏 benimde.bel ağrılarım var ara ara artıyor başım falanda dönüyor o ilaçlardan sanırım
Benimde transfer hariç 8.günüm bel kuyruk sokumu ağrısı kasık batmalarım var ilk günler seyrekti bir kaç kez saplanır gibi oldu şimdi daha çok sıklaştı ağrılarım ve tansiyonum yükseliyor düşüyor adet sancısı gibide perşembe test günüm hayırlısı🥰

Canım hayırlı olsun , senin transferin tutmuş benim geliyor inşallah 🤩🙏🏻 bugün benim de 6. Günüm , erken gebelik testi yaptım ancak negatif :KK43: bakalım erken olabilir benim için çünkü beta değerinin idrara karışma süresi herkeste farklı. Hayırlı olsun sana tekrardan , inşallah bu şekilde devam eder dağlıkla kucağına da alırsın bebişini.

Yerleşme kanamasıdır merak etme 😄

Evet ben de hem bant hem de günde 3 defa estrofem kullanıyorum baya kasık ağrısı yapıyor maalesef. Bu ağrıların sonu güzel olur inşallah 🙏🏻
Canım senindemi 12 aralıktı transfer

Mrb kızlar bende bu gece tekrar test yaptıracam inşallah sağlıkla ilerliyordur 🤲belirti olarak çok bişey kalmadı gibi korkuyorum yaa 😕

İlaçlardan kuzum doktorum olur dediiii hiç korkma bende transfer öncesi adet olcm diye çok korkmştm🤣🤣
Ay iyi bari canım heçen ay kalınlaşma sorunu yaşamıştım bu ay inşallah bunlar kalınlaşma belirtisidir 🥰

Back