• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar estrofeme başladığınızda kasık ağrılarınız oldumu. Ben bAntta kullanıyorum kasıklarımda ağrılar oluyor ama
Canım bende kasik ağrısı yapmadı hiç transfer öncesi estrofem kullanmaya başladığımda ama herkes te farklı etki ediyor olabilir

Kızlar maalesef benim transferim bir sonraki aya ertelendi çok üzüldüm :KK43: rahim kalınlığı uygundu ama rahmin içinde 2 tane nokta gibi kistik yapı oluşmuş estrofem sebebiyle. Bugün zoladex yapacağım adet olunca estrofeme düşük doz tekrar başlayacağım 😥 bugün tamam olsaydı 5 gün sonra transferim vardı
Olsun canım her şeyin hayırlısı inşallah

Valla kızlar ben dayanamıyorum artık yarın sabah gidip kan vericem 7.gunum yarın incelediği yerden kopsun durumundayım artık 5.gun embriyosuydu zaten betada farklılık gösterir
Canım benim yarın transfer dahil 9.günüm oluyor ama kan testi yaptırmayacağım 22nde yaptıracağım tam gününde sonra stres olacağız arttı mı artmadı mı diye erken ya birde inşallah vardır tabiki🙏🏻 ama düşük çıkar yeni kana karışmış olur belki yine de sen daha iyi bilirsin canım🥰

Merhaba kızlar bende 14 Aralık'ta embriyo transferi oldum. Transfer işlemi bittikten sonra doktor en son makattan fitil koydu. O anki heyecandan olsa gerek nedir nedendir sormak gelmedi aklıma. Bilgisi olan ya da yaşayan birileri var mı burada acaba

Merhaba kızlar bende 14 Aralık'ta embriyo transferi oldum. Transfer işlemi bittikten sonra doktor en son makattan fitil koydu. O anki heyecandan olsa gerek nedir nedendir sormak gelmedi aklıma. Bilgisi olan ya da yaşayan birileri var mı burada acaba
Canım ilk defa duydum 3 kere transfer oldm bana hiç yapmadı doktorum ama acaba kabız olma diye mi koydu

Canım benim yarın transfer dahil 9.günüm oluyor ama kan testi yaptırmayacağım 22nde yaptıracağım tam gününde sonra stres olacağız arttı mı artmadı mı diye erken ya birde inşallah vardır tabiki🙏🏻 ama düşük çıkar yeni kana karışmış olur belki yine de sen daha iyi bilirsin canım🥰
Sağol canım düşüncen için beklemeye çalışacağım

Kizlar bugun transferimin 4.gunu ve belirtiye dair pek bisey hissetmiyorum progestan fitilim onceki gunlerde tam emilip azcik dışarı cikarken simdi yarisindan fazlasi topak halinde çıkıyor daha once boyle olmamisti iyice kapandı içerisi ondan mi acaba
Merhaba sonucunuz ne oldu

Kızlar bugün transfer hariç 6. Günüm
Sabah erken gebelik testi yaptım az önce de meraktan normal test yaptım. İkisi birbirinden çok farklı yani normal test yapıp üzülen arkadaşlar için paylaşmak istedim sonucun ne olacağı sanırım 10 gün dolmadan belli olmuyor.
Canım hayırlı olsun , senin transferin tutmuş benim geliyor inşallah 🤩🙏🏻 bugün benim de 6. Günüm , erken gebelik testi yaptım ancak negatif :( bakalım erken olabilir benim için çünkü beta değerinin idrara karışma süresi herkeste farklı. Hayırlı olsun sana tekrardan , inşallah bu şekilde devam eder dağlıkla kucağına da alırsın bebişini.
6. Günümdeyim adet öncesinde gelen kahvemsi akıntı gibi
Yerleşme kanamasıdır merak etme 😄
Kızlar estrofeme başladığınızda kasık ağrılarınız oldumu. Ben bAntta kullanıyorum kasıklarımda ağrılar oluyor ama
Evet ben de hem bant hem de günde 3 defa estrofem kullanıyorum baya kasık ağrısı yapıyor maalesef. Bu ağrıların sonu güzel olur inşallah 🙏🏻

Vajinadan fitil yerleştirildi dimi

Canım hayırlı olsun , senin transferin tutmuş benim geliyor inşallah 🤩🙏🏻 bugün benim de 6. Günüm , erken gebelik testi yaptım ancak negatif :KK43: bakalım erken olabilir benim için çünkü beta değerinin idrara karışma süresi herkeste farklı. Hayırlı olsun sana tekrardan , inşallah bu şekilde devam eder dağlıkla kucağına da alırsın bebişini.

Yerleşme kanamasıdır merak etme 😄

Evet ben de hem bant hem de günde 3 defa estrofem kullanıyorum baya kasık ağrısı yapıyor maalesef. Bu ağrıların sonu güzel olur inşallah 🙏🏻
Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol iyi dileklerin için. Doktorum test yapmama epey kızdı asla kabul etmiyor 12 gün önceki testleri onlar tamamen yanıltıcı diyor o yüzden lütfen umutsuz olma inşallaaah çok güzel sonuçlar alırız allah emeklerimizi boşa çıkarmasın umudumuzu yok etmesin inşallah

Back