• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Cevabın için teşekkür ederim canım beklemek çok yorucu umarım guzel sonuçlar alırız 🙏🏻❤️
Rica ederim canım. Evet beklemek çok zor ve yorucu maalesef ama emin ol erkenden tapıp negatif görüp kendisi strese sokmaktansa en hayırlı vakitte doğru sonucu görmek en sağlıklısı bir zaman ve sabır 🙏🏻🌸

Hayırlı olsun canım kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah'ım Kaçıncı günün bugün canım ve kaçıncı güne biliyorsundu
Amin kuzum İnşallah 💕 ben transfer sonrası 5.gun kaset test te silik görmüştüm dün gece de kan testi yaptırdık normalde bugün öğleden sonra 10.gun olacaktı yani inşallah sağlıkla ilerler Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip tez zamanda 🤲❤️😇

Amin kuzum İnşallah 💕 ben transfer sonrası 5.gun kaset test te silik görmüştüm dün gece de kan testi yaptırdık normalde bugün öğleden sonra 10.gun olacaktı yani inşallah sağlıkla ilerler Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip tez zamanda 🤲❤️😇
Aminn canım benimde trasferin 15.günü bu gün

Kızlar şöye bişey gördüm az önce? 48 saat sonra beta değeri artmaya başlar diyor doğru mu anlıyorum?

Eklentiler

• 86F546E4-186A-4F86-893C-09F04417A4AB.png
    86F546E4-186A-4F86-893C-09F04417A4AB.png
    243,8 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar bugün transfer hariç 6. Günüm
Sabah erken gebelik testi yaptım az önce de meraktan normal test yaptım. İkisi birbirinden çok farklı yani normal test yapıp üzülen arkadaşlar için paylaşmak istedim sonucun ne olacağı sanırım 10 gün dolmadan belli olmuyor.

Eklentiler

• 20221217_205548.jpg
    20221217_205548.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar bugün transfer hariç 6. Günüm
Sabah erken gebelik testi yaptım az önce de meraktan normal test yaptım. İkisi birbirinden çok farklı yani normal test yapıp üzülen arkadaşlar için paylaşmak istedim sonucun ne olacağı sanırım 10 gün dolmadan belli olmuyor.
Testlerin markası ne kuzum İnşallah sağlıklı ilerler 🥰🤲

Kızlar benim 9.gün 38.5 çıkan değerim bugün 12. Gün 34 e düşmüş malesef kimyasal oldu galiba. 3. De tuttu diye çok sevinmiştik yarım kaldı umutlarımız 😔
Çok üzüldüm kuzum seni çok iyi anlıyorum inşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana 🤲

hayırlısı olsun, hiç üzme kendini böylesi daha uygunmuş demekki 🙏o kistik yapılar embriyonun tutunmasına engel olabilirdi öyle düşün iyiki farkedildi azıcık daha sabır ♥️
Çok teşekkür ederim ama insan üzülüyor :( Standart estrofem dozu bana fazla gelmiş. Yan etki olarak böyle şeyler oluşuyormuş rahimde. Embriyoları da tam oraya koyacakları için riske atmak istemedi.

Merhaba ben de 14 Aralık çarşamba günü transfer oldum. 1 adet ngs 6. Gün embriyosu. Bugün transfer sonrası 3. Gün ilaçlardan kasık ağrım oluyor bundan önce normal hamilelik ile 2 düşüğüm, 1 tüp bebek denemem kimyasal sonuçlandı. Bunda da çok ümitli değilim ama kısmet 🤲🏽

Back