• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar benim 9.gün 38.5 çıkan değerim bugün 12. Gün 34 e düşmüş malesef kimyasal oldu galiba. 3. De tuttu diye çok sevinmiştik yarım kaldı umutlarımız 😔
Canım benim kendini üzme seni iyi anlıyorum Rabbim tez zamanda kucağına doldursun inşallah kendiliğinden hamile kalırsın tez günde bu sıkıntılarını da unutturur Rabb'im sana

Çok teşekkür ederim ama insan üzülüyor :KK43: Standart estrofem dozu bana fazla gelmiş. Yan etki olarak böyle şeyler oluşuyormuş rahimde. Embriyoları da tam oraya koyacakları için riske atmak istemedi.
evet tabi haklısın ama hep daha iyisi olacak diye düşünmek lazım özellikle bu süreçte, inşallah öyle de olacak 🙏

Valla kızlar ben dayanamıyorum artık yarın sabah gidip kan vericem 7.gunum yarın incelediği yerden kopsun durumundayım artık 5.gun embriyosuydu zaten betada farklılık gösterir
Canım sakin ol erken öğrenince dahada yerinde duramıyorsun artıyormu diye bence günde yaptır bende 7. Günde yaptırdım ama ben irdar yolu enfeksiyon olmuşdum orda acil dokdor yaptı ama ögrenice daha panik yapıyon bana sorarsan bekle derim tes günü

Valla kızlar ben dayanamıyorum artık yarın sabah gidip kan vericem 7.gunum yarın incelediği yerden kopsun durumundayım artık 5.gun embriyosuydu zaten betada farklılık gösterir
Ben verdim biraz daha dayan lütfen stres yapmamak için 10.günden sonra betada görülebiliyor. Ben dün 7. Gün verdim 2.42 çıktı benimde 5.gün embriyosu. Ben sabredemedim ama uzuleceksen sabret belki 12.gün yapınca bizimle olucak bilemeyiz

Canım sakin ol erken öğrenince dahada yerinde duramıyorsun artıyormu diye bence günde yaptır bende 7. Günde yaptırdım ama ben irdar yolu enfeksiyon olmuşdum orda acil dokdor yaptı ama ögrenice daha panik yapıyon bana sorarsan bekle derim tes günü
İlkinde de 7.gunde bakmıştım 0.5 çıkmıştı

Dün öğlen 13:00da transfer oldum kızlar bu sabah 6 saatlik yola çıktık. 1-2 saatte bir durduk, arabada ayaklarımın altına yükseltici koyduk öyle geldim. Kasık ağrılarım oluyor. İnşallah benimledir bebeklerm♥️
Hadi inşallah sağlıkla tutunuyorlardır 💜🥰

Back