Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yok kuzum bence doktoruna haber ver kaçıncı gunundesinKızlar kırmızımsı kahverengi akıntı gelmeye başladı bunu yaşayan var mı aranızda
6. Günümdeyim adet öncesinde gelen kahvemsi akıntı gibiBende yok kuzum bence doktoruna haber ver kaçıncı gunundesin
BEnde yarin verecegimumudum yukendi insallah senin yarin sonuc degisirPazartesi randevum var kan tahlili icin
neyse tecrubelendik bidakine ona gore yere giderizBenimde transfer dahil 8.gun negatif kaset testim
Canım benim kendini üzme seni iyi anlıyorum Rabbim tez zamanda kucağına doldursun inşallah kendiliğinden hamile kalırsın tez günde bu sıkıntılarını da unutturur Rabb'im sanaKızlar benim 9.gün 38.5 çıkan değerim bugün 12. Gün 34 e düşmüş malesef kimyasal oldu galiba. 3. De tuttu diye çok sevinmiştik yarım kaldı umutlarımız
Yerleşme oluyor o zaman kuzum içini ferah tut eğer kırmızı olursa haber ver mutlaka doktoruna6. Günümdeyim adet öncesinde gelen kahvemsi akıntı gibi
evet tabi haklısın ama hep daha iyisi olacak diye düşünmek lazım özellikle bu süreçte, inşallah öyle de olacakÇok teşekkür ederim ama insan üzülüyor Standart estrofem dozu bana fazla gelmiş. Yan etki olarak böyle şeyler oluşuyormuş rahimde. Embriyoları da tam oraya koyacakları için riske atmak istemedi.
Ah canım inşallah öyledir. Çok teşekkür ederimYerleşme oluyor o zaman kuzum içini ferah tut eğer kırmızı olursa haber ver mutlaka doktoruna
Canım sakin ol erken öğrenince dahada yerinde duramıyorsun artıyormu diye bence günde yaptır bende 7. Günde yaptırdım ama ben irdar yolu enfeksiyon olmuşdum orda acil dokdor yaptı ama ögrenice daha panik yapıyon bana sorarsan bekle derim tes günüValla kızlar ben dayanamıyorum artık yarın sabah gidip kan vericem 7.gunum yarın incelediği yerden kopsun durumundayım artık 5.gun embriyosuydu zaten betada farklılık gösterir
Erken gebelik testi miydi yoksa normal mi?Bugun transfer dahil 9.gunum ve idrar testim negatif
Canım ben kan için dedim idrarı bılmıyorum idrar hiç yapmadımBugun transfer dahil 9.gunum ve idrar testim negatif
Ben verdim biraz daha dayan lütfen stres yapmamak için 10.günden sonra betada görülebiliyor. Ben dün 7. Gün verdim 2.42 çıktı benimde 5.gün embriyosu. Ben sabredemedim ama uzuleceksen sabret belki 12.gün yapınca bizimle olucak bilemeyizValla kızlar ben dayanamıyorum artık yarın sabah gidip kan vericem 7.gunum yarın incelediği yerden kopsun durumundayım artık 5.gun embriyosuydu zaten betada farklılık gösterir
Test günüm salı zatenBen verdim biraz daha dayan lütfen stres yapmamak için 10.günden sonra betada görülebiliyor. Ben dün 7. Gün verdim 2.42 çıktı benimde 5.gün embriyosu. Ben sabredemedim ama uzuleceksen sabret belki 12.gün yapınca bizimle olucak bilemeyiz
İlkinde de 7.gunde bakmıştım 0.5 çıkmıştıCanım sakin ol erken öğrenince dahada yerinde duramıyorsun artıyormu diye bence günde yaptır bende 7. Günde yaptırdım ama ben irdar yolu enfeksiyon olmuşdum orda acil dokdor yaptı ama ögrenice daha panik yapıyon bana sorarsan bekle derim tes günü
Hadi inşallah sağlıkla tutunuyorlardırDün öğlen 13:00da transfer oldum kızlar bu sabah 6 saatlik yola çıktık. 1-2 saatte bir durduk, arabada ayaklarımın altına yükseltici koyduk öyle geldim. Kasık ağrılarım oluyor. İnşallah benimledir bebeklerm
Erken gebelikti days comfort ve prodoctor yaptim.negatif.ilaclari devam edeyim mi kullanmayaErken gebelik testi miydi yoksa normal mi?
Kuzum doktorun dediği kan gününe kadar ilaçları bırakma ne olur olmaz Allah büyüktürErken gebelikti days comfort ve prodoctor yaptim.negatif.ilaclari devam edeyim mi kullanmaya