• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar sol kasığımda bi ağrı var artıp azalıyor ve belim de çok ağrıyor uyuyamadım kalktım yataktan doğurmuyorumdur değil mi
Ağrıyı takip et canım farklı pozisyonda yatınca bir süre sonra geçmesi lazım. Eğer geçmiyor ve düzenli geliyorsa o zaman acile falan git istersen ama bu haftalarda çok normal bu ağrılar geçen hafta benzerini yaşadım doğuruyorum dedim ama doğurmadım daha 😂

Ağrıyı takip et canım farklı pozisyonda yatınca bir süre sonra geçmesi lazım. Eğer geçmiyor ve düzenli geliyorsa o zaman acile falan git istersen ama bu haftalarda çok normal bu ağrılar geçen hafta benzerini yaşadım doğuruyorum dedim ama doğurmadım daha 😂
Çok teşekkür ederim bu saatte yazdınız allah razı olsun. Kasık ağrım hareket edince azaldı ama belim fena düzenli değil sürekli😊 normal olduğunu hissediyorum bende umarım normaldir

Çok teşekkür ederim bu saatte yazdınız allah razı olsun. Kasık ağrım hareket edince azaldı ama belim fena düzenli değil sürekli😊 normal olduğunu hissediyorum bende umarım normaldir
Canım sağ kasık ağrısı var bende de akşamdan beri. Zaman zaman oluyor böyle. Bel ise çok yorulursam oluyor.

Günaydın :KK43: geceden sabah boğaz ağrısı oldu ya delircem şurda doğuma kaldı üç gün…. Öneriler varcak bpgaz ağrısı yanması için kızlar siz neler kullandınız
Çok geçmiş olsun ben de geçen hafta çektim boğaz ağrısını. Tuzlu suyla gargara yapınca çok rahatlatıyor ağrıyı da bi süre azaltıyor. Bi de beni iyileştiren sarımsak soğan oldu. Tabi mide ağrısı çekmiyorum ben o yüzden rahat yiyebildim. Bi de tansiyonla ilgili sıkıntı yoksa ona göre yiyin. Nacizane bi fikir benimki. Bol bol mandalina limon yedim bi de. En doğrusunu doktorunuz bilir tabi 🤗

Günaydın :KK43: geceden sabah boğaz ağrısı oldu ya delircem şurda doğuma kaldı üç gün…. Öneriler varcak bpgaz ağrısı yanması için kızlar siz neler kullandınız
Kuru dut suyun içinde kaynatıp içebilirsiniz. Doğal antibiyotik etkisi beni diriltmişti resmen🤭Malum minoset ve parol dışında ilaç kullanamıyoruz. E bitki çaylarına da çekiniyor insan. Ama kuru dut gerçekten mucize gibi. Deneyin💓

canını sıkmak istemem ama benim 2 hafta oldu hala tam iyileşmiş değilim inşallah geçer bir an önce

mersah22 mersah22 kuzum nasılsın, naptınız, ne durumdasınız?
Günaydın daha iyiyim çok şükür. Bu gece gaz omuzlarıma kaburgalarıma vurdu yaslanamadım uyuyamadım ama😭 bugünü de atlatırsak tamamdır inşaallah. Süt sağıyorum az geliyor o da eve geçip banyo yapınca o da artar inşaallah.

Günaydın kızlar çok okuyamadım ama genel olarak şöyle diyeyim. Tercihiniz varsa normal doğum seçin sonuçta ameliyat. Dr ne gerekli görürse onu yapıyoruz. Bu benim 3. Sezeryan ondan zor oldu ve devlette ağrı kesici hemen yapmadılar. Özelde yaptığım ilk iki kolaydı. Sonda da çekerken de takarken de zor değil rahat olabilirsiniz. Kanama kontrolü acıyan karnınıza bastırmış oluyorlar. Dayanılmayacak kadar değil.

Back
X