-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #44.261
Mamaya da memmemm diyor acıkıncaAynı durumdayız. Baba anne ama öyle çok bilinçli değil ezberden mama bilinçli gibi bide köpek sesine ha diyor o kadr . Diğer uuuu lar aynı bizimde hersey uuu
Baba anne dede elma kendi ismi Doğa kuzeninin ismi hayal , meme mama pisi pisi hav hav cik cik bıcı bıcı gaga tarzı şeyler söylüyor. Anlamlı cümle yok tabi kelime olarak sadeceKızlar bebesi konuşan var mı. Bizimki sadece baba diyo her istediğini uu uuu diye gösteriyo
Oh oh daha ne desin:)Baba anne dede elma kendi ismi Doğa kuzeninin ismi hayal , meme mama pisi pisi hav hav cik cik bıcı bıcı gaga tarzı şeyler söylüyor. Anlamlı cümle yok tabi kelime olarak sadece
Bizde de başladı. Kendimi nerelere atsam deliriciiimmBizde de basladi
Kesfetmenin bi parcasi olabilir canım bizimkiler de saç çekiyor bu aralarKızlar dün ilk kez uyuma esnasında saçlarımı yolmaya başladı ben saçlarımı çektim sonra kendi saçlarını kopardı … engel oldum öyle uyudu ama bgn tekrar annem uyuturken aynını yapmış ( ben işteyim ) ya inş alışkanlık haline getirmez çok üzüldük ellerinde saçları vardı
16 aylik oldu, hemen her seyi anliyor artik. Bagimsiz kullandigi 30 kusur kelimesi var. bu ne ve mama ver diyor.Kızlar bebelerinizin konuşma durumu nasıl ? Kaç kelime anlıyor ve kaç kelime kullanıyor? 2 kelimelik cümlelere başladı mı?
16 aylik oldu, hemen her seyi anliyor artik. Bagimsiz kullandigi 30 kusur kelimesi var. bu ne ve mama ver diyor.
Bizimki sadece baba diyo ya16 aylik oldu, hemen her seyi anliyor artik. Bagimsiz kullandigi 30 kusur kelimesi var. bu ne ve mama ver diyor.
Benim en korktuğum şeydi hazırlıksız yakalanmak ve öyle oldu doğuma henüz 2 ay vardı yakınlaşınca giderim ağdaya diyordum ve hiçbir şey planladığım gibi olmadı tabi kendimi hastanede buldum ve her şeyden çok beni o tedirgin etmişti insanların beni o halde görmesi niyeyse insan bi utanıyor. Ne güzel sizde en azından temizlemişler bende hiç öyle bir şey olmadı ve de bu hafta doğumdan sonra ilk doktor kontrolüm var ne yapacak hiç bilmiyorum orayı temizliyebilir miyim sizce canım yanar mı malum dikişler varB
Ben 10 yıl önce lazer yaptırdım. Hormonlardan sanirim az az yeniden cikmaya basladi her iki hamilelikte de. Lazer dolayısıyla zaten jilete başlamıştım. Şimdi var olanlari öyle hallediyorum. Ama ilkinde acil sezaryen oldugunda beni hazirlamak icin gelmislerdi ve genital temizligi icin jilet vs. getirmisti hemsireler. Tabi normal dogumda ne oluyor onu bilemem. Dogumdan sonra bu cikanlar icin birkac seans almam gerekecek
Bilincli mi bilincsiz mi?Bizimki sadece baba diyo ya
Beni. Oglum 18aylik.olcak ama konusmaya pek merakli degil herseyi anliyor evet hayir diye kafa salliyor seslerler isaretletle anlatiyor hep mama meme gol dede git suan icin belirgin sadece bunlari söyluyor tabi bide hav hav miyav möö filanda varKızlar bebelerinizin konuşma durumu nasıl ? Kaç kelime anlıyor ve kaç kelime kullanıyor? 2 kelimelik cümlelere başladı mı?