- 6 Nisan 2022
- 2.740
- 3.594
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #44.241
Sagol kuzum ınfluenza b pozitif cikti. Bide dis cikiyo.o da eklendi ustune. Valla cok zor cocuklar hasta hic olmasa keske..Cok gecmis olsun Gökdeniz pasamiza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol kuzum ınfluenza b pozitif cikti. Bide dis cikiyo.o da eklendi ustune. Valla cok zor cocuklar hasta hic olmasa keske..Cok gecmis olsun Gökdeniz pasamiza
Çok geçmiş olsun. Benimde sınıfım da şuan 6 kişide ateş kusma var perişan hâldeler yavrular inşallah eve taşımam bendeSagol kuzum ınfluenza b pozitif cikti. Bide dis cikiyo.o da eklendi ustune. Valla cok zor cocuklar hasta hic olmasa keske..
Teşekkür ederim. Bizede nasıl geldi anlamadım gerci hasta olmayan yok kimle konuşsam ates oksuruk va hep hastaÇok geçmiş olsun. Benimde sınıfım da şuan 6 kişide ateş kusma var perişan hâldeler yavrular inşallah eve taşımam bende
Benim oglumunda 3 azi dişi çikti bir tanesi uzun suredir şis ama patlamiyor bende acaba apse mi yapti diye düsunuyordum dis doktoru mudahele etmedi miKızlar 3 azı dişimiz birden çıkıyor biride apse yapmış için kan dolmuş diş doktoruna götürdüm normalmiş ama diş bize baya sıkıntı çıkardı. Uykusuzum uyumak istiyorum
Hayır kendi patlatacak dedi bişey yapmadı ama uzun suredırde böyle o dişiBenim oglumunda 3 azi dişi çikti bir tanesi uzun suredir şis ama patlamiyor bende acaba apse mi yapti diye düsunuyordum dis doktoru mudahele etmedi mi
Bende yarin dis doktoruna göturecektim bizimde neredeyse 1ayi gececek hala ayni patlamiyor cok sismisHayır kendi patlatacak dedi bişey yapmadı ama uzun suredırde böyle o dişi
Bende yarin dis doktoruna göturecektim bizimde neredeyse 1ayi gececek hala ayni patlamiyor cok sismis
Merhaba şimdi nasılsınız ben de kulak enfeksiyonu oldum enfeksiyon zarı bile delmiş son durumunuz nedir acaba ?Benim ilk hamileliğimde oğlum emmedi 2 sene sağdım.başlarda az geldi sonra maximum iki memeden 120 geliyordu.bana az falan dediler hep ama bebeğimin kilo alımı gayet iyiydi hatta doktor mamayı verme gerek yok dedi.benim sütüm çok yağlıydı bildiğin sapsarı sanırım ondan kilo alımı iyiyiydi.arkadaşımın iki göğüsten 200 geliyordu ama su gibiydi sütü.bol su iç diyorlar da ozaman da süt su gibi oluyor
Apse iltihap dedi dis doktoru kendi kendine gecer ama rahatlatmak iltihabi gecirmke icin antibiyotik kullanabiliriz dedi kendi cocuk.doktorumuza da danistim oda kullanabilirsin dediBanada yazar mısınız bende olmadı başka çocuk dişçisine götüreyim
Sorunuzu anlamadım.süt ile ilgili alıntı yapmışsınız ama kulak iltihabını sormuşsunuz?Merhaba şimdi nasılsınız ben de kulak enfeksiyonu oldum enfeksiyon zarı bile delmiş son durumunuz nedir acaba ?
Yanlış yere yazmışımSorunuzu anlamadım.süt ile ilgili alıntı yapmışsınız ama kulak iltihabını sormuşsunuz?
Teşekkürler ederim bende kontrolünde çocuk doktorunuza söyleyeyimApse iltihap dedi dis doktoru kendi kendine gecer ama rahatlatmak iltihabi gecirmke icin antibiyotik kullanabiliriz dedi kendi cocuk.doktorumuza da danistim oda kullanabilirsin dedi
Aynı durumdayız :)Nasılsınız kızçeler
Buralar çok sessiz kalmış
Tabi bebişler büyüdü hareketlendi buralara bakamaz olduk
Biz de yürümeye başladık şükür yaklaşık 1 ay olacak
Ve tabiki yürümeye başlayan çocukların annelerine artık oturmak olmadığı için yorgunluklar da arttı
Sizler nasılsınız kızlar
İki kelimeli cümlelere gecmedik daha fakat her istediğini anlatıyor işaretle gösteriyor. Evet hayır anlamında kafasını sallıyor. 55- 60 kelimesi var .Kızlar bebesi konuşan var mı. Bizimki sadece baba diyo her istediğini uu uuu diye gösteriyo
Benim oglumda ayni.henuz baska kelime yokKızlar bebesi konuşan var mı. Bizimki sadece baba diyo her istediğini uu uuu diye gösteriyo
Biz de öyleyiz. Varsa yoksa baba. Büyük çocuğum bu zamanlarda her istediğini 1 2 kelime olacak şekilde takır takır anlatıyordu, çok erken konuşmuştu. Bu böyle babada takılı kalınca endişelenmedim değil.Kızlar bebesi konuşan var mı. Bizimki sadece baba diyo her istediğini uu uuu diye gösteriyo
Oy maşallahİki kelimeli cümlelere gecmedik daha fakat her istediğini anlatıyor işaretle gösteriyor. Evet hayır anlamında kafasını sallıyor. 55- 60 kelimesi var .
Benim oglumda ayni.henuz baska kelime yok
Ya sormayın bende bi endişelendim. İşim gereği çevremde çok pedagog var normal olduğunu hatta ben endişelenirsem ona yansıtacağımı ve daja da gecikebileceğini şu an asla geç olmadığını söylüyolar. Ama bu grubu biliyorsunuz doktora gidip bir şey öğrenince bile buraya teyit ettiriyoruzBiz de öyleyiz. Varsa yoksa baba. Büyük çocuğum bu zamanlarda her istediğini 1 2 kelime olacak şekilde takır takır anlatıyordu, çok erken konuşmuştu. Bu böyle babada takılı kalınca endişelenmedim değil.
Aynı durumdayız. Baba anne ama öyle çok bilinçli değil ezberden mama bilinçli gibi bide köpek sesine ha diyor o kadr . Diğer uuuu lar aynı bizimde hersey uuuKızlar bebesi konuşan var mı. Bizimki sadece baba diyo her istediğini uu uuu diye gösteriyo