- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.501
Hayırlı olsun canım inşallah blr an önce bebeğine kavuşup birlikte evinize geçersinizKızlar doğum oldu 35+6 da dün gece saat onda solunum sıkıntısı var bebekte cihaza bağladılar dua edin bana
Bende diğer gruplarda okuyunca hep erken dogacak sandım ama çok şükür 38+0 olduk bugünGünaydın kızlar
Bugün görüş günümüz var 36+3 olduk bir anda gerçekleşen 35-36 haftalık doğumları duyunca çok tırsıyorum bugün doktor seni doğuma alacağız diyecek diyeo yüzden hastaneye gitmeden temizliğimi yapıp hastane çantamdaki son eksiklikleri tamamlamam lazım
Oyy sizin de mi , çok gecmis olsun ins en kısa sürede toparlasin kuzum,siz nasılsınızKızlar doğum oldu 35+6 da dün gece saat onda solunum sıkıntısı var bebekte cihaza bağladılar dua edin bana
İnşallah canım ya benim en başından erken doğum korkum vardı ama 20li haftalarda olacak diye endişeliydim bu kadar geldik on gün daha bekler inşallah da 38 de vakitli vakitli olurBende diğer gruplarda okuyunca hep erken dogacak sandım ama çok şükür 38+0 olduk bugüninşallah hepimizin bebisleri zamanını bekler
Sıcak kompres çok işe yarıyor. Hastanede isen doktor eldivenin içine sıcak su koyup göğsüne koy.Kızlar malum bebişim daha sütle beslenemiyor ama ben yine de 3 saatte bir sagiyorum sanki emzirir gibi, daha iki üç damla anca geldi su içiyorum bol bol, spinal anesteziyi atmak için kahve içiyorum en çok onu önerdiler , kahve bitter çikolata ve bol su, süt için başka ne yapabilirim
Süt için bol bol dinlenmek de lazım. Fırsat buldukça uyu. Düzenli sagmaya devam et. Hatta bebisin fotosu kıyafeti vs varsa sağım yaparken onlara bakabilirsinKızlar malum bebişim daha sütle beslenemiyor ama ben yine de 3 saatte bir sagiyorum sanki emzirir gibi, daha iki üç damla anca geldi su içiyorum bol bol, spinal anesteziyi atmak için kahve içiyorum en çok onu önerdiler , kahve bitter çikolata ve bol su, süt için başka ne yapabilirim
Bol su, dinlenme ve zaman canım. Bak çok şükür iki üç damla geldiyse yavaş yavaş cogalacaktir. Benim ilk dogumumda sancı çekmeme rağmen 3.gun gelmişti o da damla damla, sonra zamanla arttı çok şükür. Emzirir gibi sagmaya devam etKızlar malum bebişim daha sütle beslenemiyor ama ben yine de 3 saatte bir sagiyorum sanki emzirir gibi, daha iki üç damla anca geldi su içiyorum bol bol, spinal anesteziyi atmak için kahve içiyorum en çok onu önerdiler , kahve bitter çikolata ve bol su, süt için başka ne yapabilirim
benim de öyleydi fenaydım. Burdan arkadaşların tavsiyesiyle sabah akşam magnezyum kalsiyum takviyesi (osteocare) başladım ve baya rahatladım. Sen kullanıyor muydun? Bana doktorum başlatmamıştı kafama göre başladım valla :)Her yerimiz ağrıyorduvalla şuan tek derdim çatı kemiği ağrısı öğlenden beri. Asla yürüyemiyorum. Yatarken otururken sabit dururken sorun yok, adım attırmıyo meret ya bu ne böyle
hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişin. Nasıl oldu doğum, öncesinde şikayetin var mıydı canm? normal mi oldu sezaryen mı?Kızlar doğum oldu 35+6 da dün gece saat onda solunum sıkıntısı var bebekte cihaza bağladılar dua edin bana
Tahin helvası da anında etki ediyor. Hem besleyici hem de su içimini arttırıyor.Hanımlar birde benim ilk dogumumda süt için denemedigim kalmamıştı, bilmiyorum tesadüf bilmiyorum etkisi var ama tahin yedikten sonra goguslerim dolu dolu oluyordu. Sabah aç karna 1 yemek kaşığı tahin yiyordum hep, hem bağışıklık güçlendirici olarak öneriyorlar, simdi de hastane çantama koyucam bakalım inşallah yine etkisini götürürüm
Kasım annelerinde bir anne hurma yedim ve üzerine su içtim cok arttı demiştiKızlar malum bebişim daha sütle beslenemiyor ama ben yine de 3 saatte bir sagiyorum sanki emzirir gibi, daha iki üç damla anca geldi su içiyorum bol bol, spinal anesteziyi atmak için kahve içiyorum en çok onu önerdiler , kahve bitter çikolata ve bol su, süt için başka ne yapabilirim
Ana konu su içmek kızlar.Kasım annelerinde bir anne hurma yedim ve üzerine su içtim cok arttı demiştiUmarım faydası olur
Osteocare değil ama Magosit var içmiyordum bir süredir başladım bakalım.benim de öyleydi fenaydım. Burdan arkadaşların tavsiyesiyle sabah akşam magnezyum kalsiyum takviyesi (osteocare) başladım ve baya rahatladım. Sen kullanıyor muydun? Bana doktorum başlatmamıştı kafama göre başladım valla :)
Makat geliş olması dışında sorun yokBaşı kanala giriyordurayağa kalkınca basınçla
canım gözün aydın , kavuştun mis kokulunaKızlar doğum oldu 35+6 da dün gece saat onda solunum sıkıntısı var bebekte cihaza bağladılar dua edin bana
Benim ilk hamileliğimde baklava inanılmaz artırıyordu sütümü birde uyku.sütüm sarıydı ama bol su içince beyaz oluyordu sanki daha az besleyici gibi.sarıyken herkes bana süt az doymaz diyordu ama inanılmaz yağlıydı.oğlumun kilo alımı hep önden gidiyordu.doktor da gayet yetiyor yetmese kilo almaz demişti.arkadaşımın sütü benimkinin iki katıydı ama bembeyazdı.onun kızı daha zayıf ilerliyordu mesela.sütün miktarından çok yağ oranı önemli aslında.aynı biz gibi nasıl tereyağlı iskender yiyince anında kilo alıyoruz bu da öyle sanırımKasım annelerinde bir anne hurma yedim ve üzerine su içtim cok arttı demiştiUmarım faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?