• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Günaydın güzel anneler ❤️ son 8 güne girmişken artık hastane çantamı kapatmak istiyorum bugün. Hersey hazır zaten ama gogus pompası kaldı bir tek, hem Manuel hemde lansinoh elektrikli var hangisini koysam karar veremiyorum. Elektrikli daha pratik ama ilk sütü elle sağın diyorlar ta Manuel daha mı mantıklı olur
Ben elektrikli koydum ama ilk elle sağdım gelene kadar. Uçlarını sıkıp zorlama. Gelmeye başlayınca biraz makinede tuttum gelmesede. Sıcak su koydum açılsın diye çok şükür 2. Gün normal gelmeye başladı.

İyi geceler ben doğurdum da geldim 🥹
Mide bulantım ve biraz kasılma gibi ağrım yoktu öyle hastaneye geldim 3cm açıklık çıktı sonra başka hastaneye geçtik oraya geldiğimde açıklığım 6cm olmuştu sancım yoktu suni sancı verdiler suyumu patlattılar açılma 9cm oldu odada çok kalmadım doğumhaneye götürdüler bebeğim 2650gr 48cm 35+3 emzirmeye çalışıyorum kusma vs olmazsa küveze gitmez dedi dualarınızda bizi de unutmayın Allah hepinize kolay doğum nasip etsin sağlıkla büyütelim inşallah bebeklerimizi
Oy maşallah 😍 gözün aydın olsun canım, sağlıkla büyüt yavrunu ♥️

Ben koymadım canım ihtiyaç halinde hastaneden veriyorlar zaten çıkana kadar kullanabiliyorum
İlkinde özelde yapmıştım vermişlerdi canım şimdi devlette yapicam kısmetse var mıdır bilemedim, her ihtimale karşı hazırlayıp koyayım dedim
Ben elektrikli koydum ama ilk elle sağdım gelene kadar. Uçlarını sıkıp zorlama. Gelmeye başlayınca biraz makinede tuttum gelmesede. Sıcak su koydum açılsın diye çok şükür 2. Gün normal gelmeye başladı.
İlk dogumda hastanede direk elektrikli vermişlerdi, elle sagimla gelmez demişlerdi. Şimdide her ihtimale karşı hazırlayıp yanıma alayım dedim, iyice sütüm inince elle daha rahat olmuştu ilkinde ama ilk başta zor olur mu bilemedim

Mide bulantım ve biraz kasılma gibi ağrım yoktu öyle hastaneye geldim 3cm açıklık çıktı sonra başka hastaneye geçtik oraya geldiğimde açıklığım 6cm olmuştu sancım yoktu suni sancı verdiler suyumu patlattılar açılma 9cm oldu odada çok kalmadım doğumhaneye götürdüler bebeğim 2650gr 48cm 35+3 emzirmeye çalışıyorum kusma vs olmazsa küveze gitmez dedi dualarınızda bizi de unutmayın Allah hepinize kolay doğum nasip etsin sağlıkla büyütelim inşallah bebeklerimizi
Yaa ne guzel bir dogum olmuss acilmayi filan hissetmeden, gayet guzel kilosu boyu yavrumuzun. Allahim anali babali buyutsun insaAllahhh 🥰 cok gecmis olsun, sira yavastan bana geliyorrrr cok heycanliyim 🥹

Gözün Aydın canım, birlikte musmutlu bir hayatınız olsun bebişinle 🌸

Doğum yapan annelere, çocuklarını sağlıkla, mutlulukla, analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah. Geçmiş olsun kızlar💗

Ben kendimi çok saldım son iki haftadır evimin işini sallaya sallaya yapıyorum. Dip köşe temizlik yapmak istiyorum ama enerjim hiç yok. Sizler de aynı mısınız yoksa ben tembel bir kadın mı oldum😆

Doğum yapan annelere, çocuklarını sağlıkla, mutlulukla, analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah. Geçmiş olsun kızlar💗

Ben kendimi çok saldım son iki haftadır evimin işini sallaya sallaya yapıyorum. Dip köşe temizlik yapmak istiyorum ama enerjim hiç yok. Sizler de aynı mısınız yoksa ben tembel bir kadın mı oldum😆
Son bir haftadır çok zor yapıyorum daha çok yapmıyorum 😂 sürekli yatmak istiyorum enerji sıfır haftaya temizlik için biri gelecek allahtan güzelce temizler artık ne yapayım kendimi hiç yoramayacağım bu tembellik günlerimi daha bulamam deyip yatıyorum 😆

Maşallah size çok güzel 💐💐💐

Son bir haftadır çok zor yapıyorum daha çok yapmıyorum 😂 sürekli yatmak istiyorum enerji sıfır haftaya temizlik için biri gelecek allahtan güzelce temizler artık ne yapayım kendimi hiç yoramayacağım bu tembellik günlerimi daha bulamam deyip yatıyorum 😆
Bende durumlar fena.. hafta sonu hastane çantamı hazırlayacağım dedim daha hafta sonu bitmedi ama dün sadece biberonları, emzikleri süt sağma makinesini halledebildim. Aman ne büyük iş 😂
Ev temizliği görümcem gitmeden yaptı idare eder ama hemen dağıtma huyumuz olduğu için biraz toplamalıyım ortalığı 😂

Bende durumlar fena.. hafta sonu hastane çantamı hazırlayacağım dedim daha hafta sonu bitmedi ama dün sadece biberonları, emzikleri süt sağma makinesini halledebildim. Aman ne büyük iş 😂
Ev temizliği görümcem gitmeden yaptı idare eder ama hemen dağıtma huyumuz olduğu için biraz toplamalıyım ortalığı 😂
Daha onlar vardı değil mi ben de çantayı hazırladım sanıyordum ama biberon emzik pompa steril edilmeyi bekliyor😂 önünde koca bir gün var her şey ütüleyse hazırlarsın aslında listene tik ata ata hemen bitiyor 😅 ev temiz olduktan sonra toplanması önemli değil bir girişsen hallolur ama kim girişecek uğraşacak şimdi 😂😂

2. Ya da 3. Çocuğunu bekleyenler.. kardeş karşılaşmasında ne yapmayı planlıyorsunuz? Genelde büyük çocuğa hediye alınıyor kardeşin getirmiş diye. Baska neler yapılabilir olumlu bir karşılaşma olması için?
Ben bir şey almadım, çünkü asla inanmaz kardeşinin almış olma sona. 4,5 yasında bı oğlum var. Zaten çok heyecanla beklıyor. Ölümsüz bır karşılaşma yaşayacaklarını düşünmüyorum. Ben sadece sımdıden her ıhtımale karşı 2 3 gün birbirimizi göremeyecegız kısmına alıştırma yağıyorım. Devlet hastanesınde doguracagım icon bebemı ziyarete almayacaklar :( inşallah 1 gece yatar çıkarım.
Pişik kremi olarak ne aldınız? Oğlumda mustela almıştım ama faydasını görmedim.bu sefer kararsızım.artık alıp hastane çantasına atmam lazım
Ben almadım. Oğlumda ciddi pişik sorunu vardı kaç sefer hastaneye gitmiştik hatta. Ne ilaçlar kremler kullandım etkı etmedı. En son çareyi doğal kantaron yağında buldum. Her bez sonrası sürünce bir daha pişik falan olmadı. Bu hamılelıgımde de yazdan kendi topladıgım kantaronlar ile yağ yaptım. Efsane oldu, rengin kıvamı vs doğar doğmaz ondan sürmeye başlayacağım.

Daha onlar vardı değil mi ben de çantayı hazırladım sanıyordum ama biberon emzik pompa steril edilmeyi bekliyor😂 önünde koca bir gün var her şey ütüleyse hazırlarsın aslında listene tik ata ata hemen bitiyor 😅 ev temiz olduktan sonra toplanması önemli değil bir girişsen hallolur ama kim girişecek uğraşacak şimdi 😂😂
Ben daha çanta bile hazırlamadım :D

Back