• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık ayı tüp bebek tedavisine baslayanlar

Xray_nero39

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
58
27
8
41
Mrb arkadaşlar.2023 e girmeye az kalmışken benim gibi Aralık 2022 de tüp bebek tedavisine baslayanlar varmı aranizda?ben Diyarbakır'da bukez başladım 2 kez denicem ilkinde düşük yaşadım sanırım ilgisiz doktor sonucu olmuştu Erzurum buharada olmuştum.ve bu olaydan sonra bir daha o hastaneye ayak dahi basmadim öğrendim tabiki doktorundan hemşiresinden para odaklı bı yer.indan odaklı olsaydı belki de bir yıl geçti çocuklarımi kucağıma çoktan almıştım😔kısmet değilmiş ama bukez Diyarbakır da bir klinik buldum özellikle doktorum saolsun çok alakalı ve insan odaklı.Su an tedaviye başladım çok başındayım benim gibi sil baştan baslayan dostlar varmı merak ediyorum.umarim bu süreci güzelce geçirir hamiş haberlerimizide burdan veririz🤩

Mrb arkadaşlar.2023 e girmeye az kalmışken benim gibi Aralık 2022 de tüp bebek tedavisine baslayanlar varmı aranizda?ben Diyarbakır'da bukez başladım 2 kez denicem ilkinde düşük yaşadım sanırım ilgisiz doktor sonucu olmuştu Erzurum buharada olmuştum.ve bu olaydan sonra bir daha o hastaneye ayak dahi basmadim öğrendim tabiki doktorundan hemşiresinden para odaklı bı yer.indan odaklı olsaydı belki de bir yıl geçti çocuklarımi kucağıma çoktan almıştım😔kısmet değilmiş ama bukez Diyarbakır da bir klinik buldum özellikle doktorum saolsun çok alakalı ve insan odaklı.Su an tedaviye başladım çok başındayım benim gibi sil baştan baslayan dostlar varmı merak ediyorum.umarim bu süreci güzelce geçirir hamiş haberlerimizide burdan veririz🤩
Hayırla sonuçlansın inşallah .hangi doktora geldiniz Diyarbakır’da

Ben iki aydır adet olmayı bekliyorum duphaston kullandım olmadi cyclo prigynova kullandım yine olmadım yarın dr gidicem adet olsam tranfer günün belli olacakta bi türlü olmadım 26 eylül dr transferin olcakti enfeksiyon nedeniyle bekliyorum allahım hepimize hayırlı kapılar ac sin zamanı var demekki deyip bırakıyoruz akışına

Merhabalar buharada ne zmn tüp bebek yaptırdınız bide ne kadar tuttu ucreti

Bende ilk tüp bebek olacak kasim da on görüşme yaptık bu ayin ortalarinda başlarım polikistik var o kadar

merhaba,
Bende ekim ayında aşılama denedim olmadı.
Kasım'ı doğum kontrol hapı ile geçirdim.
Bugün hastalandım yarın gidicem bakalım başlayacağız inşallah. kan tahlillerimi de yaptırdım bi fsh kaldı.

Umarım bu güzel niyetimizin karşılığını alırız.aslinda benim ikinci olmasına rağmen deneyimli olmama rağmen kliniğe randevu aldığım gün sabaha kadar ağladım sanki yine kaybedicem yine olmucak ve ben yine tedavilerle igrascam korkusunu yaşadım ve hala yasiyorum.ilkimde çok heyecanlıydım ve nasıl geçti tedavi anlamadım düşük olunca şaşkınlıkla doktor kapısında 1 saat ağladım. Sonra bı dahada ağlamadım aylar geçti.iste geçen gün hepsinin yerine ağladım ve öyle gittim tedaviye.simdilik iğne aşaması bakalım neler olacak🙂

Ama bildiğim tek bı şey var bu yaşananlardan sonra kesinlikle klinik ve doktorunuzun işinde iyi olması gerek.her yere bir sürü para veriyoruz karşılığı yok oluyo bazen.yani tabiki mevlamm vericek fakat varsa bı problem onun onleminide Doktor alacak tabiki.allah bizi iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah aminnn🙂

Ama bildiğim tek bı şey var bu yaşananlardan sonra kesinlikle klinik ve doktorunuzun işinde iyi olması gerek.her yere bir sürü para veriyoruz karşılığı yok oluyo bazen.yani tabiki mevlamm vericek fakat varsa bı problem onun onleminide Doktor alacak tabiki.allah bizi iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah aminnn🙂

Öyle tabi merkez doktor önemli ama kaç yerle görüştüm hepsi aynı umut deneyimlemeden fikir sahibi olamıyoruz. ya da deneyimleyenlerden fikir alıyoruz. Nasip kısmet artık.

bizde sperm hareketlerinde sorun var. sayı iyi olsada %70 hareketsiz.
sizlerin sebepleri neler?

Ben 18 bine anlaştım ilaçlar ve dondurma dahil değil tabi
Himm yükselmiş baya ücretleri ozaman.tabi bende dondurma ücreti vs bazı ilaçlar ekstra olanlarda vardı ki dahil degildi esas ücrete.zaten bu tedaviye girince herşeyi göze almak lazım şu an ki yeni klinikte geçen bı fatura çıkardılar offf değişik yöntemler ve uygulamalar var pakette mecbur evet diyo insan.

Himm yükselmiş baya ücretleri ozaman.tabi bende dondurma ücreti vs bazı ilaçlar ekstra olanlarda vardı ki dahil degildi esas ücrete.zaten bu tedaviye girince herşeyi göze almak lazım şu an ki yeni klinikte geçen bı fatura çıkardılar offf değişik yöntemler ve uygulamalar var pakette mecbur evet diyo insan.

bana hiç öyle paket falan bahsetmediler ya.
adet 2. günü gel iğnelere başlıcaz dediler o kdr. nasıl bi tedavi olacağını yarın öğreneceğim heralde

bana hiç öyle paket falan bahsetmediler ya.
adet 2. günü gel iğnelere başlıcaz dediler o kdr. nasıl bi tedavi olacağını yarın öğreneceğim heralde
Ben önünü görmeden biseyleri yapmayı sevmiyorum.erzdaki tedavide hiç bilgi vermeyip günü geldiğinde açıklama yaparlardı sinir olurdum.ama şimdi her uygulanacak yöntem ve asamalrdan haberdarim sürpriz olmucak yani

Ben önünü görmeden biseyleri yapmayı sevmiyorum.erzdaki tedavide hiç bilgi vermeyip günü geldiğinde açıklama yaparlardı sinir olurdum.ama şimdi her uygulanacak yöntem ve asamalrdan haberdarim sürpriz olmucak yani

Valla bende öyle, çok araştırıyorum soruyorum tek doktorda kalmıyorum.
ama tüp bebek için görüştüğüm yerlerde hiç öyle paketler vermediler bana. 3 merkez ile görüştüm yok yani.

mesela kan tahlili istedi pıhtılaşmaya bakmamış kendim baktırıcam isticem yarın

Valla bende öyle, çok araştırıyorum soruyorum tek doktorda kalmıyorum.
ama tüp bebek için görüştüğüm yerlerde hiç öyle paketler vermediler bana. 3 merkez ile görüştüm yok yani.

mesela kan tahlili istedi pıhtılaşmaya bakmamış kendim baktırıcam isticem yarın
Saolsun şimdiki doktorum genetige bakmak istedi de öyle öğrendim pıhtılaşma sorunum olduğunu bende.baktirma kararın çok doğru 👍

Back
X