- 21 Eylül 2021
- 1.167
- 450
- 73
- 24
- Konu Sahibi Xray_nero39
Amin aynen öyle 16 larinda adet olacam sonra başlıyacaz inşallahOoo ilk olucak heyecanlisinizdir şimdi çokrabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin aynen öyle 16 larinda adet olacam sonra başlıyacaz inşallahOoo ilk olucak heyecanlisinizdir şimdi çokrabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın insallah
Nerde basladiniz tedaviyeKızlar merhaba bende bu ay tedaviye başladım. 4 senedir evliyim. İlaçlarım raporlu 4 bin tl ödedim. Bugün iğnelerimin 3. Günü
Merhaba raporu nasıl çıkardınız biraz bilgi verir misinzKızlar merhaba bende bu ay tedaviye başladım. 4 senedir evliyim. İlaçlarım raporlu 4 bin tl ödedim. Bugün iğnelerimin 3. Günü
Mrb arkadaşlar.2023 e girmeye az kalmışken benim gibi Aralık 2022 de tüp bebek tedavisine baslayanlar varmı aranizda?ben Diyarbakır'da bukez başladım 2 kez denicem ilkinde düşük yaşadım sanırım ilgisiz doktor sonucu olmuştu Erzurum buharada olmuştum.ve bu olaydan sonra bir daha o hastaneye ayak dahi basmadim öğrendim tabiki doktorundan hemşiresinden para odaklı bı yer.indan odaklı olsaydı belki de bir yıl geçti çocuklarımi kucağıma çoktan almıştımkısmet değilmiş ama bukez Diyarbakır da bir klinik buldum özellikle doktorum saolsun çok alakalı ve insan odaklı.Su an tedaviye başladım çok başındayım benim gibi sil baştan baslayan dostlar varmı merak ediyorum.umarim bu süreci güzelce geçirir hamiş haberlerimizide burdan veririz
Merhaba sizi görüp konuşabilmek için üye oldum diyebilirim.Bende bu ay adetimi bekliyorum ve hakan çoksüerle elazığda bir doktor daha bulmuştum nuri peker diye ikisi arasında kaldım.Doktor ve hastane hakkında bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum doktorun ilgisi konuşması,ve hastane hijyeni sizce yerinde mi?Sizin içinize siniyor mu,cevaplarsanız çok sevinirim,İnşallah çabalarımızın sonucunu alırızMrb arkadaşlar.2023 e girmeye az kalmışken benim gibi Aralık 2022 de tüp bebek tedavisine baslayanlar varmı aranizda?ben Diyarbakır'da bukez başladım 2 kez denicem ilkinde düşük yaşadım sanırım ilgisiz doktor sonucu olmuştu Erzurum buharada olmuştum.ve bu olaydan sonra bir daha o hastaneye ayak dahi basmadim öğrendim tabiki doktorundan hemşiresinden para odaklı bı yer.indan odaklı olsaydı belki de bir yıl geçti çocuklarımi kucağıma çoktan almıştımkısmet değilmiş ama bukez Diyarbakır da bir klinik buldum özellikle doktorum saolsun çok alakalı ve insan odaklı.Su an tedaviye başladım çok başındayım benim gibi sil baştan baslayan dostlar varmı merak ediyorum.umarim bu süreci güzelce geçirir hamiş haberlerimizide burdan veririz
hayırlı olsun sürecin,Kızlar merhaba bende bu ay tedaviye başladım. 4 senedir evliyim. İlaçlarım raporlu 4 bin tl ödedim. Bugün iğnelerimin 3. Günü
Adet mi beklıyosunuz yoksa oldunuz ve tedavıye başlandı mı?hayırlı olsun sürecin,
bende 17kasımda opu oldum transfer beklıyorum
canım yumoşlar topladı, dondurlduAdet mi beklıyosunuz yoksa oldunuz ve tedavıye başlandı mı?
Bende bu ay adetımle başlıcam 22 si gbi gözükür adet tarıhımcanım yumoşlar topladı, dondurldu
ılk adetı oldum ıkıncı adet beklıorum trasnfer ıcın
hadı hayırlısı bakalım,Bende bu ay adetımle başlıcam 22 si gbi gözükür adet tarıhım
Aynı zamanlarda transfer olucaz heraldehadı hayırlısı bakalım,
benımde ıkıncı adetım 28aralık falan olur sanırım
Özellikle yiyip içtiğin bişey var mı canım? İlk transferın mı?Aynı zamanlarda transfer olucaz heralde
Ben hakan hocayla başladım bu yola şimdi.surec ilerlesin daha iyi yorum yapabilirim.ben hijyenik buluyorum aslında bı sağlıkçı olarak.hastane biraz küçük,çalışanlar alakalı bı kez ameliyat olmuştum orda ameliyathane ve çalışanlar fena değildi.ben doktorun ilmiyle daha çok ilgileniyorum tabiki hijyende önemli ama hijyen olupta kapıdan hasta kovan çok doktor hastane gördük oyuzden belli olmaz bu işlerMerhaba sizi görüp konuşabilmek için üye oldum diyebilirim.Bende bu ay adetimi bekliyorum ve hakan çoksüerle elazığda bir doktor daha bulmuştum nuri peker diye ikisi arasında kaldım.Doktor ve hastane hakkında bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum doktorun ilgisi konuşması,ve hastane hijyeni sizce yerinde mi?Sizin içinize siniyor mu,cevaplarsanız çok sevinirim,İnşallah çabalarımızın sonucunu alırız
Merhababende bugün başladım adetinizin 2. Ya da 3. günü gideceksiniz doktor muayene edecek sizi folikül sayınıza bakacam kan testi yapacaklar ve ilaçlarınızı verecekler o gün akşam başlayacaksınız ilaçlarını kullanmaya bende çok başındayım sürecin ama bugün bana yapılanlar bunlardı Allah kolaylık versin hepimizeMerhabalar bu ay tüp bebeğe başlıycam adet olmamı beklıyorum erzurum da yaptırıcam süreç nasıl ilerliyicek bilmiyorum endişeliyim
Amin inşallah herhangi bir ücret yatırdınız mıMerhababende bugün başladım adetinizin 2. Ya da 3. günü gideceksiniz doktor muayene edecek sizi folikül sayınıza bakacam kan testi yapacaklar ve ilaçlarınızı verecekler o gün akşam başlayacaksınız ilaçlarını kullanmaya bende çok başındayım sürecin ama bugün bana yapılanlar bunlardı Allah kolaylık versin hepimize
Ben özel bir klinikte yaptırıyorum devlet hastanesi için soruyorsanız bilmiyorumAmin inşallah herhangi bir ücret yatırdınız mı