2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben Vanlıyım her iki tedavimide İstanbul Ataşehir Memorial de yaptırdım..inşallah kanda çıkar çıkmaz ise artık dondurulmuslara bakmadan ilerde kendimizi toparlayinca Diyarbakırda yaptrinsa

Ben Vanlıyım her iki tedavimide İstanbul Ataşehir Memorial de yaptırdım..inşallah kanda çıkar çıkmaz ise artık dondurulmuslara bakmadan ilerde kendimizi toparlayinca Diyarbakırda yaptrrm
Hayirlisi olsun cnm benim

Bildiğim kadarıyla heyet raporu çıkarman lazım nasıl olacak nasıl çıkartacam beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim belki bu seferde orda denerim çünkü artık maddiyat kalmadı suanlik
Burda pek yormadilar valla beni canım ikametgah bilgileri istediler sosyal sigota gecmisini istediler esiminkini verdik bunlarin hepsi e devletten çıkıyo zaten iki adet fotoğraf istediler esimin sperm tahlilini istediler dosya actilar sonrada dahiliye psikiyatri den onay aldirdilar bu onay isim yarim gün sürdü oyle yani hemencecikde çıktı raporum yani

Bildiğim kadarıyla saatler sonra çıkan sonuç yanlış oluyor ilk 5 dk içinde çıkan kesin sonuç oluyormuş kalbini gönlünü ferah tut canım bende sanki adet olucak gibiyim bi baksan bi ağrı giriyor heh diyorum kesin adet olucam bi baksan hiçbişey yok iyice allak bullak oldum yarın olsada kan vericem sabahtan

Nereye müracaat ettiniz

İnşallah çıkar ne bilim bir umut benim kuzenim de yaptı dokuzuncu gün idrar testi pozitif çıktı üçüncü gün embriyosu bugünde kan testi 260 çıktı benimde beşinci gün çıkmadı o yüzden hiç umudum yok

Nereye müracaat ettiniz
Direk tup bebek bölümüne gittim ben canım çocuk istiyorum diye butun tedavilerimi burda gördüm ben zaten iki aşılama denedik iğneli olmadi maalesef ucuncuyude yapabiliriz isterseniz dediler ben direk tup bebek istedim hatta ikinciyide yaptirmicaktimda tup bebek raporu icin en az iki iğneli aşılama istiyolar diye yaptırdım

Anladım sizin ilk deneme olacak tüp bebek deilmi

İşte bizim burda tüp bebek bölümü yok yapan yer yok inşallah olurda tekrar gerek kalmaz
İnşallah canım benim sıkma canını duani eksik etme olmasa bile kaliteli embriyolarim var donmuş biraz bekler elinizi duzeltir tekrar denersiniz ama insallah bunlarin hiç birine gerek kalmaz

İnşallah canım benim sıkma canını duani eksik etme olmasa bile kaliteli embriyolarim var donmuş biraz bekler elinizi duzeltir tekrar denersiniz ama insallah bunlarin hiç birine gerek kalmaz
Amin Allah razı olsn rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yardımcısı olsn kimseyi darda bırakmasın bu da kaliteliydi çok umutluydum yinede bir nebze umudum var inşallah olur

Merhaba kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun öncelikle Ben de 5 ağustosta transfer oldum. Bugün 4. Günüm ve bugün ellerimde bi titreme ve baş dönmesi yaşadım bi anda bütün gün de devam etti. Böyle bişe yaşayan var mı acaba? İlaçlar mı etkiledi dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…