2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Devlette pek guvenmedigim için yapmyrm orda ama normalde bulunduğum ilde de tüp bebek merkezi felan tüp bebek yapan yer yok

Devlette pek guvenmedigim için yapmyrm orda ama normalde bulunduğum ilde de tüp bebek merkezi felan tüp bebek yapan yer yok
Niye guvenmiyon ki canim universite hastanesine gidiyorum ben inanki özel kadar ilgileniyolar gerci ben Çorum dayim burasi küçük şehir ondanda olabilir cok bekletmiyolar hemencecik muan olabiliyorum her soruma cevap bulabiliyorum ne biliyim memnunum ben

Ah canım işte böyle merakımıza yeniliyoruz sonrada düşünüp duruyoruz test gününde mutlaka kan ver 1 günde bile değişebilir
Aynn öyle zaten adet olmazsam kan vercem Perşembe günü bazıların saatler sonra ikinci çizgi cikyrmus eşim birakmadi dursun direk çöpe attı ben ağlayınca birde kırmıştı yoksa ben bekliyecektim belki bir umut çıkardı

Bildiğim kadarıyla heyet raporu çıkarman lazım nasıl olacak nasıl çıkartacam beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim belki bu seferde orda denerim çünkü artık maddiyat kalmadı suanlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…