- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.545
- 133
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.821
Offf inanmıyorum gerçekten miAmin canm seni gördüm çok kere baya ugraştin sende ben ngsyaptirdim düşük oldu benimde.
Evet kuzum çok şükür dün transfer oldum inşallah tutunur bebiş
Cok sevindim hadi hayırlısı darısı doğuma inşallahEvet kuzum çok şükür dün transfer oldum inşallah tutunur bebiş
Amin canım dualarım sizinle.Amim canim çok sağolasın Allah razı olsun rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah sende saglicakla yavrunu kucağına alırsın insallah darısı bizlere
Devlette pek guvenmedigim için yapmyrm orda ama normalde bulunduğum ilde de tüp bebek merkezi felan tüp bebek yapan yer yokHaklısın canım benim bulunduğum ilde ozel hastanelerde tup bebek bölümü yok bi tek devlette var ben o yuzden devlette yaptiriyorum o yuzden maddi yönden pek daralmadim benimde eltim özelde tedavi görüyor ordan biliyorum hakkaten baya cikiyo orda Allah yardımcımız olsun canım napalim bizimde sınavımız buymuş
Çok geçmiş olsun hemşerimEvet erzincanlıyım inşallah olumsuz etkilemez memlekete bile gitmedim sonucu öğrenip gideyim dedim grip oldum öksürükten boğuluyorum doktor ilaç içme dedi bol su içiyorum
Senin embriyolar AA kaliteydi sanırsam çok şaşırdım şimdi.Kızlar bende bu sabah test yaptım dayanamadım ama tek çizgi çıktı malesef test gününe de iki gün var
Evet canım geldim bekliyorum.
Hadi inşallah güzel gelişmeler olsun haber ver bizeEvet canım geldim bekliyorum.
Bakalım ne diyecek
Cift oldum cnm ilkindeki gibi siskinlik falanda yok senin nasil gidiyorHayirlisiyla nasip olur bu kez InsaAllah. Tek mi çift mi transfer oldun?
Sen hangi ildesin cnmDevlette pek guvenmedigim için yapmyrm orda ama normalde bulunduğum ilde de tüp bebek merkezi felan tüp bebek yapan yer yok
Bulunduğum ilde tüp bebek merkezi yok malesef o yüzden Ankaraya gideceğim bu ayın 22 sinde başlıyorum inşallah bende Rabbim nasip ederse inşallahAmin canım inşallahsen hangi asamadasin ?
İnşallah işte nasip olmayınca kalite pek fark etmiyormus ama pek umudum kalmadıSenin embriyolar AA kaliteydi sanırsam çok şaşırdım şimdi.
İnşallah kanda pozitifi görürsün
Ah canım işte böyle merakımıza yeniliyoruz sonrada düşünüp duruyoruz test gününde mutlaka kan ver 1 günde bile değişebilirKızlar bende bu sabah test yaptım dayanamadım ama tek çizgi çıktı malesef test gününe de iki gün var
Ben Vanlıyım her iki tedavimide İstanbul Ataşehir Memorial de yaptırdım..inşallah kanda çıkar çıkmaz ise artık dondurulmuslara bakmadan ilerde kendimizi toparlayinca Diyarbakırda yaptrrmSen hangi ildesin cnm
Niye guvenmiyon ki canim universite hastanesine gidiyorum ben inanki özel kadar ilgileniyolar gerci ben Çorum dayim burasi küçük şehir ondanda olabilir cok bekletmiyolar hemencecik muan olabiliyorum her soruma cevap bulabiliyorum ne biliyim memnunum benDevlette pek guvenmedigim için yapmyrm orda ama normalde bulunduğum ilde de tüp bebek merkezi felan tüp bebek yapan yer yok
Aynn öyle zaten adet olmazsam kan vercem Perşembe günü bazıların saatler sonra ikinci çizgi cikyrmus eşim birakmadi dursun direk çöpe attı ben ağlayınca birde kırmıştı yoksa ben bekliyecektim belki bir umut çıkardıAh canım işte böyle merakımıza yeniliyoruz sonrada düşünüp duruyoruz test gününde mutlaka kan ver 1 günde bile değişebilir
Bildiğim kadarıyla heyet raporu çıkarman lazım nasıl olacak nasıl çıkartacam beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim belki bu seferde orda denerim çünkü artık maddiyat kalmadı suanlikNiye guvenmiyon ki canim universite hastanesine gidiyorum ben inanki özel kadar ilgileniyolar gerci ben Çorum dayim burasi küçük şehir ondanda olabilir cok bekletmiyolar hemencecik muan olabiliyorum her soruma cevap bulabiliyorum ne biliyim memnunum ben
Rabbim işini gücünü rast getirsin inşallah canım şimdiden hayırlı olsunBulunduğum ilde tüp bebek merkezi yok malesef o yüzden Ankaraya gideceğim bu ayın 22 sinde başlıyorum inşallah bende Rabbim nasip ederse inşallah
Ben 15 agustosda doktora gidicem o zaman transfer için gün vericek. Seninki kaç gun embriyolari? Kalitesiyle ilgili birsey soyledi mi?Cift oldum cnm ilkindeki gibi siskinlik falanda yok senin nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?