- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.861
Belirti aramayın benceMerhaba kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun öncelikleBen de 5 ağustosta transfer oldum. Bugün 4. Günüm ve bugün ellerimde bi titreme ve baş dönmesi yaşadım bi anda bütün gün de devam etti. Böyle bişe yaşayan var mı acaba? İlaçlar mı etkiledi dersiniz?
İnsallah canım umudunu kaybetme tabi insallah kanda pozitifi görürsünAmin Allah razı olsn rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yardımcısı olsn kimseyi darda bırakmasın bu da kaliteliydi çok umutluydum yinede bir nebze umudum var inşallah olur
Amin canım çok sağolasınAllahim ilk denemede sana nasip etsin
Yok belirti aradığımdan değil korktum da biraz elim ayağım titretince, bi meyve yedim birazcık azaldı şekerimi falan düşürdü sanırım ilaçlar bin tane ilaç içiyoruzBelirti aramayın bencegüzel sonuçlar alırsınız inşallah
Gerçekten bir şeyler yapıyor da sonu güzel olsun inşallahYok belirti aradığımdan değil korktum da biraz elim ayağım titretince, bi meyve yedim birazcık azaldı şekerimi falan düşürdü sanırım ilaçlar bin tane ilaç içiyoruzbilmiyoz ki napıyo
Amin bakacaz artıkİnsallah canım umudunu kaybetme tabi insallah kanda pozitifi görürsün
İnşallahGerçekten bir şeyler yapıyor da sonu güzel olsun inşallahmeyve tabağı nı gün içine bölün isterseniz en azından şeker ihtiyacını karşılarsınız. umarım bebiş yerleşirken anne geliyorum sinyalleridir hepsi
İdrarda negatif görüp kanda pozitif görenlerle çok karşılaştım ben İnşallah sizinki de öyle olurAmin bakacaz artık
Ne oldu hayirdir
Teşekkur ederim inşallah
Teşekkur ederim canim inşallah hepimiz birer anne adayi oluruz
Gittim canım muayene oldum
Ama cok heyecanliyim stressliyimTeşekkur ederim inşallah
Teşekkur ederim canim inşallah hepimiz birer anne adayi oluruz
İyi geçti galibamelekomelek canım kontrolün nasıl geçti?
Oh maşallah maşallahGittim canım muayene oldum
5 milim ölçtü rahimi.
Rahim kalınlaşması içinde ilaç verdi.
Kan aldılar ve bir sıkıntı yoksa haftaya transfer yapacakmış.
3 embriyo transfer edecek.
İnşallah canım sanada 3 embriyo mu transfer edicek kız 3 ü birden tutarsa riskli değil miymişİyi geçti galiba
Adetin 8. Günü bugün 5 milim ölçü rahimi.
Kalınlaştırmak için ilaç verdi.
Bakalım artık hayırlısı
Seninde yarın test günün inşallah güzel haberini alacağız canım.
Olmıyor canım rahat ol sadece mesanenin dolu olması lazım o biraz zorlar belki zaten çok dolduysa biraz boşalttırıyorlarMehraba kizlar yarın transfer günüm çok heyecanliyim stressliyim agri falan olur?
Hakkında hayırlısı olsun canim benimde haftaya yüksek ihtimal opum olur taze transfer olabilirsem birlikte beklicez heralde senleGittim canım muayene oldum
5 milim ölçtü rahimi.
Rahim kalınlaşması içinde ilaç verdi.
Kan aldılar ve bir sıkıntı yoksa haftaya transfer yapacakmış.
3 embriyo transfer edecek.
Kac dakika suruyo transfer?Olmıyor canım rahat ol sadece mesanenin dolu olması lazım o biraz zorlar belki zaten çok dolduysa biraz boşalttırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?