2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Belirti aramayın bence güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Yok belirti aradığımdan değil korktum da biraz elim ayağım titretince, bi meyve yedim birazcık azaldı şekerimi falan düşürdü sanırım ilaçlar bin tane ilaç içiyoruz bilmiyoz ki napıyo
Gerçekten bir şeyler yapıyor da sonu güzel olsun inşallah meyve tabağı nı gün içine bölün isterseniz en azından şeker ihtiyacını karşılarsınız. umarım bebiş yerleşirken anne geliyorum sinyalleridir hepsi

Arkadaslar gelecek ayki adetle transfer planımız var hayırlısıyla... 2 adet 4aa embriyo transfer edilecek. Benim birtakım sorularım var hafta sonu dr. ile de görüşeceğim. Önce sizden de fikir almak istedim bu 3. Tüp bebek tedavimiz problemimiz düşük sayı ve harekette sperm. Çıkış var cok şükür ama üç transferimiz de negatif... sizlere hangi yöntemler uygulandı embriyo glue,ıntralipid serum,histereskopi... faydası olur mu bilemedim

İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

İnşallah canım sanada 3 embriyo mu transfer edicek kız 3 ü birden tutarsa riskli değil miymiş inşallah hayırlısı olur tabi o ayrı ama aret pek risk almaz ondan sordum

Gittim canım muayene oldum
5 milim ölçtü rahimi.
Rahim kalınlaşması içinde ilaç verdi.
Kan aldılar ve bir sıkıntı yoksa haftaya transfer yapacakmış.
3 embriyo transfer edecek.
Hakkında hayırlısı olsun canim benimde haftaya yüksek ihtimal opum olur taze transfer olabilirsem birlikte beklicez heralde senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…