- 14 Mart 2022
- 2.374
- 6.719
- 42
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #14.081
Amin canım benim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Sonra da burada uykusuz gecelerimizi, bebelerin yaramazlıklarını anlatıp dert yanalımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm darısı bizlerin başına
Kızlar siz keseyi beta kaçta gördünüzmelekomelek aşkitom 9.gun 200.73 bugün 11. gün 506.45 çıktı pazartesi tekrar istedi sanırım garanti olsun istiyor kese kalp randevusu için dedi ama çift embriyo benimki 5ab ile 4aa bu veletler geriden mi geliyor yoksa kendim sorup kendim cevaplıyorum sen kaçta gördün kalp atışıni canım ya da kaçıncı haftada çağırdılar kızlar
Kan testinden yaklaşık 14 gün sonraya randevu vermişlerdi bana. 6+1’de hem kese hem kalp atışı görülmüştü. Betayı hiç bilmiyorum, o başta yapılan kan testlerinden sonra bir daha beta ölçülmedi.Aynen bende onu merak ediyorum doktorum Çarşamba ultrason baktır dedi ama erken degilmi
Anladım canım bende beklemek istiyorum açıkçası daha erken normal şartlarda bugün adet günümdü hemen Çarşamba kese için erken geldi bana hayırlısi bakalımKan testinden yaklaşık 14 gün sonraya randevu vermişlerdi bana. 6+1’de hem kese hem kalp atışı görülmüştü. Betayı hiç bilmiyorum, o başta yapılan kan testlerinden sonra bir daha beta ölçülmedi.
Bazılarına kese için erkenden, sonra kalp atışı için tekrar randevu veriliyor.
Ahsenle rüya arasında kalmıştın sanki.Kızlarrkızlarınızın isimlerine karar verdiniz mi ne kadar zormuş ya
Şimdilik rüyada karar kıldıkAhsenle rüya arasında kalmıştın sanki.
Var mı başka isim tercihin.
Yaa millet zaten kendi çocuğu olacakmış gibi yorum yapıyor. Yoo güzel değil diyorlar mesela. Sana göre güzel değil diyelim bana göre güzel yani. Bakma milletin ne dediğine.Şimdilik rüyada karar kıldıkmillet soruyor söylüyorum bazıları saçma sapan yorum yapıyor artık kimseye söylemeyi düşünmüyorum
Aynen öyle eşimde diyor 10 senedir hep rüyamızda görüyorduk kızımız olduğunu en güzel rüyamız o bizim rüya olsun istedi bu yüzden millete oturup hikayemizide anlatmadığımız için hemen pat die söylüyorlar güzel değil beğenmedik söylememe kararı aldık sonuçta bizim içimize sinmesi önemliYaa millet zaten kendi çocuğu olacakmış gibi yorum yapıyor. Yoo güzel değil diyorlar mesela. Sana göre güzel değil diyelim bana göre güzel yani. Bakma milletin ne dediğine.
Yaa evet zor ama kız ismi daha fazla seçenek var gibi geliyorKızlarrkızlarınızın isimlerine karar verdiniz mi ne kadar zormuş ya
Vallahi ona buna bakmayın, siz hangisini istiyorsanız onu koyun. Millete ne oluyorsa.Aynen öyle eşimde diyor 10 senedir hep rüyamızda görüyorduk kızımız olduğunu en güzel rüyamız o bizim rüya olsun istedi bu yüzden millete oturup hikayemizide anlatmadığımız için hemen pat die söylüyorlar güzel değil beğenmedik söylememe kararı aldık sonuçta bizim içimize sinmesi önemli
Yaaa, Zeynep ismini oldum olası çok severimYaa evet zor ama kız ismi daha fazla seçenek var gibi geliyorbiz çok eskilerden beri Zeynep sare diyorduk sareyi bir akraba koyacakmış Zeynep i de seviyorum ama sare gidince keyfim kaçtı istemiyorum sanırım eşim Zeynep diyor başka bir şey demiyor
Teşekkür ederiz canımYaaa, Zeynep ismini oldum olası çok severimKeyfin kaçmasın hiç, en güzel isimlerden bir tanesi, zamansız bir kere.
Bende asil koymayı düşünüyorum. Çoğu kişi güzel isim dedi. Dün kızkardeşim yaa asil mi kesin mi diyo beğenmiyor bu ismi. Bana bak benim tepemi attırma dedim. Sen beğenmiyorsan beğenme ben beğeniyorum dedimTeşekkür ederiz canımevet güzel yaa , alışıyorum da yanına bir isim daha koymadan bırakmicam sanırım shshsh
Asil ve asaf ismine bayılıyorum yaBende asil koymayı düşünüyorum. Çoğu kişi güzel isim dedi. Dün kızkardeşim yaa asil mi kesin mi diyo beğenmiyor bu ismi. Bana bak benim tepemi attırma dedim. Sen beğenmiyorsan beğenme ben beğeniyorum dedimYanına bir isim mi eklesem bilemedim normalde sevmiyorum iki ismi. Ama zormuş hakketen isim olayı.
Keslinlikle katılıyorum benim yukarıdaki yazılarıma da denk geldiyseniz benim doktorlarim da aynen onu soyledi harfi harfine kolay kazanılmış bir gebelik değil ne gerek var riske atmaya dediler. Ben gerekirse bıçak altına yatarım ama bebeğimi riske atmam. 4 doktordan 3u sezeryan dediyse bende bitmiştirgünaydınnn çiçeklerim
kızlaar hafta sonu şeker yükleme yapıldı :) onuda geçtik şüküüür.şekerimiz yokmuş :)
birde yıne doktor degıstırdımm hastaneden dolayı. benım hastanem cok pahalıydı. şimdi bakalım yenı hastane yenı doktorla doguma kadar gıderız ınsallah
sezeyan mı normal mi diye konusuyorduk gecen hafta !! bana bu doktor daha benı kontrol ederken direk sezeryan dedi ...
neden hocam dedim ???
'' normal her zaman normal dogum değildir dedi. adı normal dogum dıye gecer.ama o sureçte ha gelecek geldı gelecek dıye zaten 1 yıl boyunca yasamıs oldugun stresı bın kat daha fazla yasayacaksınn . kalbi atıyormu ? bugun kımıldadımı ? suyum ne durumda. cunku tüp bebek gebelerının çoğu bunu yasıyor ve fazla stresten yıne normal doguramıyor. bu benım 35 yıllık tecrubem. ve hıc duymadım gormedım belkı cok nadırdır zor kazanılmıs bı bebegın normal yolla riske atılması. ben normal dogurtmam bu rıskı almam. dedi.''
ve benım kendı tüp bebek doktorumda bana aynı yorumu yapmıştı.sakın aklından normal doğu gecirme !!
ama 2. doktor yanı neden olmasın normal olur demıstı.....
şimdiye 2'ye bir oldular. bu sebeple benımde korkum var acıkcası bende sezeryanı kabul ettıımm.
saglıkla kucagıma alayım baska bırsey ıstemıyorum..
her anı streslı gectı her anıııı.. asla normal gıbı salamadm kendımı. zaten sizler benı cok ıyı anlıyorsunuz..
sağlıklı sıhhatli sag saglım alalım kucagımıza baska bır dileğim yok
Benim ikizdi, ama kanamalarım olup doktora gittiğimde maalesef bir tanesini kalp atımı durmuştu. Sağlıklı olan haftasıyla uyumlu olarak 8+1, kalp atımı duran sadece 7+5 görünüyordu. İnşallah benimle kalanı sağlıkla kucağıma alabilirim. Bakalım Perşembe muayene olacağım yine.
12 de erkek 16 da kız dendi canım , kesin olmadığı sürece tahmin etmesin bence doktorlar ya insanın psikolojisi bozuluyor kendini alıştırıyor insan sonuçta , zaten vakit geçmiyorBir sorum olacak kızlar,
cinsiyeti ne zaman öğrenebildiniz? Bebeğin pozisyonuna, ultrason aletinin kalitesine göre değişkenlik gösteriyordur mutlaka da, yine de merak ettim
12 de erkek 16 da kız dendi canım , kesin olmadığı sürece tahmin etmesin bence doktorlar ya insanın psikolojisi bozuluyor kendini alıştırıyor insan sonuçta , zaten vakit geçmiyor