- 24 Haziran 2022
- 327
- 545
- 33
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.201
Heyecan dorukta acayip hemde noldu ne bitti böyle adet olucakmış gibi sancım var korkuyorumda bi yandan adet olucam diye karmaşa yaşıyorum anlıcanGünaydın canımmmmm
Cumartesiyi bekliyorum randevu aldım.
Senin nasıl gidiyor heyecan dorukta değil mi ?
Hepimiz için dua ediyorum kimsenin emeği boşa gitmesin inşallah.
☘
Ah o progestan zaten beni benden alıyor ben şimdi oksapar,lutinus,folbiol,prograf,divina,progestan,pruluton depot,dekort kullanıyorum böyle yazınca ne çokmuş yaaaGünaydın kuzumya ben dün progestan iğneye başladım daha İlk iğneden ağrım olmaya başladı Arnica diye bir jel yazdı doktorum onu kullanacam şişlik ağrı gitsin diye sen hangi ilaçları kullanıyorsun
Benimde geçen ağrıdı belim dün yoktu bugün tekrar var ve her an adet olucakmış gibi kasıklarıma ara ara sancı giriyor ama genelde sabah oluyor nedense öğleden sonra azalıyorGünaydın iyiyim şükür dua ve sabır ile devam edyr günümüz dün gece adet olacakmış gibi belim çok ağrıdı bilyrm hepsi ilaçların etkisinden oluyor ama biraz korktum
Heyecan dorukta acayip hemde noldu ne bitti böyle adet olucakmış gibi sancım var korkuyorumda bi yandan adet olucam diye karmaşa yaşıyorum anlıcan
Ah o progestan zaten beni benden alıyor ben şimdi oksapar,lutinus,folbiol,prograf,divina,progestan,pruluton depot,dekort kullanıyorum böyle yazınca ne çokmuş yaaa
Benimde geçen ağrıdı belim dün yoktu bugün tekrar var ve her an adet olucakmış gibi kasıklarıma ara ara sancı giriyor ama genelde sabah oluyor nedense öğleden sonra azalıyor
Bir yandan adet olcak hissi oluşuyor korkyrsn bir yandan keşke belirti olsa diye sevinyrsn belirti bu kadar erken olamaz diye yine duryrsn orda bir sonra ilaçların etkisi diyorsunHeyecan dorukta acayip hemde noldu ne bitti böyle adet olucakmış gibi sancım var korkuyorumda bi yandan adet olucam diye karmaşa yaşıyorum anlıcan
Ah o progestan zaten beni benden alıyor ben şimdi oksapar,lutinus,folbiol,prograf,divina,progestan,pruluton depot,dekort kullanıyorum böyle yazınca ne çokmuş yaaa
Benimde geçen ağrıdı belim dün yoktu bugün tekrar var ve her an adet olucakmış gibi kasıklarıma ara ara sancı giriyor ama genelde sabah oluyor nedense öğleden sonra azalıyor
amin hepimize inşallahHayırlısı olur hakkındaRabbim en güzelini nasip etsin hepimize
amin hepimize inşallah
Günaydın canımGünaydın kızlarnasılsınız?nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır herkes için
Hahaha sorma yaaa duygu karmaşası bir duygudan bir duyguya koşuyoruz resmenBir yandan adet olcak hissi oluşuyor korkyrsn bir yandan keşke belirti olsa diye sevinyrsn belirti bu kadar erken olamaz diye yine duryrsn orda bir sonra ilaçların etkisi diyorsunnasıl duygular bunlar ya bu 10 gün işkence gibi bana hayatımın en zor yanı olabilir herhalde..
HadiiiiGünaydın canımbende bugün gittim doktora kist kontrolu yapildi ignelerim yazildi gonal f 150 ml vuracam ganopeptyl bi doz vuracam o şekilde sali gününe tekrar kontrole çağırdı hepimizin hakkında hayirlisi olsun
Yok bende olmadı canım öyle bir yan etki yaptıysa doktoruna söyle mutlaka alerjin olabilirMerhabalar:)
progestan iğneden sonra; kalpte sıkışma ve döküntü şeklinde sivilcelenme yaşayanınız oldu mu?
Ay evet kuzum ya baya ilaç kullanıyoruz Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallahHeyecan dorukta acayip hemde noldu ne bitti böyle adet olucakmış gibi sancım var korkuyorumda bi yandan adet olucam diye karmaşa yaşıyorum anlıcan
Sonucunu bizden önce ilk den ogrencen Allah'ın izniyle bize ilk güzel haberi sen veririsn sonra devamını biz getirmek dilegiyleHahaha sorma yaaa duygu karmaşası bir duygudan bir duyguya koşuyoruz resmenhakkımızda hayırlısı olur inşallah kaldı 5 gün teste eşime kalsa yarın gidip kan veriyim yok diyorum beklicem sonuna kadar
Aminnnnnn inşallahSonucunu bizden önce ilk den ogrencen Allah'ın izniyle bize ilk güzel haberi sen veririsn sonra devamını biz getirmek dilegiyle
Bencede canım en güzeli pazartesi gününe zaten bişey kalmadıBeklemek en iyisi kendimizi yiyip bitirmektense doğru günde doğru sonucu görürüz
Aman aman Allah korusun öyle şeyler düşünme Allahın izniyle hepimiz yavrularımızın güzel haberlerini alacağızGüzel haberleri veririsnz bize benimde beşinci gün ama test gününü bekliyecem geçen sefer ben test yapmaya gittiğim gün adet oldum inşallah bu sefer olmam
Teşekkür ederim canım amin inşallahHadiiiiİğneler şifa olsun diyim bebişine hepsi bir adım olsun inşallah
AminnnAminnnnnn inşallah
Herkesin sonucu pozitif olsun
Hepimizin yüzü gülsün.
Ben transfer olanlarda çok heyecanlanıyorum.
Yeni de değilim aslında tüp bebekte.
Umudumu da yitirmiyorum
Çünkü sadece Allahın ol demesi yeterli ☘☘
Aminnn,Aman aman Allah korusun öyle şeyler düşünme Allahın izniyle hepimiz yavrularımızın güzel haberlerini alacağız
Günaydın kızlarnasılsınız?nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır herkes için
Düşüncesi bile ne hoşKontrole geldim üç çizgi olmuşdoktor , tam bebek yatağı dedi ayy tek embriyo da karar kıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?