- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
- #11.641
YOk hayır bilgi vermedi malesefDoktorunuz bilgi vermedi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YOk hayır bilgi vermedi malesefDoktorunuz bilgi vermedi mi
Histeroskopi tarihiniz belli değil miYOk hayır bilgi vermedi malesef
Ofis histeroskopi olmadım bilmiyorum ama histeroskopi adet bitiminde oluyor ilişki yasak diye biliyorum.Allah kolaylık versinKizlar birşey sorucam ofis hiskoroskopi için adetli mi adetsiz mi oluyoruz ve ilişkiye girmek olur mu olmaz mı bilen arkadaşlar var mı bilgi verirmisiniz?İlk defa yaptiricam da
Amiin canım sen yarın gidiyorsun değil mi ?Hadi hayırlısı olsun inşalla
Evet canım sabah erkenden gidicem inşallah başlatır estrofeme çok gerginim rahim yine 9mm vs çıkacak diye stresten dudağım uçukladi ne yapayım hayırlısı neyse olsunAmiin canım sen yarın gidiyorsun değil mi ?
Hiskoroskopi ve ofis Histeroskopi ikisi de aynı mi ?Benimki ofis Histeroskopi birde tarih verdiler devlette 22 sindeHisteroskopi tarihiniz belli değil mi
Amin canım saol bana hiskoroskopi değil ofis Histeroskopi söylendi tanı amacli sanırım olucak rahim içinde tüberküloz dan suphelendiler o yüzden istediler .ilk defa yaptiricam korkuyorumOfis histeroskopi olmadım bilmiyorum ama histeroskopi adet bitiminde oluyor ilişki yasak diye biliyorum.Allah kolaylık versin
Aynı işlem aslında inşallah tertemiz çıkar , dualarım seninleAmin canım saol bana hiskoroskopi değil ofis Histeroskopi söylendi tanı amacli sanırım olucak rahim içinde tüberküloz dan suphelendiler o yüzden istediler .ilk defa yaptiricam korkuyorum
Yapmaa öyle kendine şuan en rahat dönemdeyiz akışına bırak Allah’ın izniyle başlatırEvet canım sabah erkenden gidicem inşallah başlatır estrofeme çok gerginim rahim yine 9mm vs çıkacak diye stresten dudağım uçukladi ne yapayım hayırlısı neyse olsun
Canım büyük ihtimalle adet tarihini hesaplayarak vermişlerdir diye düşünüyorum büyük ihtimalle adetli olmadığınız güne denk geliyordur.kamera da olsa yabancı bir cisim olduğu için antibiyotik verecektir.10 gün ilişki yasaktı bende.bir de yanlış anlamayın beni ama embriyolarinizi olduğunuz şehire taşısaniz takipleri tetkitleri tek elden çıkarsanız daha iyi olur bence herhangi bir olumsuz durumda bir dr diğer dr a sorumluluk atacaktır okudukça ben kahroluyorum sizi düşünemiyorum inşallah kolay sağlıklı geçer süreciniz böyle çok yorulursunuz manevi olarakHiskoroskopi ve ofis Histeroskopi ikisi de aynı mi ?Benimki ofis Histeroskopi birde tarih verdiler devlette 22 sinde
Canım benim Allah razı olsun Dualrinizi eksik etmeyin nolur şu anda da çok ağrım var cuma günü rahim filmi çektirdim ve çok zor oldu kanamam vardı geçti ama ağrım çok insllalah geçer bu da üstüne geldi cogu kişi çok zor bir işlem ve ağrılı işlem dendi bende korkuyorum o yüzdenAynı işlem aslında inşallah tertemiz çıkar , dualarım seninle
Kese cuma günü dedi asıl bekleyişler kese ve kalp atışı sanki yaa hayırlısı olsun hepimiz içinYok yok korkmayın kese gördünüzmü peki
Cok geçmiş olsun hiç bildiğim bir şey degol canm Allah şifa versinKizlar ben çok kötü oldum çok ağrım var kanamam düzeldi rahim filmi çektirdikten sonra dinlemedi ağrım hiç ilk hiç bişey olmadı 2 cisi mahvetti beni duzelemedim ağrı kesici hiç işe yaramadı ne zaman geçer bu ağrım sizce
Evet canim adet zamanina göre hesaplayıp verdiler o tarihi çok zor olucagini düşünüyorum bende ama insllalah öyle olmaz emriyolarimi tasiyamiyorum malesef kibrista yumurta Donasyonu olduğu için maddi ve manevi çok yıprandık mecbur bu işlemler bitince inşallah iyi sonuçlar alırsam Kasım'da gidicem tekrarCanım büyük ihtimalle adet tarihini hesaplayarak vermişlerdir diye düşünüyorum büyük ihtimalle adetli olmadığınız güne denk geliyordur.kamera da olsa yabancı bir cisim olduğu için antibiyotik verecektir.10 gün ilişki yasaktı bende.bir de yanlış anlamayın beni ama embriyolarinizi olduğunuz şehire taşısaniz takipleri tetkitleri tek elden çıkarsanız daha iyi olur bence herhangi bir olumsuz durumda bir dr diğer dr a sorumluluk atacaktır okudukça ben kahroluyorum sizi düşünemiyorum inşallah kolay sağlıklı geçer süreciniz böyle çok yorulursunuz manevi olarak
Ben keseyi gördün ama bebek ve kalp atısı beklemekte cok stresli bence tüpbebek denerken psikologta olması lazımKese cuma günü dedi asıl bekleyişler kese ve kalp atışı sanki yaa hayırlısı olsun hepimiz için
Bencede canım çok mantıklı fakat henüz öyle bişey icat edilmemiş olsa güzel olur hem sağlıklı hem stressiz olurBen keseyi gördün ama bebek ve kalp atısı beklemekte cok stresli bence tüpbebek denerken psikologta olması lazım
İnşallah canım İnşallah lakin bende hala lekelenme devam ediyor sende de var mi ben bu arada 6 haftaligim sen kaç haftaliksinCanm kaç haftalıksın geçmiş olsun benimde ilk cumartesi kahverengi lekelenmem oldu, dün akşamda kımkırmızı kan gelmeye başladı kaybettim bitti sandım çok kötüydü gerçekten. Hemen hastaneye gittik
Acile gittiğimde kanama durmuştu,zaten
Gerekli ilaçları iğneleri vurulduğumuz için yapılabilecek birşey yoktu
alttan muane oldum ilk defa bebeği kalp atışını görüldü. Küçük bi kanama alanı varmış
Bol su içip evde ıstırahat söylendi.
Biliyorum korkuyorsun ama geçecek inşallah
Kan sulandırıcı kullanıyormusun?
Canım bende tam 6 haftalığım bugün olmadı canım. Cumartesi kahverengi gelmişti ama dün akşam öle lekelenme değil bildiğin baya baya çok kan geldi. Kan sulandırıcı kullanıyormusun ? Kullanıyorsan ney kullanıyorsunİnşallah canım İnşallah lakin bende hala lekelenme devam ediyor sende de var mi ben bu arada 6 haftaligim sen kaç haftaliksin
Ben keseyi gördün ama bebek ve kalp atısı beklemekte cok stresli bence tüpbebek denerken psikologta olması lazım