2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kendinizmi yapiyorsunuz igneleri

Ben transfer öncesinde estrofem coraspirin deltacortil kullanmaya başlamıştım transfer sonrası bunlara devam edip ek olarak progestan fitil artı kalcafan iğne ve oksapar kullanmıştım
Teşekkür ederim canm bekliyoruz heyecanla transferi senin ne zaman

Bılmıyorum gerçekten canım cıktı dün agrıdan ama ben yarın gıdıp hastaneye soracagım mahvoldum acıdan sizinki tek dozmus bu derece olmaz keske benım de oyle olsaydı

Kendinizmi yapiyorsunuz igneleri
Yok canım sadece kan sulandırıcı oksapar’ı kendim göbekten yapıyorum progestan ve pruluton depot’u mecbur hastanede onlar kas içine kalçadan yapılıyor
Kizlar transfer olan varmi nasil hissediyorsunuz kendinizi
Ben cuma oldum canım valla ara sıra kasık ağrısı oluyor böyle sızı gibi onun dışında daha bişey hissetmiyorum çokda düşünmemeye çalışıyorum dua ediyorum sadece
Bılmıyorum gerçekten canım cıktı dün agrıdan ama ben yarın gıdıp hastaneye soracagım mahvoldum acıdan sizinki tek dozmus bu derece olmaz keske benım de oyle olsaydı
Keşke canım ama öyle olurda daha rahat edersin yine ağrı oluyor ama çift doz iki kat ağrı demek

Evet canım maalesef iki kat acı cekıyorum ınsallah bır çözüm sunar doktorum

Transfer öncesi hangi ilaclar veriliyor bizde ayarlayalim
Transfer öncesi folik asit ve dekort başladı doktorum 2.kontrolde progestan ve pruluton depot iğne prograf kapsül cyclo prognova hap kullandım transferden sonrada bu ilaçlara ek oksapar kan sulandırıcı başladık her ilaç bulunmuyor eczane muadili bişey verebilir mesela cyclo yokmuş divina verdi bize

Canım bende işe yarayan şeyi anlatmak istedim.. ilk günler çok ağrım olmuştu yabancı bir sitede buldum bi yazı. Öncelikle iğne şişesini avucunda ovalayarak ısıtıyorsun, yada biraz güneşte tut, çünkü yağlı bir iğne yağ ısındıkça seyreliyor. Ben hafif sıcak su içinde bile tuttum 20-30sn.. ikinci olarak iğne olduktan yürüyebiliyorsan sonra yürü.. son olarak da en önemlisi. Yapılan yere sıcak su torbası tut.. yine yağlı olduğu için ilacı içeride dağıtıyor. Kaynar yapma aşırı sıcak olmasın zaten hava sıcak ama vucut ısını orada yükseltsin.. ben hafif ağrı hissettiğim an günde 2-3 kere yapıyordum. umarım sende de işe yarar

Teşekkür ederim canm bekliyoruz heyecanla transferi senin ne zaman
Benmki büyük ihtimalle eylülü bulacak transfer bir aksilik olmazsa çünkü bu ay histereskobi yapılacak rahme çizik atılacak sonraki ay adetle tedaviye baslicaz tekrar bakalım hakkımızda hayırlısı insallah

Berbat bir iğne gerçekten çok zorluyor insanı vurduktan sonra baya bir masaj yaparak ovalamak gerekiyor dediler bana buz köy dediler denedim ama pek bir faydasını göremedim bunların.bir süre sonra artık yuruyemedm zaten çok kötü bir deneyimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…