- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
Kendinizmi yapiyorsunuz igneleriMerhaba evet progestan iğne oluyorum ben hergün tek doz oluyorum çok yağlı bi ilaç olduğu için kolay dağılmıyor çok ağrı yapıyor bi de siz iki doz birden oluyorsunuz hergün tek dozda olabilir doktorunuz neden öyle tercih etti acabapruluton depot bile bu kadar ağrıtmıyor hatta birazdan progestanı olmaya gidicem
Cok heyecanlıyım transfer öncesi neler yapmaliyizKizlar transfer olan varmi nasil hissediyorsunuz kendinizi
İnşallah pozitif görürüz kizlarCok heyecanlıyım transfer öncesi neler yapmaliyiz
Ben transfer öncesinde estrofem coraspirin deltacortil kullanmaya başlamıştım transfer sonrası bunlara devam edip ek olarak progestan fitil artı kalcafan iğne ve oksapar kullanmıştımTransfer öncesi hangi ilaclar veriliyor bizde ayarlayalim
Aynen öyle gerçekten öyle çok zor bir iğne insan bir süre sonra yuruyemiyir bile ben öyle olmustumBende o iğnelerin ağrısını 6 ay çektim. Top top olmuştu bir de öyle kolay dağılmıyorlar maalesef
Teşekkür ederim canm bekliyoruz heyecanla transferiBen transfer öncesinde estrofem coraspirin deltacortil kullanmaya başlamıştım transfer sonrası bunlara devam edip ek olarak progestan fitil artı kalcafan iğne ve oksapar kullanmıştım
Bılmıyorum gerçekten canım cıktı dün agrıdan ama ben yarın gıdıp hastaneye soracagım mahvoldum acıdanMerhaba evet progestan iğne oluyorum ben hergün tek doz oluyorum çok yağlı bi ilaç olduğu için kolay dağılmıyor çok ağrı yapıyor bi de siz iki doz birden oluyorsunuz hergün tek dozda olabilir doktorunuz neden öyle tercih etti acabapruluton depot bile bu kadar ağrıtmıyor hatta birazdan progestanı olmaya gidicem
Ben dün transfer oldum iyi hissediyorum pozitif sonuç alırız inşallahKizlar transfer olan varmi nasil hissediyorsunuz kendinizi
Ben dün transfer oldum iyi hissediyorum pozitif sonuç
İnşallah canm hepimiz burda sevinçlerimizi paylasiriz...bol bol dinlen rahat tut iciniBen dün transfer oldum iyi hissediyorum pozitif sonuç alırız inşallah
Yok canım sadece kan sulandırıcı oksapar’ı kendim göbekten yapıyorum progestan ve pruluton depot’u mecbur hastanede onlar kas içine kalçadan yapılıyorKendinizmi yapiyorsunuz igneleri
Ben cuma oldum canım valla ara sıra kasık ağrısı oluyor böyle sızı gibi onun dışında daha bişey hissetmiyorum çokda düşünmemeye çalışıyorum dua ediyorum sadeceKizlar transfer olan varmi nasil hissediyorsunuz kendinizi
Keşke canım ama öyle olurda daha rahat edersin yine ağrı oluyor ama çift doz iki kat ağrı demekBılmıyorum gerçekten canım cıktı dün agrıdan ama ben yarın gıdıp hastaneye soracagım mahvoldum acıdansizinki tek dozmus bu derece olmaz keske benım de oyle olsaydı
Evet canım maalesef iki kat acı cekıyorum ınsallah bır çözüm sunar doktorumYok canım sadece kan sulandırıcı oksapar’ı kendim göbekten yapıyorum progestan ve pruluton depot’u mecbur hastanede onlar kas içine kalçadan yapılıyor
Ben cuma oldum canım valla ara sıra kasık ağrısı oluyor böyle sızı gibi onun dışında daha bişey hissetmiyorum çokda düşünmemeye çalışıyorum dua ediyorum sadece
Keşke canım ama öyle olurda daha rahat edersin yine ağrı oluyor ama çift doz iki kat ağrı demek
Transfer öncesi folik asit ve dekort başladı doktorum 2.kontrolde progestan ve pruluton depot iğne prograf kapsül cyclo prognova hap kullandım transferden sonrada bu ilaçlara ek oksapar kan sulandırıcı başladık her ilaç bulunmuyor eczane muadili bişey verebilir mesela cyclo yokmuş divina verdi bizeTransfer öncesi hangi ilaclar veriliyor bizde ayarlayalim
Yok galiba canım yani progestanı kas içine enjekte edebiliyorlar sadece sorarsın tabi yine doktorunaKalçadan iğne dışında bir alternatif var mı acaba benm en büyük fobim napcam yaa
İnşallah canım mutlaka bi çözüm bulur benceEvet canım maalesef iki kat acı cekıyorum ınsallah bır çözüm sunar doktorum
Canım bende işe yarayan şeyi anlatmak istedim.. ilk günler çok ağrım olmuştu yabancı bir sitede buldum bi yazı. Öncelikle iğne şişesini avucunda ovalayarak ısıtıyorsun, yada biraz güneşte tut, çünkü yağlı bir iğne yağ ısındıkça seyreliyor. Ben hafif sıcak su içinde bile tuttum 20-30sn.. ikinci olarak iğne olduktan yürüyebiliyorsan sonra yürü.. son olarak da en önemlisi. Yapılan yere sıcak su torbası tut.. yine yağlı olduğu için ilacı içeride dağıtıyor. Kaynar yapma aşırı sıcak olmasın zaten hava sıcak ama vucut ısını orada yükseltsin.. ben hafif ağrı hissettiğim an günde 2-3 kere yapıyordum. umarım sende de işe yararMerhaba progestan iğne size de vermıslerdır eminim ki herkese verdıklerı gıbıdün ilk iğneyi oldum bacağım aksam felç oldu sandım cok agrım var neden boyle anlamadım birgun yaptırıp bırgun ara verıyoruz doktorum oyle dedı bır de tek ampul degıl 2ampul yanı çift doz oluyorum tek seferde sizin de aynı acı agrı var mı ben ne yapacagımı bılemıyorum yurumekte zorlanıyorum
Benmki büyük ihtimalle eylülü bulacak transfer bir aksilik olmazsa çünkü bu ay histereskobi yapılacak rahme çizik atılacak sonraki ay adetle tedaviye baslicaz tekrar bakalım hakkımızda hayırlısı insallahTeşekkür ederim canm bekliyoruz heyecanla transferisenin ne zaman
Berbat bir iğne gerçekten çok zorluyor insanı vurduktan sonra baya bir masaj yaparak ovalamak gerekiyor dediler bana buz köy dediler denedim ama pek bir faydasını göremedim bunların.bir süre sonra artık yuruyemedm zaten çok kötü bir deneyimdiMerhaba progestan iğne size de vermıslerdır eminim ki herkese verdıklerı gıbıdün ilk iğneyi oldum bacağım aksam felç oldu sandım cok agrım var neden boyle anlamadım birgun yaptırıp bırgun ara verıyoruz doktorum oyle dedı bır de tek ampul degıl 2ampul yanı çift doz oluyorum tek seferde sizin de aynı acı agrı var mı ben ne yapacagımı bılemıyorum yurumekte zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?