- Konu Sahibi melekomelek
-
Evet 2 kez muayene vardı doktorum kalınlığı beğenmediği için 3. Kez muayene istedi ama istediği kalınlığa erişmedi, hayırlısı olsun sizin icinTransfer yapmadan önce muayane edyrmu hayırlısı olsun hakinda benim de pazartesi olacak
Temmuzdaki transferim covid positif olmam nedeni ile iptal edildi.Merhabalar ,
Tüp bebek yolunda epey yorulan ama yine de pes etmeyen biri olarak bu süreci
paylaşmayı ve sizlerle karşılıklı konuşmayı istedim
Yaşım 40, 3 kere olumsuz denemem oldu 1 i kürtaj 2 si negatif ama pes etmeyeceğim tabi ki
En son tedavimde2 kere yumurta topladık ve 6 tane 3. gün embriyolarım ( ) donduruldu.
Ağustos sonu gibi bir aksilik olmazsa transfer olurum diye düşünüyorum.
❤
Transfer olacak arkadaşlarla birbirimize destek olalım lütfen
Transfer öncesi neler yapıyorsunuz dertleşelim...
Kızlarrrrr
Yaşınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu da yazarsanız listemize ekleyeyim
Merhabalar beni de ekleyin lütfen.
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Transfer Tarihi Sonuç melekomelek 40 4. deneme @Efsaar 32 İlk deneme @nopenoname 38 İlk deneme @Yazkizim32 32 ilk deneme @Bulut347 34 ilk deneme 01.08.2022 @ayliss 24 2. deneme Z Zaman5432 35 4. deneme @Tuna umut 37 ilk deneme @denz2010 35 İlk deneme @Punk3 35 ilk deneme @nazli busra 26 ilk deneme @fasullebebek1 29 2. deneme S scooby-doo 31 2. deneme 29.07.2022 Mlk anns 34 3. deneme @aaynaa 37 3. deneme @balkiz12345 24 ilk deneme @Hale06can 33 ilk deneme @Sulgen 28 ilk deneme K Kelebek 65 24 2. deneme @Ruzgarruya 31 3. deneme @yasemin hafsaaa 30 3. deneme 30.07.2022 @Maysa2011 29 İlk deneme @morumsuangelll 22 ilk deneme @Elifk61 25 2. deneme @Nazz44 32 ilk deneme S shmily 36 İlk deneme 10.08.2022 Smileess 32 İlk deneme @HasretimsinEvlat 26 ilk deneme @Hayat su 26 2. deneme 06.08.2022 @arzuatmcaa 25 2. deneme @gizlidunyam 43 2. deneme @Neptunnn 40 ilk deneme @tikitak 30 ilk deneme 08.08.2022 @turuncu_girl 32 ilk deneme @breeze123 31 ilk deneme @hazelcik 29 ilk deneme 01.08.2022 @gmsaygul 33 3. deneme @Hogwartss 27 ilk deneme @secretlife 28 3. deneme S Senibeklerkenben 30 2. deneme
Hayırlı olsunTransfer için adetimi bekliyorum bende. Doktorum çizik anlatalım dedi çok kararsızım
Geç olsun güç olmasın derler.Temmuzdaki transferim covid positif olmam nedeni ile iptal edildi.
Şuan yeniden cuma günü ilaçlara başladım.
Yaş 32 ilk transferim
Benim doktorum hiç transfere kadar cagirmiyor artık gününü söyleyip biz oyle transfere gidyrzEvet 2 kez muayene vardı doktorum kalınlığı beğenmediği için 3. Kez muayene istedi ama istediği kalınlığa erişmedi, hayırlısı olsun sizin icin
Biz tedaviye başladığımızdan beri 4. Zam bu gerçekten Allah yardımcısı olsun herkesin. Zam bir yana bir de stokçuluk yüzünden ilaç sıkıntısı çektik, şu sıralarda cetrotide yokmuş piyasada....Bu ilaçların pahalılığı ne olacak gerçekten anlamıyorum....
Evet ya kafam çok karışıkHayırlı olsun
İşe yaradı diyen de var yaramadı diyende
Geç olsun güç olmasın derler.
Vardır bir hayır.
Ben kullanıyorum canım tablet şeklinde içinde aplikatörü var aplikatörün gerisinde bi çubuk var onu geri çek biraz tableti geniş tarafa yerleştir vajinaya ne kadar itebilirsen it sonra o çubuğu ittir tablet gidiyor içeri youtube da videosuda varBenimde 5ağustos transferim olacak çok korkuyorum, bu lutinus fitil kullanan varmı nasıl kullandınız?
Çok az kalmış hayırlı olsun inşallahBenimde 5ağustos transferim olacak çok korkuyorum, bu lutinus fitil kullanan varmı nasıl kullandınız?
Evet öncesinde düşünüyorum. Adet olmayı bekliyorum transfer için, rahimde işlem derken histeroskopi oldum geçen haftaBiz de ilk transferden sonra tatile çıktık. Doktorum üç günlük istirahat sonrası denize (havuza değil!) girmemde bir sakınca olmadığını söyledi. Sadece Progestan fitil kullanıyorsanız denize girmeden biraz vakit geçmesi gerekiyor, fitilin etkisini yitirmemesi için. Tabii her doktor başka bir şey söylüyor, ama en nihayetinde karar sizin.
Öncesinde ise bir sorun olacağını sanmıyorum. Rahimde bir işlem yapılmadıkça enfeksiyon o kadar düşük bir ihtimal ki.
Evet öncesinde düşünüyorum. Adet olmayı bekliyorum transfer için, rahimde işlem derken histeroskopi oldum geçen haftaama hiç bi işlem olmamış gibi o kadar kolay geçti ki o yüzden onu unutuyorum galiba
Artık ilaç bulunmadığı için tedavi protokolunu değiştiriyorlar.. gerçekten zor durumlardayız.. Allah yardım etsin hepimize..Biz tedaviye başladığımızdan beri 4. Zam bu gerçekten Allah yardımcısı olsun herkesin. Zam bir yana bir de stokçuluk yüzünden ilaç sıkıntısı çektik, şu sıralarda cetrotide yokmuş piyasada....
Meysunun şeker ilavesiz üzüm havuçlu narlı meyve suyu var tavsiye ederimKızlar nar suyu alacağım da transfere kadar içeyim dedim bir marka önerisi var mı bildiğiniz
Siz şimdi hangi ilaçlara devam ediyorsunuz?Biz tedaviye başladığımızdan beri 4. Zam bu gerçekten Allah yardımcısı olsun herkesin. Zam bir yana bir de stokçuluk yüzünden ilaç sıkıntısı çektik, şu sıralarda cetrotide yokmuş piyasada....
Merhaba progestan iğne size de vermıslerdır eminim ki herkese verdıklerı gıbıBen kullanıyorum canım tablet şeklinde içinde aplikatörü var aplikatörün gerisinde bi çubuk var onu geri çek biraz tableti geniş tarafa yerleştir vajinaya ne kadar itebilirsen it sonra o çubuğu ittir tablet gidiyor içeri youtube da videosuda var
Merhaba evet progestan iğne oluyorum ben hergün tek doz oluyorum çok yağlı bi ilaç olduğu için kolay dağılmıyor çok ağrı yapıyor bi de siz iki doz birden oluyorsunuz hergün tek dozda olabilir doktorunuz neden öyle tercih etti acabaMerhaba progestan iğne size de vermıslerdır eminim ki herkese verdıklerı gıbıdün ilk iğneyi oldum bacağım aksam felç oldu sandım cok agrım var neden boyle anlamadım birgun yaptırıp bırgun ara verıyoruz doktorum oyle dedı bır de tek ampul degıl 2ampul yanı çift doz oluyorum tek seferde sizin de aynı acı agrı var mı ben ne yapacagımı bılemıyorum yurumekte zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?