- 27 Aralık 2019
- 1.827
- 1.871
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
- #5.441
Ama o zaman catlatma ignesinin 10. Günü oluyo canım etkisi gecer mi sence o zamanaSen bilirsin canm bir dene istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama o zaman catlatma ignesinin 10. Günü oluyo canım etkisi gecer mi sence o zamanaSen bilirsin canm bir dene istersen
Amin canım insallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsünEvet en azından 8. Gün içinde yaparsın daha iyi olur inşallah hayırlısı olsun hepimiz için Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın
Amin canim inşallahAynen insan kendine yapmicam sonuna kadar beklicem diyor ama dayanamıyorum 8. Gün yap bence inşallah pozitiftir
tamam canım bende içimden çarşamba günü yaparım diye geçirdim.En az 6.gun bence
İki gün embriyo buyuse iki günde tutsa iki günde betahcg salinsa anca gibi
Çatlatma iğnesi yaptırmış mıydın canım?Kızlaaarrrr inanamıyorum gerçekten 5. Gün embriyosu 5. Günüm bugün gercek mi bu bu kadar koyu olabilir mi
Valla canım ağzın bal yesin İnşallah darısı burada tüm bekleyen arkadaşlara olsun bende Kayseri'de arastirdim başarılı olduğunu düşünüyorum inşallah yaniltmaz Allah'ın izniyle bu iş olumlu sonuclanirayyy okadar begenıyorum kı o adamı bence bu iş tamam ....
ben ıstanbuldayım o kadar ısterdımkı onda tedavı olmayıı :
bence kesın olacak meleklerıne kavusacaksın o hoca muhtesemmm
Ben çatlatma ignesini birde transferin ertesi günü yaptımAynen insan kendine yapmicam sonuna kadar beklicem diyor ama dayanamıyorum 8. Gün yap bence inşallah pozitiftir
4.Güne kadar geçiyor canm taze transfermiydiAma o zaman catlatma ignesinin 10. Günü oluyo canım etkisi gecer mi sence o zamana
Hangi doktordan bahsediyorsunuz canimcimValla canım ağzın bal yesin İnşallah darısı burada tüm bekleyen arkadaşlara olsun bende Kayseri'de arastirdim başarılı olduğunu düşünüyorum inşallah yaniltmaz Allah'ın izniyle bu iş olumlu sonuclanir
Hayırlısı ile inşallah bekleyen herkesin sonucu olumlu cikar insallahMlk anns haydi sonucun çıksın artık kutlayalım İnşallah
Evet canim taze transfer ignenin etkisi 10-12 gun suruyo diye biliyorum ben ama4.Güne kadar geçiyor canm taze transfermiydi
Bende perşembeye randevu aldım bizde keseyi görmeye gidecez çift embriyomuydu sizinkiAllah nasip ederse perşembe günü ben de kese görmeye gideceğim
Yaaaa hayırlı olsun Benim de bugün 4. günüm çif 5. gün embriyosu transfer edilmişti elim o kadar çok test yapmaya gidiyor ki… Sizin için çok mutlu oldum sağlıkla gelsin inşallah.Kızlaaarrrr inanamıyorum gerçekten 5. Gün embriyosu 5. Günüm bugün gercek mi bu bu kadar koyu olabilir mi
Hayırlı olsun Rabb'im sonucunu güzel eylesin sizinle aynı gün transfer olduk acaba test markanızı ögrenebilirmiyim bugün bende alıyım dedim yarın yapmak için sizin sonucu görünce heyecan yaptım bende bu 4.denememizEki Görüntüle 3117090 Erken gebelik testinden daha koyu çıktı kizlar dogrumudur ki
Kızz cuma olduysan bugün 3. Günn daha 4 değil. Valla 5 daha gelişmiş olduğu için iyi deniyor.5 olmasıyle da bitmiyor a b c diye de gidiyor kalite işi. Amaa olucak olan oluyor nasipte varsa olur o iş Şimdi eşime kaset test alalım 5. Günden başlayalım yapmaya. Bi gün yapalım bi gün yapmayalım zaman daha hızlı geçer o zaman belki diye ikna etmeye uğraşıyordumKuzum benim için de çok erken bugün 4.gun cuma günü oldum transfer işte. Ama ne bilim çok heyecanlıyım. Ama dediğin de doğru neyse bekleyelim vaktini bakalım benim de 5.gun embiriyosu bu arada ne fark var üç ve beş arasında mesela bir arkadaş üçüncü gün benim demiş ama beş daha uyu demişti
Aminn canm Allah razı olsunartı med markasiHayırlı olsun Rabb'im sonucunu güzel eylesin sizinle aynı gün transfer olduk acaba test markanızı ögrenebilirmiyim bugün bende alıyım dedim yarın yapmak için sizin sonucu görünce heyecan yaptım bende bu 4.denememiz
Hemşireye sorun belki ben yalnis biliyorumdurEvet canim taze transfer ignenin etkisi 10-12 gun suruyo diye biliyorum ben ama