• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızz cuma olduysan bugün 3. Günn daha ☺️☺️ 4 değil. Valla 5 daha gelişmiş olduğu için iyi deniyor.5 olmasıyle da bitmiyor a b c diye de gidiyor kalite işi. Amaa olucak olan oluyor nasipte varsa olur o iş🤲🏻🤲🏻 Şimdi eşime kaset test alalım 5. Günden başlayalım yapmaya. Bi gün yapalım bi gün yapmayalım zaman daha hızlı geçer o zaman belki diye ikna etmeye uğraşıyordum😌😌
Aynisini bende dedimde otur oturdugun yerde test yaparak kendini strese sokma dedi 😂😂 birde ben kpss ye girmistim oda iptal oldu otur ona çalış diyo nasil calisacaksam bu merakla😂😂

Merhaba biraz önce lavaboya gittiğimde kahverengi lekelenmemin olduğunu gördüm bugün transferimin 4. günü korkuyorum bir sorun mu var?
hayııırr yerleşme kanamasıdırrr:)
bizler o lekelenmeyı goremedık dıye panıklıyoruz mısaaal beeennn . keske olsada yerleşme bebegım ama yok birşey

Ben hiç yapmadım dedikleri gün kan verdim sadece
bende ılk transferde gıttım kan verdım dırek hıc yapmadım kocaaa bır negatıftııı mahvoldummm...,
ikicisinde yaptım cıktı ama kımyasal oldu.
3. bu bundada yapıcam yaa varsa var zaten yoksada yok. napim kısmet diyip yoluma bakarım

Aynisini bende dedimde otur oturdugun yerde test yaparak kendini strese sokma dedi 😂😂 birde ben kpss ye girmistim oda iptal oldu otur ona çalış diyo nasil calisacaksam bu merakla😂😂
Ahh şu adamların sakinliği😅 hiç mi merak etmezsin be ada 😂😂 çokk cool bi kocam var arkadaş arasında elit bir kişilik deriz🤣 kendim gibi heyecanlı kıpır kıpır bi bebee yapmak istiyorumm çok muu Allahımm çokk muu🍀🤲🏻

Valla canım ağzın bal yesin 🤗🤗 İnşallah darısı burada tüm bekleyen arkadaşlara olsun 🙏🙏🙏 bende Kayseri'de arastirdim başarılı olduğunu düşünüyorum inşallah yaniltmaz 😊 Allah'ın izniyle bu iş olumlu sonuclanir ❤️
Bende orada yaptırdım cnm için rahat olsun ultrason bilgisi çok ii ,bir kaç saniyede anlıyor ne varsa .başka doktorlar desiyor içimizi yumurtayı bile sayamiyor adam ultrasona beş sn baktı direk sayı verdi dediği gibi çıktı .ultrasondan mantar olduğumu gördü .önceki doktorum ışıklı bir aletle ayira ayira mercekle baktı yine goremediydi .
Gökalp hoca önceki Dr larin üzerimde neler denediklerini ongorusmede ben demeden bir bir söyledi şundan dolayı su olmuştur film çekecez çıkacak dedi .dediği gibi oldu akraba önerisi ile gittim. ona tüp bebek yapmadan sadece ön tedaviyle üç ayda olur demis bir buçuk ayda oldu bana ilkinde gebesin dediği gibi oldu ki ben akrabayı görmesem herkese tüp yapiolar derdim Allah ilmini arttırsın besmelesiz işlem yapmıyor sadece çok yoğun sabırlı olmak gerekiyor

Ahh şu adamların sakinliği😅 hiç mi merak etmezsin be ada 😂😂 çokk cool bi kocam var arkadaş arasında elit bir kişilik deriz🤣 kendim gibi heyecanlı kıpır kıpır bi bebee yapmak istiyorumm çok muu Allahımm çokk muu🍀🤲🏻
ahahaha benımkıde öyleee
çok meraklı kesınlıkle ama bır okadar da duygularını kontrol edebılıyor.
ondan gızlı alıyorum testlerı :D

Valla sorma sakinlikleri mahvedecek benide 😂😂 insallah nasip olur canım insallah seneye pohpohlayarak büyüturuz inşallah 🤗🥰

bende ılk transferde gıttım kan verdım dırek hıc yapmadım kocaaa bır negatıftııı mahvoldummm...,
ikicisinde yaptım cıktı ama kımyasal oldu.
3. bu bundada yapıcam yaa varsa var zaten yoksada yok. napim kısmet diyip yoluma bakarım
Rabbim size 3. Ye cesaret etme esenliği vermiş🤲🏻 Vardır bunda da bir hayır🌸 hayal kurdurmuş hayalinizi yaşamak nasip olsun inşallahh size bize hepimize🤲🏻🤲🏻 Açılan bu elleri geri çevirmesin inşallah 💜

Rabbim size 3. Ye cesaret etme esenliği vermiş🤲🏻 Vardır bunda da bir hayır🌸 hayal kurdurmuş hayalinizi yaşamak nasip olsun inşallahh size bize hepimize🤲🏻🤲🏻 Açılan bu elleri geri çevirmesin inşallah 💜
amiiiiiiinnn allah razıı olsunnnn canımm hepimiz için inşşallahhhh .. :dua:
birbirimizin duaları bizlere şifa olsunn :KK200:

Back